problemi s plinom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ivvan
    Moderator
    • 29.09.2004
    • 1574
    • Nis
    • SAAB 9000

Na swiftu je zazor 0.8 fabricka preporuka
    Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

problem

Da,naravno problem,mucim se vec mesec dana,postupao sam po upustvima,isao u dva servisa,pa sam sve radio i sada odlucio da postupam iskljucivo po savetima pametnijih Servisi ovde u bg uglavnom nemaju pojma.Steluju sve odprilike.Bar ova dva u mojem komsiluku.Nikakvo dizanje obrtaja nisu cinili,nego onako na uvce.Moja lada samara je dalje u problemima.Uradio sam karburator-generalno,sad zacudo ide i na benzin,podesena mi je smesa i ler na benzinu,a sto se plina tice,katastrofa,od tog odlaska kod"majstora"sve sto zelim jeste da mi pravilno podese plin.Hocu savet kako ja to da uradim,jer ocigledno da moram.Trosi 14 lit!a trosio je 11 u gradu,ler se menja sam od sebe.sve posle ciscenja filtera i zamene t racve.Ja sam vec pristupio samoukom stelovanju,lepse radi,a za potrosnju jos neznam,no nije to to,dok nepostupim po pravilima sluzbe.Nasao sam samo dve stvari,stelovanje na t racvi preko plasticnog vijka i stelovanje lera preko malog plasticnog zavrtnja sa strane na isparivacu.Trecega nema.T racvu sam zavrnuo do kraja i ondah popustao dok nedobijem miran rad,a ler sam stavio na 900 obrtaja tog trenutka,ali sta vredi kad on seta od 500 do 1000.Inace,imam lovato isparivac.Cantru za vodu drzim uvek punu,tako da vise problem sa zamrzavanjem nemam,ali stari problemi su ostali.Mrzim probleme i bacanje para,zato upomoooooc!!!

Comment

znam da je pisano o stelovanju plina,ali molim da mi se ponovi ako moze,jer nisam nasao taj mesingani sraf,a time se verovatno sve menja,znaci imam t racvu i ler zavrtanj sa strane na isparivacu.zahvalan!!!

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Karburatorski isparivač nema taj mesingani šraf....
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
          X