Dilema astra classic II i landirenco omegas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Srdjan
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 2416
    • Bajina Basta/Beograd

Mazda. Znas da je palim direktno na plin.. Npr. na nisanu gde je karburator i gde se isto pali direktno na plin nema takvih problema, upalim i vozi a mazda zaledi ocas posla kada je skroz ladan motor, pa rekoh da li moze slucajno vodena pumpa da utice i kako ili da vidimo kako je povezano sto se creva tice. Malo mi dosadno da svako jutro nosim flasu vruce vode, pun mi auto flasa...
    Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• *IvanT*
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2005
      • 3234
      • Srbija, Beograd, Kara

Dva rešenja postoje:
      1. Napraviš ga da pali na benzin i da na benzinu dostigne potrebnu temperaturu

2. Pročitaš ponovo pod 1.

Najgora je varijanta upaliti hladan motor direktno na gas i ostaviti ga da radi na leru. Mnogo bi bolje bilo da kreneš da ga voziš, jer bi tečnost brže cirkulisala.
      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Srdjan
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 2416
        • Bajina Basta/Beograd

Ne mogu, greota je paliti i voziti na benzin. To je steta. Lakse mi je cistiti dizne kada zatreba nego trositi benzina.
        Nabavi li mi onaj prekidac? Bicu sutra u bg, pa da se provozam po njega?
        Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• flojd27
          CBC Član
          • 11.12.2007
          • 28
          • Novi Beograd

Napokon, posle pet dana zaje...cija, sve radi kako treba.

Majstor busio usisnu granu na dva mesta da proba sa nekim vakuum-ima i sta sve nije pokusavao i nista.

I na kraju balade postavi isparivac IG1 i sve sad radi kako treba.

Jedino sto opet imam jos dve rupe koje zvrje na usisnoj grani, rupe od elektroventila za plin (IG1 ima integrisan), sve u svemu nov auto mi je izbusen ko svajcarski sir. Isparivac je nabudzen ukrivo, jer drugacije nije moglo (nema mesta).
          Tako da mogu da kazem samo, da u zemlji Srbiji, ni zvanicno predstavnistvo ni zvanicni ovlasceni servis nije garancija da znaju sta rade.
          Pozdrav...

Comment

Working...
          X