U auto ( Fiat Bavo 1.4 12V `97 monopoint ) ugradjen je "obican" plinski uredjaj LANDI LPG EC04. Kontrola (prekidač) je BRC, i na toj kontroli piše samo "BRC New line", ima jedan taster sa oznakom S i dve led diode - crvena i zelena. Sa zadnje strane ima jedan mali crni taster (kao za resetovanje ili sta li vec).
Potrebno mi je uputstvo za taj prekidač. Prekidac sada radi tako sto imam izbor da auto pali i radi na benzin (crvena LED) ili je u automatskom rezimu-pali na benzin a kada se doda gas preko 2000rpm prebacuje na plin.prebacivanje se ostvaruje kratkim pritiskom na taster.
1. Postoji li mogucnost rucnog trenutnog prebacivanja na plin, paljenja na plin i programiranja broja obrtaja za automatsko prebacivanje.
2. Da li je moguce i sta bi time dobio ako bi ugradio "Lambda control"?
3. Jedan majstor mi je rekao da bi bilo dobro "odseci memoriju" na kompjuteru auta da bi bolje radio na benzin. Zna li neko sta se pod time podrazumeva?
4. Koja je razlika izmedju uredjaja LANDI i LANDIRENZO?
Pozdrav!
Potrebno mi je uputstvo za taj prekidač. Prekidac sada radi tako sto imam izbor da auto pali i radi na benzin (crvena LED) ili je u automatskom rezimu-pali na benzin a kada se doda gas preko 2000rpm prebacuje na plin.prebacivanje se ostvaruje kratkim pritiskom na taster.
1. Postoji li mogucnost rucnog trenutnog prebacivanja na plin, paljenja na plin i programiranja broja obrtaja za automatsko prebacivanje.
2. Da li je moguce i sta bi time dobio ako bi ugradio "Lambda control"?
3. Jedan majstor mi je rekao da bi bilo dobro "odseci memoriju" na kompjuteru auta da bi bolje radio na benzin. Zna li neko sta se pod time podrazumeva?
4. Koja je razlika izmedju uredjaja LANDI i LANDIRENZO?
Pozdrav!
Comment