Ugradnja plina a kao poklon GREMLIN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Robi81
    CBC Član
    • 27.06.2006
    • 20
    • Nish

Au koliko je proslo ccc...Posle godinu dana problem je resen zahvaljujuci ovom forumu i Dorinim resenjima.

Ne mogu da citiram sve Dorine savete i da komentarisem jer su jednostavno svi tacni, a sto se tice ostalih iskustava:
    Auto su gledali mnogi majstori i mozete da zamislite sta sve "nije" bilo u redu, a evo nekih od bisera:

1.Promeni podizace,
    2.Popravim ti za 250e
    3.Auspuh ne valja
    4.Lambda sonda
    5.Filter goriva
    6.Pumpa za gorivo
    7.Brizgaljke
    8.Kompjuter
    9.Magicno sredstvo za ciscenje iscv
    10.Motor
    11.taj auto ne ide dobro na plin
    12.....
    ma ispalo je da su samo u redu nove svecice i kablovi...

elem... Monitovi momci su pogledali auto i za 2 minuta resili problem naravno onaj posle Dorine sheme" - parcetom izolir trake...

Ne bih da kazem koliko me je kostala popravka kod Monita jer su ekstra fer...a ispalo bi da su mnogo jeftini pa neko moze da pomisli da ne rade kako valja.

Ostaje jos velika potrosnja...ali pretpostavljam da je to zbog ISCV koji se tek nekad ukljuci posle krace voznje.

Motor sada radi perfektno...
    Hvala svima koji su pomogli posebno Dori.

Naravno saljem resenje glavnom i odgovornom a svi koji imaju ovaj problem neka mi posalju poruku pa cu da im odgovorim, jer ne bi da odajem tajnu pomenutim majstorima za koje mi nije jasno kako su jos uvek i citavi.
    Da bi ziveo u sadasnjosti pusti da proslost pripadne proslosti.

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

E, nemoj da nam kazes, volimo da zivimo u neznanju Verovatno smo zato na ovom forumu

P.S. Drago mi je sto konacno radi kako treba
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...
      X