Originally posted by virko
problemi s plinom
Collapse
X
-
-
-
pa izleda da ljudi nisu uvek zadovoljni profesionalcima,pa dodju na forum...kad ono ... i ovde nalete na njih...
imali spasa? ..... NEMA GA!
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Originally posted by ABARTHOriginally posted by zoranbgnije mu jasno.. jer kako je Dora rekao,ispada da ima 3 srafa za stelovanje gasa(umesto 2)... ili ja gresim?!?
ehhh kad bi svako radio svoj posao ,ko zna gde bi nam bio kraj.......
Pa sto si menjo profesiju po stare dane ?Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Originally posted by zoranbgpa izleda da ljudi nisu uvek zadovoljni profesionalcima,pa dodju na forum...kad ono ... i ovde nalete na njih...
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by DoraOriginally posted by zoranbgpa izleda da ljudi nisu uvek zadovoljni profesionalcima,pa dodju na forum...kad ono ... i ovde nalete na njih...
ne stvarno...koji je to treci sraf za stelovanje...ja ga nevidoh,na BRC,bendini i marini...jel to nesto samo na LOVATO ili....
ozbiljno pitam?Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Originally posted by zoranbgne stvarno...koji je to treci sraf za stelovanje...ja ga nevidoh,na BRC,bendini i marini...jel to nesto samo na LOVATO ili....
ozbiljno pitam?
čovek ej poslao sliku, isparivač, palavi ventil, mesingani šraf iznad za šrafciger.
Imaju i ostali manje više ako je elektronac, za karburator nema.
Comment
-
-
Ako uskoro promenim zanimanje kaki ću tek ja ovde biti zahebant
Comment
-
-
Originally posted by DoraNa kraju šrafcigerom odvrneš malo onaj mesingani šraf odgore na isparivaču i malo dodaš gas i odmah pustiš pa pratiš kako se stabilizuje ler.“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
evo upravo sam nastelao auto, sad radi puno puno bolje. Ler je miran i ne prelazi ispod 500rpm. Uskoro ide novi filter zraka pa se nadam da ce biti jos bolje.
HVALA SVIMA !
I samo jos da pitam, primjetio sam da se saraf na cijevima moze okrenuti i dva puta prije nego pocnu padati okretaji. Kako cu primjetit da nisam previse odvrnuo ili zavrnuo taj saraf?
Comment
-
-
Originally posted by virkoI samo jos da pitam, primjetio sam da se saraf na cijevima moze okrenuti i dva puta prije nego pocnu padati okretaji. Kako cu primjetit da nisam previse odvrnuo ili zavrnuo taj saraf?
Comment
-
Comment