Ugradio sam ,evo i ja konacno,plin. Sve je lepo i uredno. Majstor je sipao za 300din.Kad sam stao na pumpim,dosuo sam za jos 1400 din (nisam imao vise).To je dakle 1700 ,sto je negde oko 38-39 litara. Kad je napunio, pokazivao je ravno nulu. Ja sam isao u masinsku,tako da znam dosta o pritiscima,pa racunam da mora da se stvori pritisak ,ili izgubi zbog depresije.Boca mi je GRODKOW-a (poljska valjda...) ,a uredjaj LOVATO.
Boca ima 40L. E sad meni nije jasno kako sam ja uspeo da stavim onda 38L ako ne prima vise od 80%, ili ipak tu postoji nekakva drugacija gustina. Pocetnik sam pa mi to bas nije jasno. Interesantna stvar i ona koja me je najvise zbunila je sto rezervoar pokazuje 1/2. A daljom voznjom je umesto da opadne porastao? Kapiram da je mozda zbog veceg pritiska zbog sunca.
POMOC!
Boca ima 40L. E sad meni nije jasno kako sam ja uspeo da stavim onda 38L ako ne prima vise od 80%, ili ipak tu postoji nekakva drugacija gustina. Pocetnik sam pa mi to bas nije jasno. Interesantna stvar i ona koja me je najvise zbunila je sto rezervoar pokazuje 1/2. A daljom voznjom je umesto da opadne porastao? Kapiram da je mozda zbog veceg pritiska zbog sunca.
POMOC!
Comment