Originally posted by gorky
pitanjce
Collapse
X
-
ako ćeš mi verovati ja ni jedan takav prekidač nisam u životu montirao,niti ću.bilo koji serviser to može da ti poveže "na licu mesta",ja zaista ne znam napamet,jer sam takve prekidače samo skidao,nikad ih nisam montirao,sorry
Comment
-
-
?ak i ako je bugarski obi?no daju neku šemu uz njega. Odeš subotom do bubanj potoka i nadješ ko ih prodaje, pa pogledaš ako ti neko u medjuvremenu ne da neki odgovor...
Comment
-
-
Originally posted by Dora?ak i ako je bugarski obi?no daju neku šemu uz njega. Odeš subotom do bubanj potoka i nadješ ko ih prodaje, pa pogledaš ako ti neko u medjuvremenu ne da neki odgovor...bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
Ne predaj se nikad,osim kad moraš.
Comment
-
-
Bugarski"BRC" Elegant komutator ima sledece boje provodnika:
+12v KEY - Crvena
GND ili ti "masa" odnosno minus - Crna
Impuls - Braun
LPG - Plava
Petrol - Najcesce je bila bela mada znalo je da se desi da bude i zuta (tu zicu ne vezuj nigde.Sa alatom UNIOR majstor nije junior!
Comment
-
-
Originally posted by Zmaj KVBugarski"BRC" Elegant komutator ima sledece boje provodnika:
+12v KEY - Crvena
GND ili ti "masa" odnosno minus - Crna
Impuls - Braun
LPG - Plava
Petrol - Najcesce je bila bela mada znalo je da se desi da bude i zuta (tu zicu ne vezuj nigde.bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
Comment
-
-
Moja bugarica na XM-u je dobijala impuls tako sto su obmotali kabl breko kabla za svecicu prvog cilindra.
Comment
-
-
Kao ste mu lepo objasnili mislim da ?e da proda auto i da kupi dizel.
Nego da pitam, ?emu služi ono belo crevo? ?ini mi se da ide na motor za ler. Možda je u njemu problem, ili u na?inu dovo?enja smeše u lermotor. Na mom autu, izlaz iz miksera za lermotor ima mali pre?nik i nemože da se dovede dovoljno smeše u lermotor, tako da se gasi na ler. To je rešeno bušenjem creva izme?u miksera i leptira, i odatle crevo do lermotora.
Da li je obmotana žica oko centralnog kabla na bobini ili je uzet impuls sa bobine?
Comment
-
-
Bio sam danas kod elektricara ne odricem se lako RENAULTAsve je dobro spojeno on dobija impuls na jedinicu sa bobine, kad vrati prekidac na benzin releji dobiju 12v znaci sve u svemu ok. Ali mu nije jasno zasto prebacuje na plin na 4000 i zasto nece posle u voznji da vrati na benzin on sumnja u"bugarina" jedino je crevo prebacio iz ler motorica u mikser i sad radi klima na leru.
bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
Comment
-
-
Neka omota kabel oko jednog kabla od sve?ica, to je podeljeno sa 4 i bi?e 1000. Onda onaj šraf za štelbanje pa na 2000 ili malo više...
Comment
-
-
Ako releji prebacuju na benzin, zna?i da auto i ide na benzin. Možda je problem što prekida? ne pokazuje da auto ide na benzin, a ne što ne prebacuje na benzin.
A SEREVIS indikator? Da li si to rešio? Ako nisi, emulator efikasno rešava taj problem.
Comment
-
Comment