Originally posted by Flavio
LCS AC stag xl ? dali neko zna nesto o ovom uredjaju ?
Collapse
X
-
-
-
Ranije smo koristili taj XL i kolko se ja secam bio je OK. Najjednostavniji je bio L model koji je imao i slavinu na step motoru valjda kao i XL. Sve u svemu radi to sto treba da radi, a i nije skup.
Za taj XL ne mora comp ni interfejs za stelovanje, kolko se secam on se steluje sa onim malim testerom, a na samom ECU se dzamperima bira tip sonde. ako nemas tester moze i gas analizator.
Comment
-
-
Originally posted by galileo5Ranije smo koristili taj XL i kolko se ja secam bio je OK. Najjednostavniji je bio L model koji je imao i slavinu na step motoru valjda kao i XL. Sve u svemu radi to sto treba da radi, a i nije skup.
Za taj XL ne mora comp ni interfejs za stelovanje, kolko se secam on se steluje sa onim malim testerom, a na samom ECU se dzamperima bira tip sonde. ako nemas tester moze i gas analizator., tako da je to po meni najisplatljivije
Sutra ga povezijem , danas nisam stigao ,pa cemo videti
Comment
-
-
Da li može da radi i ako auto nema TPS, ako neko ima stari lovatov loveco (prvi model bez prekidača) viška, nek se javi, neću mu ništaFifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
XL može da radi i sa nepovezanim TPS-pm. Ima više mogućnosti od starog Loveca, tako da vredi "uložiti" u njegovu kupovinu. Nema boljeg LCSa za te novce.
Comment
-
-
Pošto opet hoću da nabudžim na karburator, treba mi podešavanje početnog položaja, pre nego što počne da radi i vreme za koje će da počne da radi, kao i min i max, i da radi brzo, odnosno da prati sondu ali jako brzo... i da nije pametan da čeka obrtaje da bi prebacio, nego čim dobije na plavu žicu, da kreće, pošto se odmah pali na gas... malo su specifični zahtevi koje je ispunjavao loveco, a loveco2 već nije...Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
XL je nezavistan od prekidača. Može da se namontira i na karburator i da radi fino.
Comment
-
-
uredjaj povezan, sada me malo muci podesavanje , naime nije mi bas jasno kako treba da podesim sondu pre svega : kada postavim ovako sonda na benzinu pokazuje ovo
na plinu je ovako
i varira stalno vrednost sonde 0.60,0.66,0.68 pa ispocetka
kada sam podesio sondu ovako , vidite sta se desava :
Vratio sam na 1. podesavanje : Lambda sensor type 0-1v i lamda sensor : standard , probao auto i zaista lepo ide mnogo mnogo bolje nego sa slavinom , nema knedli ... Doro i Ivane pomagajte
Comment
-
-
Sonda stavljena i evo kakvi su rezltati na plinu , iz grafika se vidi ponasanje sonde na nekih 2000rpm.
Sonda se slicno ponasa i na benzinu , evo slike takodje je upitanju oko 2000rpm,
Auto fino ide, za potrosnju jos uvek nisam siguran ali uskoro cu i to znati .
Imao bih jedno pitanje samo za Doru i Ivana , ja sam uredjaj podesio po onome kako sam proucio sam, dali bi trebao nesto da korigujem i dali se sonda po ovim grafikonima ponasa kako treba ili ?
Comment
-
-
Dobro si podesio, sonda radi kako treba, s' tim što možeš maximalno otvaranje aktuatora da smanjiš na nekih 120-130 koraka. Trenutna vrednost ti je 220.
Comment
-
Comment