Naravno, malo se salim, ali u sustini je tako.
Jos ima svrhe ugraditi lpg jer ces u svakom slucaju vratiti pare jer ima jos dosta vremena do izjednacenja cena. Ali kad bude tako vratis ga normalno na benzin
To je sasvim realan scenario samo sam ja permutirao gore odgvor, sad sam ispravio. kako bude bilo drugo gorivo isplativije tako će industrija ići u tom pravcu, onda će onog prvog ili trećeg biti viška i tako.
DrainX i brick....upravo sam kao odgovor na sve ovo sto ste pisali hteo da napisem to sto su ostali rekli. Zakon ponude i potraznje dovodi cenu proizvoda na ravnotezan nivo, cista ekonomska logika.
u teorije zavere ne verujem u principu, tako da to sa naftnim lobijem ne drzi vodu sto se mene tice. Na kraju, svi ti energetski mocnici imaju pored nafte i nalazista gasa, tako da bi oni u svakom sliucaju ubirali kajmak ponovo.
Da gasni pogon u autima ima perspektivu, nekiv proizvodjac bi pokrenuo masovnu proizvodnju, a ako bi prikupio veliki deo trzistta, drugi bi sledili njegov primer, ili bi propali. To da postoji nezvanicni kartel na kome je dogovoreno da to niko ne radim ne verujem. A i da postoji kartel, zna se kako kartel funkcionise. Svi postuju dogovor, onda jedan odluci da ne postuje, pa ubere kajmak....nakon toga se sve vrati na predjasnje stanje, pa onda neko drugi to isto uradi. Pogledajte kako funkcionisu naftni karteli kroz istoriju.
brick....pricas o Nemackim interesima u dizel biznisu. Ovako, najveci deo Evropskog trzista dizel automobila se prognozira da ce imati Reno-Nissan i PSA. DrainX kaze da je Belgija seljacka zemlja....OK, onda se i cela Evropa poseljacuje polako...u Austriji ima 60% seljaka, a bice ih 75% uskoro, a u celoj Evropi ce za koju godinu da bude preko pola.....
...ako ti je indikator da je biti seljak to sto vozis dizel....
Sto se E klase CNG tice, neznam koliko je skuplja, ali je investicija tesko isplativa u ovim uslovima. Vidis drainX....to sto je MB izbacio na trziste, mora da zadovoljava milion kriterijuma i mora da se potrosi gomila para na svkakva ispitivanja i tek ako prodje, moze da udje u prodaju. Posto objektivan cilj E klase CNG nije bio da napravi profit, jer je nemoguce u tako malom tirazu, vec da bude probni balon - tesko da ima logike da je cena naduvana.
Jednostavno, ne moze u takav auto da ide uredjaj koji se pravi kod Miska u dvorisu, a ciji je najveci uspeh to sto moze da dobije atest masinskog fakulteta da je ispravan. Kao da je to neko merilo....
Mogli su da stave u MB-u takvu spravu, jer su je verovatno imali jos pre 30 godina, a zapitaj se zasto nisu hteli....
Nisu ni oni sado-mazohisti, pa da im je cilj los plasman na trzistu...
Seljaci u Belgiji imaju najvise para a seljaci po mentalitetu uvek kupuju "sigurne" stvari. U ovom slucaju dizel i obicno MB. "Klasa" vozi Lexus, Jaguar, Maserati itd. Moj izbor nikada nije MB osim nekih istorijskih "sportskih" modela zato sto MB prodaje najvise muda za bubrege od svih. Jednostavno ne vredi te pare a narocito kad je polovan (4-5 godina). Sta mislis ko ce da placa mercedesove servise kad pocne da zeza elektronika po isteku garantnog roka i produzene garancije? Polako samo. Ne kazem da su drugi mnogo bolji ali su bar jevtiniji pa je rizik da bacis auto ako sta neplativo crkne manji. Ne ceka nas po tom pitanju nista dobro i nista vec sada nije kao pre nego je gore. Zivela tehnologija
u teorije zavere ne verujem u principu, tako da to sa naftnim lobijem ne drzi vodu sto se mene tice. Na kraju, svi ti energetski mocnici imaju pored nafte i nalazista gasa, tako da bi oni u svakom sliucaju ubirali kajmak ponovo.
Čisto radi rasprave... Nafta je povezana sa gasom u većoj meri ali ga ima i na druge načine. Alternativna goriva su razbacana, teško da će neko ostvariti monopol na gajenje šećerne trske, uljane repice ili preradu biomase.
Originally posted by BRABUS
Jednostavno, ne moze u takav auto da ide uredjaj koji se pravi kod Miska u dvorisu, a ciji je najveci uspeh to sto moze da dobije atest masinskog fakulteta da je ispravan. Kao da je to neko merilo....
Mogli su da stave u MB-u takvu spravu, jer su je verovatno imali jos pre 30 godina, a zapitaj se zasto nisu hteli....
Nisu ni oni sado-mazohisti, pa da im je cilj los plasman na trzistu...
Ovo nije rezonski. Najsavremeniji uredjaj ovde košta od 1000 do 1500 evra. Isti takav uredjaj samo u susednoj Hrvatskoj je znatno skuplji, zapadnije još skuplji. Lov Eco ovde košta sa ugradnjom 150 evra a u Belgiji bez ugradnje 350 ili tako nešto evra. Kupljeni su u istoj fabrici, bar ovaj što ja kupujem. Znači da Miško otpada. Elektroniku pravi mahom A.E.B a ostali lupaju nalepnice.
