Miris plina u kolima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mirko
    CBC Senator
    • 18.05.2006
    • 202
    • Prokuplje

možda ti smrdeo antifriz

@ smaraču
    ja koliko znam na svim vozilima se tu i priključuje grejanje za isparivač jer je najzgodnije a i termostat odradi posao zimi, jedino kod vozila sa vazdušnim hlađenjem nije al to je druga priča.[/quote]
    'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!

Comment

• campi
      CBC Veteran
      • 11.06.2005
      • 169
      • Srbija

curenje plina

Imam audi 80cc (kockica) i imao sam slican problem gd emi se osecao plin ....posle proverenih spojeva gasne instalacije sv je ebilo OK. Na kraju shvatih da se plin oseca iz izduvne gran emotora konkretno na sastavu izduvne gran ei auspuha postoji dihtung koji je sagoreo pa nije dihtovao...popromenjenom tom dihtungu izgubio s ei miris ....dakle proveri kod tebe taj dihtung da lije produvao kao i onaj na samoj glavi motora ili d an ije m ozda usisna gran aprosupljil apa ti ubacuje u kabinski prostor miomirs....
      Pozdrav...

Comment

• npetar
        CBC Član
        • 21.08.2006
        • 98
        • Beograd

Kod mene se problem resio delimicno
        Elem, po zahladjenju koje je pristiglo, drzim prozore zatvorene i tada se uopste ne oseca miris. Letos sam morao hteo-nehteo da povremeno otvaram prozorr nebili prokuvao unutra i naravno, miris je ulazio kroz prozore. U to sam sada 100% siguran. Da li miris dolazi is zadnjeg lonca pa toliko kovitla da ulazi i kroz prednje prozore, ne mogu da tvrdim. Pretpostavljam da ako pusta negde oko motora, ulazio bi u kabinu bilo prozori zatvoreni ili ne. Ostace enigma...
        Dacia Logan 1.5dci, Opel Corsa A 1.2...Korsidzon ide kao zmaj

Comment

• Aladin
          CBC Senator
          • 17.08.2005
          • 223
          • Beograd

Ne ulazi kroz prozore.... Kroz prozore izlazi!!
          To je vec poznata situacija, ako ti je recimo busan auspuh, otvaranjem prozora napravis cug k'o na sporetu i ondak gasovi ulaze u kabinu pa pored tvog nosa kroz prozor...... A ulaze, verovao ili ne, kroz najsitnije otvore, pored rucice menjaca isl....
          Zatvaranjem prozora spasavas nos ali problem i dalje ostaje.....
          Ko prvi devojci - sam u nju upada!

Comment

• prolupator
            CBC Senator XXL
            • 02.09.2005
            • 3968
            • Zemun

Bogu hvala, nemam tih dilema... Mada, interesuje me resenje "problema"...
            OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• uglavnom.bezopasni
              - 42 -
              • 03.02.2005
              • 2235
              • Novi Sad

Originally posted by npetar
              Kod mene se problem resio delimicno
              Elem, po zahladjenju koje je pristiglo, drzim prozore zatvorene i tada se uopste ne oseca miris. Letos sam morao hteo-nehteo da povremeno otvaram prozorr nebili prokuvao unutra i naravno, miris je ulazio kroz prozore. U to sam sada 100% siguran. Da li miris dolazi is zadnjeg lonca pa toliko kovitla da ulazi i kroz prednje prozore, ne mogu da tvrdim. Pretpostavljam da ako pusta negde oko motora, ulazio bi u kabinu bilo prozori zatvoreni ili ne. Ostace enigma...
              E vidis ja vozim na plin, a kad otvorim prozor osetim miris benzina, e to je tek enigma
              Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
              11.04. 0:12 #2
              Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Dren
                CBC Senator XXL
                • 24.08.2005
                • 1068
                • Sarajevo

Jel' samo zeza u pitanju ili stvarno osjetis benzin ? Ako jeste, da malo provjeris benzinska crijeva, pumpu i spojeve, da ne bi bilo k'o kod Aladina, dobrovoljno vatrogasno drustvo...?

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

E, svasta... kako neko moze da se vozi uz miris benzina ili plina u kabini ? ili, NeDajBoze, nafte? To, em smrdi, em je zapaljivo, em rizikuje da se (nicim izazvano) samozapali...
                  @npetar: teraj taj auto u servis i skaci im po ganglijama dok ti ne rese problem ili te uvere da si lud.
                  @uglavnom_bezopasni: Nadam se da ne vozis decu ili zenu sa sobom...
                  ( Cak je Zaphod Biblbrox vozio svoj brod na beskonacnu neverovatnocu s lepim mirisom u kabimi, a mogao bi i ti. )

Vidim da problem jos nije resen....
                  OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• milepn
                    CBC Član
                    • 10.02.2009
                    • 49
                    • Paracin

Imao sam slican problem ali sam ga resio

Originally posted by prolupator View Post
                    E, svasta... kako neko moze da se vozi uz miris benzina ili plina u kabini ? ili, NeDajBoze, nafte? To, em smrdi, em je zapaljivo, em rizikuje da se (nicim izazvano) samozapali...
                    @npetar: teraj taj auto u servis i skaci im po ganglijama dok ti ne rese problem ili te uvere da si lud.
                    @uglavnom_bezopasni: Nadam se da ne vozis decu ili zenu sa sobom...
                    ( Cak je Zaphod Biblbrox vozio svoj brod na beskonacnu neverovatnocu s lepim mirisom u kabimi, a mogao bi i ti. )

Vidim da problem jos nije resen....
                    Imao sam slican problem. Smrdeo mi je gas u gepeku i culo se tiho sistanje ali se nigde nije moglo videti, dok nisam skinuo ono rebrasto grkljan crevo sto ide od boce i kroz njega prolazi cevka za dovod gasa do karburatora. Na nekih 30-tak CM od boce neki ""PLINADZIJA"" iz Paracina je nastavljao cevku sa holenderom i na jednoj strani je ispustao plin dovoljno je bilo sa 13 kljucem pritegnuti, a sa 14 drzati kontru na holenderu i plin je prestao da susti i da se oseca ali trebalo mi je 2 dana dok nisam pronasao gde ispusta plin.
                    PS
                    Plinski uredjaj je pre 3 meseca prosao atest.
                    Uzivajte u zivotu,jer zivot nema reprizu.

Comment

Working...
                    X