gdje bušiti??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ljube-kugla
    CBC Senator XXL
    • 04.05.2006
    • 1531
    • batajnica

sta fali voltranu i femi,voltrana sam ubacio kod sestre na feliciji,prosecna potrosnja u gradu je oko 10, sa normalnom voznjom,kod caleta na cromi fema,na unu imam femu,na alfi imam femu,croma je 1.6 i potrosnja lokal ide oko 13,uno 1.0 oko 12 sa mojom voznjom a alfa je 2.0 i ide od 16-22,letos mi je trosila oko 14,prosla je atest sa cudnim grimasama strucnjaka,a kad sam im rekao da fema i voltran koriste lovatov set membrana,i da je razlika samo u prednjem poklopcu i naravno ceni,samo su me pogledali,i komentar je bio nije valda,mada sam nalazio lovata po smesnim cenama,sto je verovatno teska kopija ali radi,a za slucaj kvara postoji osigurac i ventil na boci
    ko na nas krene iz mesta je naje&o
    a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Fali im to što ima velik procenat škarta. Ako staviš 10 Lovatovih isparivača svih 10 će raditi bar 50K bez problema. Od ovih nabrojanih bar 4 neće izdržati toliko. Isto važi i za druge poznatije firme kao i za Lovato. Neprecizna nestandardna izrada, svaki je maltene ručni rad pa kako se kome zalomi.
      Isto važi i za Emegas ventile, neki idu i po par godina bez problema a neki riknu posle prvog zavrtanja ventila. Vrlo često na pumpama prilikom točenja gasa a onda nastaje panika i bežanija.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• ljube-kugla
        CBC Senator XXL
        • 04.05.2006
        • 1531
        • batajnica

kao sto je i sve na nasem trzistu,nesto valja a nesto samo lepo izgleda a nije ni za piiiip

Comment

• zoranbg
          CBC Senator XXL
          • 23.03.2005
          • 4098
          • Rooster's Hill , Beog
          • Grande Punto 1.2

@Ljube sa tim Unom od 1000ccm , st ti trosi 12 litara,mozes odma da se vratis na benzin...zar ti to nije mnogo? to je ekvivalent 7 litara benzina?
          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• BARTONE
            CBC Senator XXL
            • 25.09.2006
            • 398
            • Bor

@dane_alfa
            komsija gde si ugradjivao plin?
            za potrosnju po ovako hladnom i u gradu se ne sekiraj i ne nasedaj na price nasih taksista koji NEVEROVATNO malo trose po gradu.

Comment

• gorky
              CBC Senator XXL
              • 08.06.2007
              • 860
              • Vojvodina,Kikinda

voltran a i fema imaju samo 1 nedostatak-nisu nizašta od 10 uređaja 11 ne radi kako treba .kada budem video 2 da dobro rade hm možda promenim mišljenje.ovako znam da im je vek godinu dana a posle toga novi reduktor i to obavezno drugog proizvođača.sa voltranom se sigurno dvaput raduješ jednom kad ga ugradiš i drugi put kad ga izvadiš.a da je isti kao lovato,recimo,lovato bi odavno zatvorio proizvodnju

Comment

• dane_alfa
                CBC Član
                • 28.11.2007
                • 43
                • bor

bartone , plin sam ugradio kod velkanovica , inace auto dobro ide ipali na plin na ovom vremenu

Comment

• Hermes
                  CBC Senator XXL
                  • 14.02.2006
                  • 1306
                  • https://t.me/pump_upp
                  • bemve

Ja sam u porodicni jugo ugradio Voltran i zloglasni Emegas ventil ( tad jos nista nisam znao , pre oko 2-3 godine) i sve radi i danas kako treba, da kucnem u drvo.
                  https://t.me/pump_upp

Comment

• dane_alfa
                    CBC Član
                    • 28.11.2007
                    • 43
                    • bor

ja isto koristim voltran , evo vec godinu ipo inikakvih problema dosada nisam imao

Comment

• djurdjija
                      CBC Senator XXL
                      • 07.02.2006
                      • 365
                      • Prokuplje

Sto je i najveci problem kod nas imas i kopije Voltrana???

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Ne verujem da ima kopija, ko bi to kopirao sa onom cenom

Kad sam probao onaj sekvent od Voltrana pre toga sam se dopisivao sa prodajom u turskoj i sve smo se objasnili da je to baš ono što mi treba i piše na sajtu. Cena je bila malo veća od domaćeg uvoznika pa sam uzeo od njega da probam. Kako radi i šta je bilo opisao sam. Dokumentovane primedbe sa slikama sam poslao na istu adresu i dobio sam odgovor da sam sve u pravu i da znaju za te probleme. Razlika je bila što je ovo što sam dobio druga klasa i namenjena je za još gora tržišta od našeg, pa je i cena primerna tome...
                        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• ljube-kugla
                          CBC Senator XXL
                          • 04.05.2006
                          • 1531
                          • batajnica

Originally posted by zoranbg
                          @Ljube sa tim Unom od 1000ccm , st ti trosi 12 litara,mozes odma da se vratis na benzin...zar ti to nije mnogo? to je ekvivalent 7 litara benzina?

da ali najduza lokacija ovog auta je 2km,sto po ovom vremenu zadovoljavajuca,dok je isao na duze lokacije i vozi moja supruga trosio je oko 8L grad,ja kad vozim odma ide na 11L,posto imam malko tezu nogu na gasu,kod caleta mi je fema vec skoro dve godine i radi besprekorno,lepo pali i vruc i hladan,u vecini slucajeva je u pitanju samo fino stelovanje,pre par dana sam ugradio komsiji na sijeru 1.6,i radi savrseno,za potrosnju neznam posto je presao tek nekih 50-ak km

Comment

• nijebitno
                            CBC Senator XXL
                            • 14.03.2006
                            • 629
                            • Modrica

Ja imam nekog Voltrana i iz njegovog uputstva za stelovanje se da zakljuciti da nije bas jednak Lovatu, drugacija je sema stelovanja. Za membrane ne bih znao.
                            Difference between man and boys is the price of their toys

Comment

• ljube-kugla
                              CBC Senator XXL
                              • 04.05.2006
                              • 1531
                              • batajnica

sinoc nasuo plina i izadje potrosnja okruglo 20L,ali ide kao nevreme,a danas sam provozao auto putem i na 175km/h sam morao da kocim i navrte preko 6500rpm u petoj

Comment

• dane_alfa
                                CBC Član
                                • 28.11.2007
                                • 43
                                • bor

jel nije to malo previse.........20l

Comment

Working...
                                X