King of Europe - Kragujevac '09 Utisci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • chikavili
    CBC Senator XXL
    • 11.02.2008
    • 732

Re: King of Europe - Kragujevac 2009

Originally posted by andrigo
    I zbog cega je on kralj grada cikaga ?
    To je bila ironicna metafora, posto mu se gomile beogradskih tinejdzera klanja

Nisam bio na finalu, ali po onome sto sam juce video na treningu i kvalifikacijama, Adam je zaista zasluzio prvo mesto.

Comment

• Snejk
      CBC Senator XXL
      • 14.02.2008
      • 704
      • BG

Mene samo zanima kako neko ko je organizovao ovo takmičenje može da služa onu dvojicu 'komentatora' i da ne preduzima ništa satima. Mislim da dobar deo odgovornosti za tu bukvalno sramotu treba da snosi i sam organizator.

Comment

• somi_kac
        CBC Senator XXL
        • 03.04.2009
        • 796
        • Kać

Moji su bili 11. a dvojica nisu prosla u 1/16 Sve u svemu dobro.
        E, sada ko je bio, sigurno je primetio jedan plavi Taunus, koji nije dve krivine sastavio. Evo vam njegova specifikacija!
        ford taunus 2,0 v6 90ks 200 e
        motor bmw 3,5 400 e
        nosaci motora od zastavice 25 e
        hladnjak od zastavice sa auto otpada 8 e
        cilindar rucne 15 e
        auspuh postojeci sa forda
        gvozdje i kutije za prepravke na limariji su takodje sa otpada 10 e
        amortizeri su od stare cevi za antenu
        zica i gas za co2 50 e
        kontakt brava polovna sa fapa
        prekidac mase 15 e
        rezervoar sa fice
        cilindar kvacila polovan sa slupanog audia
        razne metalostrugarske usluge 10 e
        lamela polovna
        zamajac i alnaser totalno prepravljen od vise vrsta auta
        menjac dobijen na poklon od power by sale getrag sa 4 brzine
        pumpa za gorivo polovna od ascone
        nova creva za gorivo 30 e
        2 ventilatora za hladjenje motora niko nezna sa kojih auta
        2 litre farbe dao mi sale
        mozda sam nesto zaboravio ali sve u svemo i nije nesto puno novaca potroseno u ovaj krs
        OPEL Astra 1.6i
        OPEL Kadett 1.6
        ŠKODA Favorit

Comment

• andrigo
          CBC Član
          • 30.05.2008
          • 94
          • Nis

Jel poznajes vlasnika tog automobili ili si po tvom secanju napisao cene?
          Kad se sve to izracuna bije do 800E a to je vec mnogo jer za taj novac ima da se uzme stranac koj moze vise od tog taunusa.
          Inace taj lik je bio moj favorit dok nisam video kako vozi ( znao sam ja da on nece ni da se kvalifikuje ) ali mi je bio interesantan sto se prijavio sa tim automobilom da driftuje a nije uzimao stranci ko vecina....

Comment

• somi_kac
            CBC Senator XXL
            • 03.04.2009
            • 796
            • Kać

Poznajem, i on je napisao tu specifikaciju na drugom forumu, a ja se samo ismejao i kopirao!
            Iz Sombora je lik.
            Inace proces farbanja mu je poceo tako sto je sikirom gulio farbu!
            http://www.youtube.com/watch?v=LSGl1t_I ... r_embedded

Inace, postoji novi pravilnik, po kome mozes driftovati sa strancem ali mora da bude registrovan i sa papirima.
            OPEL Astra 1.6i
            OPEL Kadett 1.6
            ŠKODA Favorit

Comment

• Zloca
              CBC Senator XXL
              • 21.12.2005
              • 510
              • Novi Sad
              • Astra bertone turbo

Juce nisam bio, danas sam proveo ceo dan. Super sam se proveo, vreme je bilo super, dobar drift, lepe plesacice, super atmosfera! Naravno, neko mora sve to da ukenja, generalno voditelji sa neukusnim opaskama, a najvise mi je zasmetao odnos prema hrvatskom vozacu, cini mi se Piric da se preziva. Kada su voditelji razgovarali sa njim, neki majmun iz publike poceo je da dobacuje uvredljive komentare, pa da se dere da smo mi srbi, da bi na kraju zapevao "Od Topole...". Hrvatski vozac je kulturno rekao da je dosao da se takmici i da se nada da ce ga publika podrzati bez obzira sto je iz Hrvatske, na sta je dobio . Taman sam mislio da ce se na tome zavrsiti, narocito posle prijateljskog gesta kada je drugi hrvatski vozac pozajmio svoj bmw Bojanu kako bi odvezao finalnu trku, ali ne vredi. Naime, posto su na metar od mene devojke prale tri auta medju kojima i hrvatski crni bmw pomenutog Pirica, po zavrsenom pranju, neki mangup se nasao pametan i iz pozadine pljunuo auto! Eto, takav smo mi narod. Da li se jos nesto desilo do samog kraja ne znam, ali ne bih se previse iznenadio. Mozda je pojedince iritirala hrvatska zastavica koja se viorila na autu, sto bih donekle razumeo da je samo on to uradio, ali s`obzirom da sam video i srpsku, madjarsku, belgijsku zastavu, nikakvo opravdanje ne postoji!
              Imam dosta slika, postavicu malo sutra. Ne, ozbiljno, sutra!
              MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)

