Auto gas na novim automobilima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BOOST
    Founder - Admin od Začetka
    • 29.09.2004
    • 8726
    • Gislaved//Sweden
    • SAAB 9000 AERO R; SA

Nije u pitanju noseca frekvencija zvuka rezonancije, vec oktava i koliko brzo umire.

Plastika je plastika, metal je metal, definitivno nemoguce zameniti u ovom sluchaju.
    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
    move your mind

Comment

• *IvanT*
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2005
      • 3234
      • Srbija, Beograd, Kara

Ma ja se slazem u potpunosti sa tobom da je ovaj slucaj mnogo lako resiv, ali je trebalo da bude resen poooooooodavno.
      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• BOOST
        • 29.09.2004
        • 8726
        • Gislaved//Sweden
        • SAAB 9000 AERO R; SA

Koji sluchaj, gde, daj da se radi
        move your mind

Comment

• *IvanT*
          CBC Senator XXL
          • 30.01.2005
          • 3234
          • Srbija, Beograd, Kara

bakara
          Dobro...ali recite mi kako sigurno da znam, sta je u pitanju, stvarno nisam znao da postoji grana pola plastika pola metal?
          Icicu u servis samo mi recite sta treba da pitam?

Comment

• BOOST
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

E ...pa...mislim...

Daj , nemoj, chovek je dosao da pita, malo je nesiguran i lako se zamuti kad neznas sta je sta.
            Nemozemo svi biti strucnjaci za sve.
            Verujem da se bavi necim sto niko od nas nema blage veze u zivotu o tome.
            Srecom da smo rasporedjeni pravilno, ovaj forum je tu upravo zato, zar ne?

Da probamo:

Pitaj da li je usisna grana skroz od metala, skroz od plastike ili kombinacija spoja plenuma i cevi od ta 2 materijala.

Ako je kombinacija, pitaj koji je deo od chega napravljen.

Mislim da ce funkcionisati !
            move your mind

Comment

• *IvanT*
              CBC Senator XXL
              • 30.01.2005
              • 3234
              • Srbija, Beograd, Kara

ma sve je to OK.
              Prva poruka kojom je i zapoceta tema je upucena 29.01.2004. Od tada vecina nas se i trudila da pomogne coveku da dodje do tacnog odgovora o materijalu usisne grane. Nazalost, izgleda da se on ponajmanje trudio i evo nas opet na pocetku, niti on niti mi neznamo na cemu smo.
              Moj predlog je da bakara sutra odmah po budjenju ode do prvog ozbiljnijeg servisa i lepo zamoli za pomoc i olaksa stvar i sebi i nama.

Comment

• dranix
                CBC Senator XXL
                • 04.10.2004
                • 3079
                • Antwerpen/Belgium
                • Saab 9-3

Nema veze. Strpljivi smo mi

Comment

• M-power
                  Moderator
                  • 10.01.2005
                  • 10060
                  • Bg; Banovo Brdo
                  • CorsaC, astra H,

E o kom motoru se radi mozda znam
                  To date there has never been a faster car built for the public road and,
                  it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• bakara
                    CBC Senator XXL
                    • 29.01.2005
                    • 977
                    • nBGd

Prva poruka kojom je i zapoceta tema je upucena 29.01.2004. Od tada vecina nas se i trudila da pomogne coveku da dodje do tacnog odgovora o materijalu usisne grane...
                    Ovo je tacno ali za 15 dana nismo mnogo saznali, bas zbog toga, sto nisu komentari svih ucesnika bili vezani za temu, sem nekoliko izuzetaka kao sto je Dora Brick i Boost...
                    Moj predlog je da bakara sutra odmah po budjenju ode do prvog ozbiljnijeg servisa i lepo zamoli za pomoc i olaksa stvar i sebi i nama.
                    Mislim da nije u redu sto si ovo napisao, pogotovo sto predpostavljam da si mislio na servis Rasic na karaburmi
                    U ostalom ja sam laik za automobile, nemam pojma i ne stidim se to da kazem, ako neko ne zeli da ucestvuje u diskusiji ne mora ni da cita ni da odgovara...A u servisu sam bio (rekoh ranije..) i odatle ja sa pocetka teme tvrdim da imam metalnu usisnu granu, a o kombinaciji plastike i metala sam saznao pre 2 dana...
                    Za ugradnju plina sam se vec odlucio kod Dore (nisam zakazao..jos mi se ne ide u NS, a i ne znam na cemu sam) i mislio sam da ugradim klasicni sistem +loveco, sad novi momenti to dovode u pitanje jer +500e nije mala stvar...
                    PS: @IvanT zao mi je ako sam bio grub, ali isprovocirao si me...
                    pozdrav

Comment

• *IvanT*
                      CBC Senator XXL
                      • 30.01.2005
                      • 3234
                      • Srbija, Beograd, Kara

bakara
                      ako neko ne zeli da ucestvuje u diskusiji ne mora ni da cita ni da odgovara...

da ne zelim da ucestvujem, ne bih ni ucestvovao, tu sam jer zelim da pomognem koliko god mogu, kao sto sam se trudio i u vezi tvog auta.

IvanT
                      Mislim da bi bilo najpametnije da svratis u prvu automehanicarsku radnju koju vidis, castis majstora sa 100din., dobijes odgovor kakav bilo, pa da idemo dalje sa temom

pod prvom automehanicarskom radnjom na koju naletis, nisam mislio na svoj servis

bakara

A u servisu sam bio (rekoh ranije..) i odatle ja sa pocetka teme tvrdim da imam metalnu usisnu granu, a o kombinaciji plastike i metala sam saznao pre 2 dana...

ako si vec bio u servisu i dobio odgovor, cemu onda ovo sve do sada?

bakara
                      Za ugradnju plina sam se vec odlucio kod Dore (nisam zakazao..jos mi se ne ide u NS, a i ne znam na cemu sam) i mislio sam da ugradim klasicni sistem +loveco, sad novi momenti to dovode u pitanje jer +500e nije mala stvar...

s` obzirom da si se vec odlucio na korak ugradnje kod DORE, nema razloga da "gusis" ceo forum sa pitanjima oko autogasa za tvoj auto. Dora je dovoljno iskusan po tom pitanju da ce se i sam snaci, a za tako nesto postoji pp pored imena svakog ucesnika, ustalom stoji i pored mog, no ti to vec znas.

Pozdrav Ivan!

Comment

Working...
                      X