Naravno skuplja je a ista stvar samo sto je telo malo i manja je sto bi logikom stvari trebala da bude jeftinija ali znas kako je kad hoces nesto lepo a i serija diktira cenu.
Kosta 65EU a inace je ito 28L posto mislim da sam slucajno negde napisao 27l
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Malo pre sam sipao treci pun.
Znaci boca je 28L. Punjenje je oko 22,23 a namesteno je na 24,5.
E sad prvo sipanje 24,5 uz masiranje pistolja
Praznjenje do kraja
Drugo sipanje 24,6 uz vrlo malo masiranje pistolja
Praznjenje do kraja
Trece sipanje 25,58L bez masiranja pistolja.
Drugo i trece sipanje sipani na istoj pumpi.
E sad kako je moguce da je cak 1L stalo vise 3-ci put i to odmah po krljanju pistolja (bez masiranja). Kad je prva 2 puta punjenje bilo skoro identicno oko 24,5L
Dal je uopste moguce cak i toliko napuniti bocu od 28L.
Mislim jer postoji neko objasnjenje ili oni stvarno kradu iz dana u dan kako im se oce.
Zavisi od pritiska pumpe, iako je ista pumpa u pitanju verovatno zavisi i od kolicine plina u rezervoaru pa pritisak varira. Meni je boca 60l i jednom prilikom sam je napunio punu znaci 60l bez trzanja pistolja i nije bio zez, nego sam stvarno presao dobru kilometrazu.
E sad ozbiljno.
Sve do 26-7l nije toliko nemoguce. Pritisak punjenja je strashno bitan i od njega zavisi koliko ce plina stati u bocu.
Izbegavaj pumpu kod "Plavog mosta". Mnogo je likova koji sipaju tamo , pa dodju da se zale kako im je ogromna potroshnja. Onda se ispostavi (kod mene je ovo rekord u kradji) da u bocu od 60l sipaju 78l plina.
Skoro su neke taxare tamo pretukle pumpadziju, koji je u sushtini najmanje kriv za sve.
Hvala na info.
Za sad sipam na onoj kod Ade (yugopetrola) tu mi je najzgodnije i u dolasku i odlasku, nema guzve a i lik mi opere stakla za DZ.
Na njoj je i bilo sipano prvi put 24,6 a sad drugi 25,58.
Posto ponovo praznim do kraja, racunam potrosnju i izvestavam o novonastaloj situaciji.
Comment