Nisam siguran koliko postoji metanskih pumpi u Nemačkoj ali mislim da je to otprilike kao kad bi benzinska pumpa bila na svakih 200 Km. Teško bi se naprodavali benzinaca. Zato je pre bio neki marketinški cilj ili čisto ispitivanje modela a ne neka ozbiljna kampanaj i proizvodnja. Slažem se da nisu glupi ali imaju čudne ideje počev od Smarta pa do blamaže u formuli gde im bolid retko završi trku. Ja to sebi ne bi dozvolio
Seljaci u Belgiji imaju najvise para a seljaci po mentalitetu uvek kupuju "sigurne" stvari. U ovom slucaju dizel i obicno MB. "Klasa" vozi Lexus, Jaguar, Maserati itd. Moj izbor nikada nije MB osim nekih istorijskih "sportskih" modela zato sto MB prodaje najvise muda za bubrege od svih. Jednostavno ne vredi te pare a narocito kad je polovan (4-5 godina). Sta mislis ko ce da placa mercedesove servise kad pocne da zeza elektronika po isteku garantnog roka i produzene garancije? Polako samo. Ne kazem da su drugi mnogo bolji ali su bar jevtiniji pa je rizik da bacis auto ako sta neplativo crkne manji. Ne ceka nas po tom pitanju nista dobro i nista vec sada nije kao pre nego je gore. Zivela tehnologija
ovo sto si rekao je cista predrasuda i nista drugo. MB seljacka marka i slicno. Posto si dosta stariji od mene, a otpalio si iz Srbijie zbog slicnog razloga ko i ja....mislio sam da si odmakao od misljenja koje dole vlada sto se auta tice.
Svako bi se na to nasmejao, osim prosecnog Srbina i Bosanca, za kog je Golf svetinja, a Mercedes Ciganija....
Sto se Belgije tice, i to cu ti dokazati da si pausalno govorio. Na poslu mogu za minut da nadjem strukturu vlasnika MB vozila u Belgiji, kakvu god zelis...po edukaciji, po profesiji, prihodima - po bilo kom kriterijumu koji ti smatras za odgovarajuci da covek pripada "klasi", ko sto ti kazes. I tu naravno gresis, i za to nemas argumenata osim svoje procene.
Da li je Mercedes precenjen ? pa moguce, ali ima razlog zasto je MILION ljudi godisnje spremno da plati cenu...
I jos nesto...sve mi lici na pricu o lisici i grozdju.....
Da li je Mercedes precenjen ? pa moguce, ali ima razlog zasto je MILION ljudi godisnje spremno da plati cenu...
Opet samo radi diskusije, činjenica je da mnogo običnih ljudi kupuje MB ali je takodje činjenica je statusni simbol i da ga je obavezno imati ako si u nekom rangu pa makar ga i ne voleo. Ne odnosi se samo na MB i na neke druge marke u drugim rangovima.
Svi su čuli za Seiko a Citizen je sat. Svi su čuli za Volvo a SAAB je auto (da nije BOOST-a ni ovde niko ne bi ceni istog), svi su čuli za Rolex a to nije sat. Najbolji terenac je Lada Niva, ima dva bolja ali ja te ne bi zaukao sa planine jer su skupi. Itd...
Kupujuci premijum marke pored kvaliteta, tehnoloski naprednih delova, pouzdanost, ali i placas ekskluzivnost, imidz koji marka ima i koji se reflektuje na tvoju pojavu i jos mnogo drugih stvari koje nemaju racionalno objasnjenje, a itekako uticu na izbor.
To nije nista cudno i nenormalno. Da nije tako - svi bi nosili Swatch, a niko nebi davao za Rolex...
Ovo nije rezonski. Najsavremeniji uredjaj ovde košta od 1000 do 1500 evra. Isti takav uredjaj samo u susednoj Hrvatskoj je znatno skuplji, zapadnije još skuplji. Lov Eco ovde košta sa ugradnjom 150 evra a u Belgiji bez ugradnje 350 ili tako nešto evra. Kupljeni su u istoj fabrici, bar ovaj što ja kupujem. Znači da Miško otpada. Elektroniku pravi mahom A.E.B a ostali lupaju nalepnice.
Zaboravio sam da dodam da sam ugradio gas u Mercedesa koji je prošao TUV, a nije koštala instalacija 3500 evra, da je hteo taj rang i to bi bilo 1500 evra maksimalno.
Brabus,
Jel me pitas sta bi vozio kad bi imao dovoljno para za nov auto? Rolex vozi ti a ja bi najverovatnije XC90. Ja sam skroman. Btw, bojim se da smo iz razlicitih razloga dosli na zapad. Moj rezon nije ekonomski. Da je tako ziveo bi u USA ili bi se bavio "busyness-om" na Balkanu. Razumem te ja da ti moras da reklamiras svoju firmu a to da je MB "image" to pricaj nekom ko ne prati sta se desava. To nikako ne znaci da je MB po bilo cemu los ali "image"? Reklama cini cuda. To svi znamo. Ja odlicno znam ko sta vozi ne treba ti to da mi kazes a znam i zasto ljudi voze MB. Najvise sto "moraju". Svaki kucni doktor ovde vozi MB naprimer ali i diesel. Jel ti to govori nesto? Poslovni ljudi koji voze 300-400km dnevno voze A6 najcesce. To su fakta. Dijamanteri i njihove zene Jaguare, Lexus,luksuzne nazovi terence itd. Vecina su Jevreji pa mozda ne vole onih Arapskih 49%, sta znam.Ako bi trebao da vozim "taxi" onda bi bar vozio onaj londonski da mi putnici uzivaju dok igraju Game boy . . .
Comment