E Heinz, ni meni se ne svidja da mi benzin silazi u ulje dok je motor hladan ali vam kazem da teze pali na gas i mora vise da se vergla pa moram da cuvam akumulator jer je veoma malog kapaciteta. Kad upali onda se motor trese na gas kao lud jer NEMA uticaja sauga uopste mada Dora tvrdi drugacije. Isto se desava i leti pa je sve sto pisem provereno 100%. Moj auto jeste karburatorski ali je neki hibrid pa karburator nije cisto mehanicki i zato taj problem postoji. Ne smeta meni uostalom nista jer je sve to "normalno"
Ja nisam hteo da zalazim u detalje ali sam negde procitao da bivsi sovjeti cak uvijaju tank u elektricnu cebad jer je toliko hladno da pritisak iz tanka nije dovoljan. E sad sta oni koriste kao mesavinu zvanu lpg ja ne znam. Da je cist propan ili veliki procenat propana u smesi onda to ne treba ali ako ima dosta butana.... Na kraju krajeva mi i ne znamo sta je prava zima a cak se i propan mrzne na -40°C a to se u nekim krajevim desava. Verovatno je to razlog sto se koristi vodka u velikim kolicinama. Shvatili ljudi bukvalno.

Comment