Nije mi jasno zasto svaka riba koja dobro izgleda ili je malo kuckasta mora da bude obavezno nagradjena takvim komentarima,to obicno pricaju momci koji kad bi ih ona samo pogledala upiskili bi se momentalno od srece...ali u muskom drustvu obavezno je fuksa...mislim...
Ne misliim na doru,on je mator njemu sve jedno...
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Nije mi jasno zasto svaka riba koja dobro izgleda ili je malo kuckasta mora da bude obavezno nagradjena takvim komentarima,to obicno pricaju momci koji kad bi ih ona samo pogledala upiskili bi se momentalno od srece...ali u muskom drustvu obavezno je fuksa...mislim...
Ne misliim na doru,on je mator njemu sve jedno...
Vidi, devojka koja dozvoli da je slika kako ko hoće, da se njene slike prebacuju po internet forumima, da drugi ispiraju usta sa njom, bolje komentare i nije ni zaslužila.
Ako ima ambicije da bude model, neka se javi nekoj agenciji, neka skupi par stotina evra, nek uradi kršten buk i nek radi ili čeka da bi radila.
Ni jedna promoterka nije obavezna da se fotografiše, to im nije posao. Štaviše, trebaju da imaju nekoga ko će ih čuvati od smarača koji hoće da ih slikaju i traže telefone.
Fotografije najvećih svetskih modela na svetu ne razbacuju se po netu... to su samo skenovi nekih slika koji su izlazili po magazinima, ništa više. Nikada nismo videli privatne slike Naomi ili Sindi... samo one koje su negde izdate ili paparaco.
Ako ona tek tako njen privatan život pušta u promet, onda bi morao da se složim sa kanijevom konstatacijom i mene lično takva riba ne može da privlači, pa ne znam kakve sise, **** i usne da ima ...
A ovi što vole da puste priču o kiselom grožđu su za mene ništa drugo nego oni likovi što jedini kontakt sa devojkama imaju kada odu u teretanu pa čitaju Maxim... ne znam kako da vam kažem, a da vas ne razočaram, ali devojke u realnom životu sa kojima se priča, šeta, jede palačinka i vodi ljubav izgledaju potpuno drugačije, ne oblače se ko Seka Aleksić i poštuju sebe, što znači da poštuju i druge.
Ovim dobrim životnim komentarem od BanerA ćemo završiti ovu temu jer nema slika, nema komentara o temi a kako je organizovano i prošlo, dobro je da ima i ovo malo o tome.
Comment