A kakva je funkcija lambda kontrole kako i gde se postavlja??
pitanjce
Collapse
X
-
Originally posted by djukicJooooj evo sad procitah. Na mojoj (zeninoj) laguni uradjen je plin naravno na pravi nacin. Nema nikakvih problema u radu ni sa klimom ni zimi. Ima lambda kontrolu.
E sad treba da iskopam slike ili da se javis posle 14tog septembra pa da se dogovorimo da se vidimo pa da vidis kako je sve spakovano posto su nam isti motori.
Jedini problem koji ja imam je grejanje kabine to moram da resim jer ce me gospoja likvidirati ili sto je jos gore otece mi moj auto...
P.S. imao sam i nekoliko strasnih detonacija koje su nestale kada sam po Dorinom predlogu promenio nacin voznje kola (vise je ja nevozim).
bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
Ne predaj se nikad,osim kad moraš.
Comment
-
-
svi lambda kontrol sistemi se vezuju na lamda sondu kako im i ime kaže (i još na što šta) na crevu od reduktora do mešača imaš gasni step motor koji reguliše protok gasa u zavisnosti od režima rada,ukratko.e laki,aj slikaj prekidač,ako je elegant sledeća slika će biti:ja jedem prekidač zajedno sa instalacijom
Comment
-
-
Originally posted by gorkysvi lambda kontrol sistemi se vezuju na lamda sondu kako im i ime kaže (i još na što šta) na crevu od reduktora do meša?a imaš gasni step motor koji reguliše protok gasa u zavisnosti od režima rada,ukratko.e laki,aj slikaj prekida?,ako je elegant slede?a slika ?e biti:ja jedem prekida? zajedno sa instalacijom
bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
Comment
-
-
kada bi svu opremu "original" stavio neko ko je majstor "original",promenilo bi se to da ne bi više morao da razmišljaš o radu svog lepog auta,i da bi mogao da ga sasvim normalno koristiš.uopšte nije bitno koje robne marke da ne bude zabune.vrlo sam zadovoljan jer smatram da imam moralno pravo da komentarišem ovakve brljotine jer u svojoj karijeri nisam uradio rad kojeg bih se stideo već sam naprotiv vrlo ponosan na svaki svoj rad i svaki je 300% "original"
Comment
-
-
Ja sam na Citroenu XM 2.0i imao Lovato isparivac i tu se originalnost zavrsavala. Sve ostalo u sistemu gasa bilo je bugarsko ili kragujevacko (tako su mi rekli za mikser). Naravno kada sam to ugradjivao nisam znao nista o gasu - plinu.
Napocetku eksploatacije imao sam problema sa ler gasom koje sam sam morao sam da resim (jako jednostavno ali moj dundjer majstor nije imao pojma kako). Sistem iako je motor injection mogao da se upali u izuzetnim situacijama i na gas. Nije imao temperaturni senzor pa sam mogao odma da vozim na gas (nije smrzavao niti cepao membrane)...
Posle toga narednih 100.000 nak hiljada km imao sam pravo uzivanje u voznji nikakav problem, nikakvu detonaciju i slicno. Cak sam menjao i ceo motor jednom prilikom i sve raskupusavao i spajao nazad i opet je sve funkcionisalo besprekorno.
Sta sam ovim romanom gore hteo da kazem: Boj nebije svjetlo oruzje vec boj bije srce u junaka.
Tvoj sistem je lose ugradjen sto neznaci da moras da ga bacas napolje. Postoje 2 opcije ili da postojecu opremu probas da sredis i preradis eventualno dopunis ili da sve izbacis napolje osim boce i odes kod nekog ko to moze lepo da ti uradi da se ne nerviras.
Od prvog dana ugradnje na Lagunu kao tvoju ja (kuc, kuc, kuc u drvo) nisam imao nikakvih problema ni sa klimom, ni sa cek engine lampicom nisacim. Prvi problemcic imao sam tek posle 20.000hiljada km. To smo resili i posle toga opet sve super...
Comment
-
-
Originally posted by gorkykada bi svu opremu "original" stavio neko ko je majstor "original",promenilo bi se to da ne bi više morao da razmišljaš o radu svog lepog auta,i da bi mogao da ga sasvim normalno koristiš.uopšte nije bitno koje robne marke da ne bude zabune.vrlo sam zadovoljan jer smatram da imam moralno pravo da komentarišem ovakve brljotine jer u svojoj karijeri nisam uradio rad kojeg bih se stideo ve? sam naprotiv vrlo ponosan na svaki svoj rad i svaki je 300% "original"bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
Comment
-
Comment