Razlika u je u verovatnoći, da ti se zapali auto,a taj verovatnoća se kalkuliše na osnovu već izgorelih vozila,ili delimično izgorelih.Danas uštediš 30-40 eura na reduktor,sutra ti ta ušteda odnese auto
Neispravan elektroventil plina, ili ne?
Collapse
X
-
Dobro, znači ima razlike.
Mislio sam da nije jedno isto sa šrafovima u dve boje i velikom razlikom u ceni.
(Kao što mi je jedan na buvljaku nudio dve identične baterije za telefon, jedna kineska a druga "original Panasonic" - duplo skuplja). :-)
Poslato sa moblilnog telefona - Tapatalk
Comment
-
-
Ne bih se baš složio da će auto tako lako da se zapali zbog gasa. Sve što sam video zapaljeno je bilo zbog neodržavanja benzinske instalacije... Svakako da postoji razlika u kvalitetu ali nije opravdana tolikom cenovnom razlikom.
Comment
-
-
Bogami,vakumski su izazvali gomilu paljevina u mom kraju,u 99% slučajeva baš ti uređaji sa istoka.Daš kontakt(hladan reduktor) a on krene zalivati plinom,ničim izazvan,počneš verglati,motor pre****o,onda produžiš s verglanjem,dok negde ne uvati varnicu i ......
Kod elektronaca je drugačije,daleko manje opasni.
Comment
-
-
Evo me sa izveštajem (već sam jednom ispisao, ali u žurbi valjda ne kliknuh gde treba).
Preštelovao sam plin, i sada je bajpas odvijen oko 1.5 krug. Već neko vreme više nemam problema sa hladnim startom (pu-pu-pu). A ni sa lerom, ubrzanjem... Topli start je OK, ali to će se videti na leto (a i može da se prešteluje).
Doduše, više puta do sada sam mislio da sam rešio problem, pa nisam. Sada kada dam kontakt prekidač pusti plin par sekundi, što je i ranije bio slučaj, ali sada se čuje da plin ide (ono pssssst) što ranije nije. Kažem liči da je sve OK, ako ne bude eto mene opet. :-)
Hvala svima, a posebno b_samardzic-u za sugestiju oko štelovanja bajpasa.
Comment
-
Comment