Imam pasata 1.8 ajnšprica i BRC-TECNO plinski uređaj ugrađen u njega.Prilikom startovanja hladnog motora na plin, automobil se ugasi, te nakon toga ne može da se ponovo startuje.Potrebno je čekati po 15-ak minuta da bi se automobil mogao ponovo upaliti na plin.Kada se motor ugasi sam od sebe, a temperatura raslhladne tečnosti je niska,ne postoji nikakva mogućnost da se ponovo upali,tek za 15 minuta.A ponekad se dešava da ne može da se upali ni na plin niti na benzin, bez dugotrajnog anlasovanja motora čak ni nakon 15 minuta.Posjećivao sam više majstora, nisu mogli da otklone kvar.jedni tvrde da je isparivač-membrane neispravni.A kad se motor malo poveća temperatura rashladne tečnosti sve noramalno funkcioniše.Kad se auto ugasi može se normalno upaliti.
Takođe, ako je hladan motor i kada se ugasi na ključ za startovanje motora, može da upali, za razliku kad se ugasi sam.
Moim za pomoć, ako je neko imao sličan problem kako da ga riješim
Takođe, ako je hladan motor i kada se ugasi na ključ za startovanje motora, može da upali, za razliku kad se ugasi sam.
Moim za pomoć, ako je neko imao sličan problem kako da ga riješim

Comment