Ugradnja plina a kao poklon GREMLIN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

pocni lagano da sanjas auto put i na njoj tablu novi sad a u novom sadu doru i hepi end
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Da li svaka druga tema, slicna ovoj, mora da se zavrsi sa "idi do Dore" ili "prosetaj do Ivana"?

Ne bih zeleo pogresno da me shvate ni Dora ni Ivan niti bilo ko drugi, znamo i koliko znaju i koliko su kome do sada pomogli, ali mislim da je svima jasno da je odlazak do niih ili bilo kog drugog majstora uvek opcija, ali da li zaista iko misli da je poenta Foruma objasniti nekome sta i kako da uradi, ili da se cela prica svede na "idi da ti majstor sredi stvar"??

Mene malo nervira u svakoj drugoj temi savet da se ode do Dore, Pere Mike Zike ili Laze, jer mislim da bi poenta Foruma trebalo da ostane razmena misljenja, a ne navlacenje do Dore, Ivana ili bilo kog treceg...Ne mislim da to neko namerno radi, daleko od toga i stvarno bih voleo da budem jasan oko toga, ali poenta Foruma je RAZMENA MISLJENJA i JAVNO skupljanje iskustava, pa ako Dora i Ivan budu imali nacina da vam pomognu, super, nek to napisu ovde, a ako odlazak do servisa ipak bude neophodan...super, svako zna gde je Dora, Ivan, ili na kraju krajeva nek potrazi i ko su i gde su i sta su, umesto da se ceo Autogas Forum, makar i potpuno nehotice, pretvori u reklamni pano za par pojedinaca...

Ne vidim ni da Dora niti Ivan niti bilo ko treci javno pozivaju ljude da im svrate do servisa na intervenciju, pa ako ni oni samo to ne rade (verovatno s razlogom), odnosno ne zeleci da koriste Forum kao oglasnu tablu, nemojte ni vi ostali da im cinite medvedju uslugu OK?

U stvari, sve sto hocu da kazem je da je prethodni post trebao da bude "idi do majstora da ti sredi stvar", pa nek' on sam razmislja do KOG majstora.

Nadam se da shvatate na pravilan nacin sta sam hteo da kazem ovom pricom...
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• *IvanT*
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2005
        • 3234
        • Srbija, Beograd, Kara

Sale, podrzavam te u potpunosti!
        http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

I ja podržavam, ako smatram da je opravdano ja ću reći navrati do mene, ovde sam otprilike sve objasnio šta i kako i mislim da to može uraditi bilo koji majstor.
          Ada je malo brzoplet
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• ale944
            CBC Senator XXL
            • 20.03.2006
            • 1457
            • Beograd

Ada je malo brzoplet
            Doro, imas li napade stucanja cesto ?
            http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• 206
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

Odlicno, drago mi je da se razumemo

Comment

• Robi81
                CBC Član
                • 27.06.2006
                • 20
                • Nish

Cuj bilo koj majstor???
                Doro znas sta, ovde u Nisu imamo preko turistickih agencija obilazak svakog coska u gradu.Obidjite citav grad dok imate auto...
                Uslovi za kartu su da imas neki sitan kvar na kolima. Pa znas kako ces da obidjes grad...HAHAHA ima svako cose da naucis napamet..
                A tura se zavrsava prestankom rada motora.

Gledali su motor jedno pola sata, a onda sam im reko da su pogresno povezali creva i opa??? bozja ruka je ucinila svoje ...obrtaji misteriozno su se smanjili.

Doro maltene su ti duzni za savet...

A danas idemo kod Proke da vidi sta je...On je jedan od retkih ko nije uklucen u ovaj turisticki obilazak...
                Da bi ziveo u sadasnjosti pusti da proslost pripadne proslosti.

