Ali mora 8 metara a ne 6...to je dovoljno samo za jednog
Drag race Beograd kod expa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
-
Za pocetak nije ni daleko otici na neko takmicenje preko, barem do Madjarske (cirka 500km), a koliko znam cesto i odrzavaju zvanicne treninge od po ceo dan, a evo kako izgleda staza u Tokolu kod Budimpeste gde se vozi i drift inace.

A sto se staze ovde tice, sam asfalt i kosuljica je najjeftiniji ( oko 100evra kvadrat) njiva,struja,voda, dozvole i propratni sadrzaj je ono sto odvlaci dosta novca.
Comment
-
-
iako ce ovo biti totalni offtopic,takodje,moram da pohvalim njegove postove u svakom delu foruma... on i overspeed su nekako najobjektivniji uvek i najrealniji. naravno,po meni.Originally posted by spanjeliJa ne volim da ulazim u neku praznu polemiku oko ovog dogadjaja i malo mi je smesno sto se ovde 2 dana prepucavate ali ono sto moram da kazem je da starac vujadin ima neverovatnu stalozenost i objektivnost i uvek u njegovim postovima nalazim realne odgovore...svaka cast!
@starac cime se bavis i koje si god?
izvinjavam se jos jednom na offu,ali oduvek sam to zeleo da napomenem.
Comment
-
-
sad ovaj vikend vam je 402SR Grobnik-Rijeka...oni koji misle da tamo nije moguce da se vozi neka dodu...bar su auti od 800ks i vise mogli ici relativno ravno a i pista je poprilicno siroka...ja bi volio vidjeti M3 Aero kako juri,stvarno mi se svida sta je uradeno na tom autu a po toj konjazi sta ima trebao bi da juri...ipak mu je ovo u Bg bilo preusko i neravno....
Comment
-
-
Držite se teme ili delim južno voće. U celoj temi nema tri slike o dogadjaju ali zato ima....
Postoje drugi forumi koji su namenjeni ovome, ovaj nije takav, kome se ne svidja ne mora da bude tu.
Bio sam fin, upozorio sam.
Comment
-
-
Kako nema 3 slike, ja jedini postavio 3 slike.
Stvarno ljudi meni pukla bakterija dajte neki video.
Se zna sta je bilo od motora u onom trulom raspalom pasatu starom na strane table sto se pojavio u subotu.
I Apatinci su isto odustali u nedelju...To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
meni je bilo super izmerio auto konachno na 402m nema vise ide ovoliko ili onoliko sad se zna i to je to ,, bio sam umoran driftovao dva cela dana dve noci putovao imao sudar sa zidom ,,zato sam otisao posle prve voznje meni je bilo jako dosadno i monotono 1,2,3,4,5 brzina i pauza sat vremena UZAS ........auto ide 12.2 nije lose za onakav ne spreman auto za drag [[ 12.2 do 100km/h xixixix ]]
pozdrav svima
M3 AERA NA DRIFT NIJE ON ZA DRAG ,,ne zna pravo da ide
Comment
-
-
1km asfaltiranja sirine 5.2m (jedna traka na autoputu) samo $150,000 (informacija iz 2001)Originally posted by Jesse JaneS'tim sto sirina preko 6 metara,kvalitetan asfalt,duzine 700,800 metara kosta par miliona eura..
Sad, koliko jos kosta priprema terena za asfaltiranje, treba se raspitati.
Jeftinije bi bilo kupiti parce Kovinskog aerodroma, ceo se prodaje za $2.2 mil.
Ako stignem jer sutra se krece za Rijeku, postavicu nekoliko slicki na sajtu a mozda se nadje i neki video. Beograd ce ici kad se vratim iz Rijeke, kad i na kojoj televiziji, ovde http://www.1-na-1.com/1na1video/video.html
video na brzaka...
sva streetrace desavanja od 2006-te.
Comment
-

Comment