sta fali voltranu i femi,voltrana sam ubacio kod sestre na feliciji,prosecna potrosnja u gradu je oko 10, sa normalnom voznjom,kod caleta na cromi fema,na unu imam femu,na alfi imam femu,croma je 1.6 i potrosnja lokal ide oko 13,uno 1.0 oko 12 sa mojom voznjom a alfa je 2.0 i ide od 16-22,letos mi je trosila oko 14,prosla je atest sa cudnim grimasama strucnjaka,a kad sam im rekao da fema i voltran koriste lovatov set membrana,i da je razlika samo u prednjem poklopcu i naravno ceni,samo su me pogledali,i komentar je bio nije valda,mada sam nalazio lovata po smesnim cenama,sto je verovatno teska kopija ali radi,a za slucaj kvara postoji osigurac i ventil na boci
gdje bušiti??
Collapse
X
-
Fali im to što ima velik procenat škarta. Ako staviš 10 Lovatovih isparivača svih 10 će raditi bar 50K bez problema. Od ovih nabrojanih bar 4 neće izdržati toliko. Isto važi i za druge poznatije firme kao i za Lovato. Neprecizna nestandardna izrada, svaki je maltene ručni rad pa kako se kome zalomi.
Isto važi i za Emegas ventile, neki idu i po par godina bez problema a neki riknu posle prvog zavrtanja ventila. Vrlo često na pumpama prilikom točenja gasa a onda nastaje panika i bežanija.
Comment
-
-
@Ljube sa tim Unom od 1000ccm , st ti trosi 12 litara,mozes odma da se vratis na benzin...zar ti to nije mnogo? to je ekvivalent 7 litara benzina?Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
voltran a i fema imaju samo 1 nedostatak-nisu nizašta od 10 uređaja 11 ne radi kako treba .kada budem video 2 da dobro rade hm možda promenim mišljenje.ovako znam da im je vek godinu dana a posle toga novi reduktor i to obavezno drugog proizvođača.sa voltranom se sigurno dvaput raduješ jednom kad ga ugradiš i drugi put kad ga izvadiš.a da je isti kao lovato,recimo,lovato bi odavno zatvorio proizvodnju
Comment
-
-
Ja sam u porodicni jugo ugradio Voltran i zloglasni Emegas ventil ( tad jos nista nisam znao, pre oko 2-3 godine) i sve radi i danas kako treba, da kucnem u drvo.
Comment
-
-
Ne verujem da ima kopija, ko bi to kopirao sa onom cenom
Kad sam probao onaj sekvent od Voltrana pre toga sam se dopisivao sa prodajom u turskoj i sve smo se objasnili da je to baš ono što mi treba i piše na sajtu. Cena je bila malo veća od domaćeg uvoznika pa sam uzeo od njega da probam. Kako radi i šta je bilo opisao sam. Dokumentovane primedbe sa slikama sam poslao na istu adresu i dobio sam odgovor da sam sve u pravu i da znaju za te probleme. Razlika je bila što je ovo što sam dobio druga klasa i namenjena je za još gora tržišta od našeg, pa je i cena primerna tome...
Comment
-
-
Originally posted by zoranbg@Ljube sa tim Unom od 1000ccm , st ti trosi 12 litara,mozes odma da se vratis na benzin...zar ti to nije mnogo? to je ekvivalent 7 litara benzina?
da ali najduza lokacija ovog auta je 2km,sto po ovom vremenu zadovoljavajuca,dok je isao na duze lokacije i vozi moja supruga trosio je oko 8L grad,ja kad vozim odma ide na 11L,posto imam malko tezu nogu na gasu,kod caleta mi je fema vec skoro dve godine i radi besprekorno,lepo pali i vruc i hladan,u vecini slucajeva je u pitanju samo fino stelovanje,pre par dana sam ugradio komsiji na sijeru 1.6,i radi savrseno,za potrosnju neznam posto je presao tek nekih 50-ak kmko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
Comment