Drag race Beograd kod expa

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishio
    CBC Senator XXL
    • 29.05.2007
    • 1204

evo sad sam dosao, posle celog dana stajanja kisa je uhebala samo tako, ali sva sreca pa je ubrzo stala, vozaci su izasli na stazu i "osusili" je. Organizacija je totalno sranje, jer toliko je vremena izgubljeno na to sto je safety car morao stalno da se vraca da namesti senzor na cilju, koji se usled uske staze stalno hebavao. a da ne pricam da je jedan ker na nekih 200m bukvalno sek. posto su auta prosla u punom gasu, isto tako on u trku presao preko puta, i sve je to pratio jedan od nazovi "obezbedjenja" i smejao se manje vise, a posle je neki zuca simpaticni lagano isto "odvozao" svoje ..

sve cestitke street fightersima, prava dominacija danas, steta za penju kako je prosao sa corsom ali jbga, sta da se radi .

@milanche, jel vts i dalje "stock" sto se motora tiche ?

ali audi sta uradi na kraju, vredelo je cekati, jednostavno kida

Comment

• djolers4
      CBC Veteran
      • 05.11.2007
      • 124
      • Vrcin

Audi

Koje je vreme audija na kraju?jel ispod 11sekundi?To je moj auto snova samo u karavan verziji.Sta je bilo sa penjom?
      Nije covijek ono sto misli, vec ono sto cini

Comment

• mishio
        CBC Senator XXL
        • 29.05.2007
        • 1204

za audi nisu ni objavili vreme kad je odvozao, barem da sam ja cuo, uglavnom dobio je kocku sa 2 motora i kako speaker kaze gomilu nitra, za nekoliko duzina, bas ubedljivo imam snimak pa cu kasnije da kacim .

penja je izgubio od astre turbo, koja je sijala danas, i steta kako je izgubila od onog m3, bas steta..

Comment

• JNC
          CBC Senator XXL
          • 19.12.2006
          • 1332
          • Beograd

Audi je vozio 11.1 nesto, nije ni imao konkurenciju tako da nije morao ni da se trudi nesto posebno, a kadet sa dva motora, nesto nije mogao odmah da krene pa su pokusavali da ga osposobe i uspeli, tako da mozda i nije radio kako treba.

Comment

• neshaoct
            Banovan
            • 18.08.2007
            • 1754
            • Beograd, Rakovica

Audi je vozio u finalu 11.1

Pored ovih rezultata koje je Voćko nabrojao, da i ja spomenem još dva auta...

Marko BG sa svojom Lancia HPE 2.0 Turbo je u kvalifikacijama vozio 14.4...a, na trci je imao red light

Chela je sa Puntom 1.9 JTD vozio u kvalifikacijama 15.5s
            U trci je vozio 15.08s, i izgubio za samo 0.03s, jer je njegov rival vozio 15.05s...

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Cestitke svim ucesnicima i naravno pobednicima. Streetfightersi su odlicno odradili posao. Matori Zoki me prijatno iznenadio sa 911, takodje zuti M3 i honda S2000.

Organizacija 0 pogotovu sto su mislili na posetioce...ono je smesno...u centru beograda 50M prostora za gledanje na obe strane....hebesh budale..
              To date there has never been a faster car built for the public road and,
              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• skijash
                CBC Senator XXL
                • 07.09.2007
                • 1354
                • Beograd
                • wrx

Super je ispalo, posle maltretiranja juče i danas prepodne. Žao mi je što Slovenac sa hondom ispade od poršea, oduševile su me sijere i kadeti, ali audi izuva. Baš su mogli da provozaju i onaj dragster
                Aj samo neko da mi objasni kako neki kreću na žuto, a to se ne računa kao preran start?

Comment

• Meda
                  CBC Senator XXL
                  • 01.09.2006
                  • 415
                  • Vračar

Ajde nesto i ja da otkucam . . .

O organizaciji necu da pricam, dovoljno znate, ali mi je barem drago da se trka ipak odrzala, i sto nas kisa nije pokolebala.
                  Posto se prvi put zvanicno takmicim prilicno sam zadovoljan, ali opet i ne zadovoljan.
                  Vozio sam 15-cu u u prvom krugu sam "dobio" kadett-a 2.0 turbo, jer je bio neodlucan na gasu i plasio se probijanja, pa je izgubio. U drugom krugu sam dobio opet kadeta koji je prosle sezone isao 13.5 sekundi. Isapao sam, vrlo ne iskusno ali dobro, bice prilike.

Za trkanje je potrebno mnogo iskustva ali ne po pitanju same tehnike voznje, nego nacina kalkulacije vremena, doziranja, probijanja klasa itd.
                  What is the sound of shit happening?

Comment

• mishio
                    CBC Senator XXL
                    • 29.05.2007
                    • 1204

medo bravo za corsu, vrh ide !

btw onaj beli CRX iz bih, koji je motor sta je radjeno ? nikako nisam mogao da saznam a auto kida

Comment

• M-power
                      Moderator
                      • 10.01.2005
                      • 10060
                      • Bg; Banovo Brdo
                      • CorsaC, astra H,

I tebi Medonja svaka cast, kai o Mikiju koga su automatski svi otpisali a bio je blizu titule, krivo mi sto je ne.
                      Nema veze bicebolje drugi put.
                      Boki takodje izduvao na samom startu kao i mnogi favoriti.
                      To date there has never been a faster car built for the public road and,
                      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Misko M
                        CBC Senator XXL
                        • 17.03.2007
                        • 652
                        • BG Vozdovac

...organizacija 0, za ostalo necu mnogo da se bunim obzirom da nema bas sa kojim takmicenjem da se uporedi ! ...bolje ista nego nista
                        ...steta za prvi dan zbog kog se i drugog nisu pojavili neki takmicari !!!
                        ...toliko ljudi cekalo da vidi Aera u akciji a ono...

Comment

• skijash
                          CBC Senator XXL
                          • 07.09.2007
                          • 1354
                          • Beograd
                          • wrx

Miki samo šušti iz izduva i pegla
                          E da, zaboravih i onog sa plavim M5. Jebooote kako se čuje...

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Bilo je puno taktiziranja što dokazuje dosta probijanja klase a neki su i diskvalifikovani zbog dva uzastopna probijanja klase.

Onaj Audi na kraju se ispalio kao nezdrav, ono je trebalo videti
                            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• JNC
                              CBC Senator XXL
                              • 19.12.2006
                              • 1332
                              • Beograd

Ma da ovo sto kaze Dora, znaci jeb.. sistem, ona SLO honda je ladno mogla da izbaci AMG-a da nije prethodno ispala od porsea, posto je pors ladno dobio Petosevica u 63 AMG.
                              A audi

Comment

• *Egon*
                                CBC Senator XXL
                                • 31.12.2004
                                • 1232
                                • Beograd, Dorcol, N 44

Pobednici po klasama:

Klasa 16, Mare, Calibra Turbo - Streetfighters Racing Team
                                Klasa 15, Ticbra, Astra Lexmaul - Streetfighters Racing Team
                                Klasa 14, Frenki, Kadet Kocka Turbo - Streetfighters Racing Team
                                Klasa 13, Broz, Siera Cosworth
                                Klasa 12 Zoran Blazecic, Porse carera
                                Klasa 11, Aca pacoti, Audi RS4
                                Garaza
                                1996 SAAB 900 NG Cabrio

Comment

Working...
                                X