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Naglasak je bio na majstor....
                  Zato je ono "nije važno koji uredjaj je bolji..."

https.autogas.rs

Comment

• ada
                    CBC Senator XXL
                    • 04.06.2005
                    • 2375
                    • Novi Sad
                    • Svasta nesto

nisam mislio nista lose ovime samo se oduzilo barem meni a to sam rekao da bi decko sto pre resio problem!!! nisam hteo a niti zeleo da nikoga reklamiram (kad ce plata kad ce plata ) samo sam dao predlog!!! ako smatrate da predlog nije bio na mestu onda recite ili posaljite pp i problem resen!!! a doru i ivana cenim kao PRAVE MAJSTORE pa sam zato i naveo to kao primer!!!! isto sto bi uradio da neko ima problem sa nitrom rekao bi mu idi kod 206 i problem 99% resen!!!! znaci nista zlonamerno i vise necu rec reci sto se tice dore i ivana!!!!

sori na off-u! morao sam
                    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• 206
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Znam da nije zlonamerno, i da je iz najbolje namere, ali ipak mislim da uprkos tome, i Ivan i Dora dobijaju onakvu "reklamu" koju ne zele na takav nacin da dobiju, niti zele da stvore utisak da koriste Forum za licno propagiranje, a to upravo drugi rade za njih, a siguran sam da im to niti ide u prilog, niti je narocito potrebno, jer su ovde iz sasvim drugih pobuda

Comment

• Robi81
                        CBC Član
                        • 27.06.2006
                        • 20
                        • Nish

Auto je bio 2 dana kod najboljeg majstora u gradu...

1.diagnoza
                        Kablovi ok
                        svecice ok
                        leptir ociscen ultrazvukom
                        zadihtan fals vazduh
                        proverena elektronika,sensori u kolima preko kompjutera...sve radi osim jednog sensora menjaca...
                        proveren vakum sa nekom spravicom...ima ga u odg.kolicini

2.auto nastavlja da se gasi u leru(ali bolje prima gas)

3.dalje instrukcije:sipanje aditiva za injection u gorivo i prelazak 500km..

Comment

• ale944
                          CBC Senator XXL
                          • 20.03.2006
                          • 1457
                          • Beograd

2.auto nastavlja da se gasi u leru(ali bolje prima gas)

3.dalje instrukcije:sipanje aditiva za injection u gorivo i prelazak 500km..
                          sa prljavim diznama auto nece ni da prima gas lepo....a na leru jos nekako i radi. tako da sumnjam da ce aditiv pomoci....pogotovo sto se ti aditivi koriste za prevenciju a ne za ciscenje zaprljanih dizni...
                          a da li se i na gasu gasi u leru ? to nema veze sa diznama...
                          http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• Robi81
                            CBC Član
                            • 27.06.2006
                            • 20
                            • Nish

Gasi se u leru i na gas i na gorivo...Videcu sutra naso sam malopre neko sustanje kod rezervoara...
                            provericu i cps jer mi ne radi obrtomer...kad ne radi cps kompjuter brlja signal za ler...
                            Uglavnom se gasi kada idem recimo malo brze (iznad 40 km/h i izbacim iz brzine...ali ako (odmah) polako drzim kocnicu auto drzi nekih 1000 obrtaja i ne ugasi se tako da mogu da stanem na semaforu a da motor jos radi...

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Ako se pri toj brzini gasi samo na plinu, treba preusmeriti ulaz vazduha u kućište filtera sa maske na negde prema nastranu ili prema nazad još bolje. Ako se gasi i na benzinu, zaboraviti savet iznad

https.autogas.rs

Comment

• MOSLER
                                CBC Senator XXL
                                • 27.05.2005
                                • 1064
                                • Niš

Hm buduci da ovde u Nisu i okolini gas ugradjuju uglavnom stolari i burekdzije mislim da bi otvaranje servisa za ugradnju gasa ovde od strane Dore, Ivana ili nekog drugog dokazanog majstora bilo pravo resenje.Time bi problemi nestrucne ugradnje na jugu Srbije bili reseni na obostranu korist

Comment

Working...
                                X