Pretpostavio sam da koristi lambdu za regulisanje smese...
Ok!
Nego, da stavim dva ventila umesto onog jednog? Sto ne rece ranije da mi trebaju dva?
Koja je cena LovEco-a kod tebe sa ugradnjom, za karb i za mpi?
Ako ti kažem sve, moraću te ubiti
Stavi sa dva šrafa i onaj za drugo grlo uve kzavrni malo više nego onaj za prvo. U vožnji ćeš i sam naći kako treba.
Ovo je u cilju eksperimenta i dokazivosti da se Lov Eco isplati. Za karburator treba dodati Lambda sondu koja je različite cene, ova je bila po povoljnoj ceni (besplatna) Cena uredjaja je 105 evra i toliko se naplaćuje prilokom ugradnje, ništa posebno. Za naknadnu ugradnju je od slučaja do slučaja.
Sad samo da ubedim taxiste koji kukaju na veliku potrošnju da odreše kesu a to će biti nikad
BMW ako lada troši 15 litara u NORMALNOJ gradskoj vožnji to je jako puno, pogotovo injection (onda je KATASTROFA).
Lambda sa 4 zice za Yugo EFI je na bubanj potoku oko 1000-1500 din
Nova, naravno, bosch. A lamdba je lambda, osim ako nije wide band, a uglavnom nije...
Hmmmm.... Kada zavrsim ove sitnice sa gasom, mozda dodjem po jedan loveco
Sto se onih ventila tice: Da zadrzim ovaj na racvi a da jos jedan stavim za drugo grlo? Tako ovim dodatnim samo smanjujem protok za drugo grlo, koje kako si rekao treba da ima manje plina. Ili to ne funkcionise bas tako sa redno vezanim ventilima?
Je l' previse pitam?
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Sto se onih ventila tice: Da zadrzim ovaj na racvi a da jos jedan stavim za drugo grlo? Tako ovim dodatnim samo smanjujem protok za drugo grlo, koje kako si rekao treba da ima manje plina. Ili to ne funkcionise bas tako sa redno vezanim ventilima?
I sta se desava sa potrosnjom na BMW-u? Ako nije pala za najmanje 40% necu ni da cujem za LovEco
Pala jeste, za koliko još ne znam mali je uzorak za test. Ali zato još uvek dajemo vlasniku kisele krastavce da skine osmeh sa lica što se tiče kako auto ide, primetno bolje.
OPS.
Urose, kakve veze ima lambda sonda sa vrstom benzina? Pobrkao si ili su ti pogresno rekli i povezali.
Vrsta benzina ima veze sa katalizatorom koga ti nemas. Poveze se obavezno da svako ko ima lambda ima i katalizator a nije istina bas uvek. Kad ti ugradis lambdu zbog LOV ECO to ne znaci da ces staviti i katalizator, zar ne?
Super benzin samo unistava katalizator pa zato ne brini za sebe i svoj auto
Urose,
nisi postavio precizno pitanje.
Koliko ja znam opasna stvar za sondu je dihtovanje motora silikonskim kitom koji dodje u ulje i posto svaki motor sagoreva ulje bar malo takav dim presvuce sondu filmom i izoluje je i neca da radi vise.
Tebi jedino preostaje da vidis kako ces i gde na zgodno mesto da postavis sondu a za ostalo ce se pobrinuti majstor Dora
Bas tako Ivane. Treba da vidim gde je na 1.7i lambda. Ja sam na svojoj video gde bi ona mogla da se stavi na izduvnu granu, ali posto je izduvna 4-2-1 onda bi sonda ocitavala samo sa dva cilindra. Da li je to u redu? Ako ne moze tako, onda moram da je stavim skroz ispod poda gde se dve cevi spajaju u jednu.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment