Prvo ako citiras citiraj do kraja.."brc je extra..samo vi ugradjujte i dalje...sta bi putari radili kad bi odmah napravili dobar put... postoji ona stara "sto ljudi, sto cudi"...moja prica je zasnovana na licnom iskustvu...tvoja na tvojem...meni licno nista neide ni iz dzepa ni u dzep, tako da mi je sve jedno...nevidim svrhu dalje rasprave a i zaobisli smo temu ovog posta...svaki od uredjaja je poseban i dobar na svoj nacin...bitno je samo da nisu iz Turske, Bugarske i slicnih zemalja, zar ne?..treba nauciti ove ljude da sve sto je jeftino nije i dobro a pogotovo sigurno...tako da nema ljutnje.."...drugo ja nisam taj na koga mislis iz Zemuna...trece neznam u kom delu sam spomenuo da sam ugradio 30000 uredjaja, a ako negde jesam izvinjavam se...cetvrto interesantan taj landi koji se prodaje i ugradjuje samo kod nas, zasto ga nema ni na jednom zvanicnom landijevom sajtu?...peto zasto u Srbiji nema vise ovlascenog (ne samoovlascenog nego OVLASCENOG) zastupnika za landi?...kako to da je od prosle godine prekinuta saradnja sa firmama u Srbiji?...i da to nije bilo bas zbog tog LANDIJA sa slike?...nekazem da je linkoln savrsen, niko nije savrsen, a i covek je za prvi put ugradio plin daleko bolje od mog prvog puta..meni se licno nesvidja uredjaj koji je ugradio a ne rad..

zar ovaj uredjaj sa slike ne lici na recimo lovato? umesto heder pisu sta god hoces za pola evra po komadu...sto se tice brc-a radio sam ga i jos ga radim i smatram da ne vredi te pare..imaju dobru reklamu svaka im cast ali postoje daleko bolji i jeftiniji uredjaji od njih...vama da se predstavljam nema razloga...jbg balkanac sta ces...kao i sto sam predpostavio ovo je satro javan forum kojim caruje par likova i koji brisu i komentarisu sve ono sto im ne odgovara...kao sto cete verovatno uraditi i sa ovim postom..uzgled budi receno dobro poznajem tog decka citaj Ranka sa kojim si me zamenio i mislim da je decko daleko bolji majstor od svih vas, sto vam je i svima dokazao prepravljajuci vase neuspele ugradnje...pa ti sad ajde kao i obicno obrisi ono sto ti neodgovara...ja odo u crkvu dovidjenja...

zar ovaj uredjaj sa slike ne lici na recimo lovato? umesto heder pisu sta god hoces za pola evra po komadu...sto se tice brc-a radio sam ga i jos ga radim i smatram da ne vredi te pare..imaju dobru reklamu svaka im cast ali postoje daleko bolji i jeftiniji uredjaji od njih...vama da se predstavljam nema razloga...jbg balkanac sta ces...kao i sto sam predpostavio ovo je satro javan forum kojim caruje par likova i koji brisu i komentarisu sve ono sto im ne odgovara...kao sto cete verovatno uraditi i sa ovim postom..uzgled budi receno dobro poznajem tog decka citaj Ranka sa kojim si me zamenio i mislim da je decko daleko bolji majstor od svih vas, sto vam je i svima dokazao prepravljajuci vase neuspele ugradnje...pa ti sad ajde kao i obicno obrisi ono sto ti neodgovara...ja odo u crkvu dovidjenja...
Comment