A zasto onda pristojno radi sa novim isparivacem? Ako mogu da dobijem tvoje misljenje? Na kojem principu radi pomenuti sarafcic za fino stelovanje?
Pa sad ima tu teorija raznih a neke su i zavere
Ono što jeste bitno za ovakvo utvrdjivanje kvara i pomoć oko problema je pravilna dijagnoza. za to treba sve da znaš ili da neko jako dobro opiše problem.
U startu svi kažu da na benzinu radi savršeno, što nikad nije istina čak ni kod novog motora.
U startu je rečeno da je isparivač prešao toliko i toliko, ja sam ih malo ugradio ali sam ih video dosta koji su matoriji od kola a rade dobro. Sem što je ko lonac velik ostalo je stvarno ok, jedan od boljih isparivača.
U daljnjem razvoju diskusije se došlo do zaključka da saug ne radi ni na benzinu kako treba.
Dobio je odavno savet da to podesi kako treba, može da se podesi i to lako. Stavio ej mikser (nema veze kakav) koji to još bolje omogućava u odnosu na dizne.
Sad novi isparivač je čist ko suza i temperature nisu više oko nule ili tu negde i to sad radi.
Sad mi treba da ga ubedjuejmo da je promenio isparivač uzalud jer je rešio problem i ubedićemo ga na sveti nikad a možda i kasnije.
Ja volim kad neko reši svoj problem na bilo koji način ali šta će biti kad se ovaj isparivač malo zaprlja i dodje sledeća zima...
Čitaćemo ovo ispočetka ili ćemo menajati opet isparivač
U startu svi kažu da na benzinu radi savršeno, što nikad nije istina čak ni kod novog motora.
Ako sam rekao savršeno, izvinjavam se auditorijumu, mislio sam da radi dovoljno dobro.
Originally posted by Dora
U daljnjem razvoju diskusije se došlo do zaključka da saug ne radi ni na benzinu kako treba.
Dobio je odavno savet da to podesi kako treba, može da se podesi i to lako.
Sad novi isparivač je čist ko suza i temperature nisu više oko nule ili tu negde i to sad radi.
Sad mi treba da ga ubedjuejmo da je promenio isparivač uzalud jer je rešio problem i ubedićemo ga na sveti nikad a možda i kasnije.
Ja volim kad neko reši svoj problem na bilo koji način ali šta će biti kad se ovaj isparivač malo zaprlja i dodje sledeća zima...
Čitaćemo ovo ispočetka ili ćemo menajati opet isparivač
A jel' može to lako podešavanje da se opiše, ili samo majstorska ruka to može da uradi? Kao što ranije napisah, nisam po prirodi tvrdoglav, ali sam ja sa prethodnim (originalnim BMW) karburatorom išao od majstora do majstora, svi su nešto naplaćivali, a radilo je sve gore i gore, i doteralo dotle da nisam mogao da vozim auto dok se ne zagreje skoro na radnu temperaturu (ne samo na plinu kao sada nego i na benzinu). Slažem se da treba podesiti, i nisam protiv toga da to uradi majstor, tako sam i krenuo u početku, ali sam naletao samo na "majstore". Ovlašćeni servis (a u to vreme i generali uvoznik) BMW Radulović nije hteo da servisira auto zbog ugrađenog plina. Nije pomoglani žalba direktno BMW-u, kažu to je privatna firma i može da bira koja će vozila da servisira????
Uglavnom ja ne umem da podesim saug, ako postoji procedura bilo bi zgodno da se nađe ovde, a ako ne može bez majstorske ruke, eto mene u NS "kada se malo zaprlja ovaj isparivač i dođe sledeća zima"
Originally posted by zoranbg
ocu i ja mixer od trešnjinog drveta
A jel 'oćeš i da ti izgraviram nešto, neku ikonicu, ili "Corsa Forever"
Originally posted by sw.brick
u pravu si tvoj auto, tvoj novac, tvoje vreme.
ako tebi odgovara neispravan motor sto bi ikome od nas to smetalo.
poz.
Dobro ljudi, 'ajde nek neko predloži gde da odem da ga naštelujem i da motor bude ispravan.
Membrana za LandiRenzo bi me koštala 25 evra + 10-ak za ruke (da li ovo podrazumeva samo zamenu membrane, ili još nešto ne znam, nije me interesovalo).
A ako se čisti raspršivač? Benzinom? A membrane? I da li treba posle sve to naprskati nekim (silikonskim) sprejem?
Hoću da sredim svoj (sada već stari ) LandiRenzo, i da ga ostavim za rezervu.
mislim da je najbolje da ga napraviš od drveta (neko meko i da nije čvornovato),nemoj da ga špricaš sprejem nego koristi sadolin ili neko slično sredstvo za zaštitu drveta i drži ga na suvom mestu podalje od moljaca
izvinjavam se na off-u,bilo je jače od mene
Ovo i mene zanima, ali IvanT odgovara samo na po jedno pitanje, tako da moraš da ovo pitaš u dva odvojena posta. I eventualno još neko za podpitanja.
IvanT ti je u telefonskom razgovoru rekao sve što je imao, pre nego što si i postavio ovu temu. U Kragujevcu znam minimum 3 majstora koji su taj problem mogli da reše, jer se radi o ljudima koji gas ugrađuju zadnjih 30 godina.
Problem si prividno rešio i sve radi. Tema iscrpljena.
Comment