cek bre ( ovo je sve prijateljski i sa dobrom namerom),koj ti metnu punjac za gas na stranu auspuha,i to pravo nad lonac??,lele
ja inace sad vozim corsu sa BRC uredjajem da nemislis da sam neki Lovatista
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
MPOWER,jos nesto ,nemo se ljutis ako neki suvozac odvali kolenom prekidac.prekidac je realno stavljen na vrlo cudno mesto.!?!
Ko se ljuti uvalim mu k...
Nece da odvali kolenom, nisam hteo da busim tablu a hteo sam da bude ovako samo sa vozacke strane ali ne moze od kolena kako kazes ali sa suvozacke strane naravno da je probano pre stavljanja i ne smeta nogama nikako.
A sto se tice punjaca metnut je na pravu stranu, putanja lonca je sa druge strane a na ovoj gde je punjac je samo zavrsetak cevi. Inace mozda tako izgleda ali cev za utakac ne ide sa donje strane blizu lonca nego izlazi iz kosa i ide pravu tu, nije mi palo na pamet da busim krilo gore kako bi trebalo zbog nasih drkosa. Atest mozda ne bi prosao jer valjda sme 20-tak CM da je najbliza tacka auspuhu a sad je mozda 15-tak a mozda i svih 20 al nista mu ne smeta. Ako se bude islo na atest stavice se samo pregradni lim kao fora jer tako moze za atest a posle ce se skinuti jer tu yugo puni blatom pa mu lim smeta.
Ne sekiraj se ti za mene naravno da je sve proracunato i kako treba i video si da nije stedjeno sa stvarima i retko oko kog yuga je ovoliko vremena ulozeno za peglanje cevi i montazu ceo dan.
A sto se tice lovata ili brc-a vec sam rekao da me zabole. Ko je bolji BMW ili Mercedes, a isto marke iz iste drzave tako da.... Obe su super!!!
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Ma kakvo ulaganje u Yuga
Samo ja se zaj@bo kad sam u Yuga ugradjivao( pre 6 god ),.
Skinuo ja komplet uredjaj sa nekog 101 od pre majke tereze.a u njemu
bakarna cev provucena sa gornje strane poda ispod tapacirunga )
Ja mislio tako treba pa se je@avo i na jugu ,skido sedista dizo tapacirung
,mislim maxsimalna sexsologija sta da ti kazem )
Posle sam video da tako netreba,al ajd nema veze.tako sam ga i prodao
a slusaj ovo BOCA: 72 litra(gepeka nema) unisova.
merac BRC
rasprsivac Bedini junior
elektro ventili EL plinovi
boca iz 1984god
humor od instalacije.
ali je sve radilo tip-top.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Vidi ga.. ejde napolje i trosi taj plin, tu si se zabo za PC a mi cekamo rezultate.
Da sam izaso vec bi cisternu potrosio dosad
Ma pusti me bre da danem dusom. Ima jos jedan problem sad ali stvarno. Nikako da ga potrosim, je . Treba preci oko 250-300 km od juce uvece a praznik je sedi se kuci . Polako ima vremena ocu da uzivam u voznji. A tebe boli uvo ti uradis PANG i ode auto uvazduh
Zoki svaka cast
Pravi je "stako" Poljaci.
Boca je pricvrscena sa trakom koja je jedva vidljiva jer je savrseno legla na bocu izmedju izbacene plocice i spoja boce iz dva kalupa i tako savrseno drzi bocu i ne dajoj da mrda Jedna je sasvim dovoljna zbog tog povoljnog kanala gde ide traka
Brick ne stasica brate sta ces
A ovih 700 din. se stvarno tesko trosi, mnogo teze nego 1500 koliko bi bilo dato za benzin. Kao da je odnos 1:3 a ne 1:2 i nesto malo koliki je sada. Odoh u driving.
Comment