Comment

• Vukasin
                CBC Senator XXL
                • 19.10.2006
                • 528
                • BGD, Padina

Evo i malo konkretluka od mene

Comment

• 24v
                  CBC Senator XXL
                  • 11.12.2004
                  • 479
                  • Beograd, Karaburma

Originally posted by chikavili
                  Originally posted by andrigo
                  I zbog cega je on kralj grada cikaga ?
                  To je bila ironicna metafora, posto mu se gomile beogradskih tinejdzera klanja

Nisam bio na finalu, ali po onome sto sam juce video na treningu i kvalifikacijama, Adam je zaista zasluzio prvo mesto.

Onda si ocigledno gledao u nesto drugo ako nisi video voznju Adama i Bokija u twin driftu na treningu u subotu...Boki ga je toliko stiskao da Adamu nije bilo dobro!!!

Jos jedna stvar koja nigde nije recena, Bokijev auto je kompletno sredjen kod Zokija u Sapcu poznatijem kao BMW Klinik

Ubacen je motor 4.4l V8, shper diff QUAIFE 3.25, pa onda KW varijanta 3, ceo trap od e36, servo letva (koja je na kraju propiskila ulje koje je curelo pravo na auspuh pa se auto zapalio pa posle toga nije hteo da upali)

U svakom slucaju odlican drift vikend i svaka cast hrvatima na ponudjenom autu jer da nije bilo njih ni Boki ne bi bio drugi vec bi bio disfalifikovan...Pri pokusaju da se osposobi auto za finale mnogo su pomogli Madjari pa cak i sam Adam...kada se pomislilo da nema benzina u rezervoaru bugarin sa s14 koji je bio porazen od Bokija u polufinalu je izvadio kantu od 20l i dao da sipamo...Jos jednom svaka cast i hvala svima koji su pomogli!
                  I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• Vukasin
                    CBC Senator XXL
                    • 19.10.2006
                    • 528
                    • BGD, Padina

Stvarno sve pohvale ljudima koji su pomogli, oni cigani nisu znali ni hvala da kazu liku sto je dao auto Bokiju, samo zato sto je iz HR, slepcine jedne! A Boki je u polu-finalu OBJASNIO neke stvari, znaci SVAKA cast majstore!

Comment

• chikavili
                      CBC Senator XXL
                      • 11.02.2008
                      • 732

Originally posted by 24v
                      Onda si ocigledno gledao u nesto drugo ako nisi video voznju Adama i Bokija u twin driftu na treningu u subotu...Boki ga je toliko stiskao da Adamu nije bilo dobro!!!
                      Da, gledao sam, ali sam se drznuo da imam svoje misljenje sto je, ocigledno neprihvatljivo.
                      Nemam zelju da od ovoga pravim prepirku, svaka cast Bokiju, odlican je drifter, ali ukupni utisak subotnjeg dana mi je bio bolji kod Adama.

Comment

• cvrle
                        CBC Senator XXL
                        • 11.06.2006
                        • 1008
                        • Beograd,Banovo brdo

Organizacija je bila odlicna sem voditeljskog dela gde onakvim vodjenjem i komentarima nije bilo mesto i to je ogromni minus za organizatora. Nisu ni svesni da jedan snimak dok su ih intervjuisali sa prevodom koji bi bio poslat Madjarima, Ukraincu, Cehu,Francuzu itd., moze da zatvori vrata driftu u Srbiji na duzi period jer im niko nece doci vise.

Takodje mislim da je sudijski deo bio manje vise vrlo korektan osim u voznji izmedju Nikolet i Norberta jer je Norbert pravio vise gresaka nego sto mu je bilo ocenjeno te nije trebao ici dalje nikako.

Ono sto je u drift trkama specificno i sto sam ja za ove tri godine koliko pratim tu scenu video je da se svi drifteri u Evropi pomazu a posebno ovi iz okoline. Ti ljudi se vidjaju na trkama, druze i cuju preko godine tako da je pored samih trka to i jedno veliko druzenje. Uopste me ne cudi sto je Dario dao Bokiju auto jer bi i Boki to isto uradio i za nekog Madjara, Hrvata, Holandjanina i sl.. kad nekom crkne auto uvek se gleda da se pomogne kako moze da se osposobi i da se na stazi pokaze ono sto treba. Tako je bilo i u Madjarskoj 2007. kad je Bokiju pukla salt hebla pa su Madjari doneli CO2 pitaj boga odakle i jutro pred trku varili da bi osposobili auto, Pol Vlasbolnu svojevremeno crkla pumpa goriva u Tokolu te su Madjari u roku od sat doneli drugu itd itd. . Isto je juce Lucky boy-u pukao kais od kompresora na V8 pa je decko iz Bokijevog tima zvao i nabavio u roku od pola sata drugi koji je bio donet na stazu te je njegov auto bio osposobljen da se trka, i gomila takvih stvari koje se desavaju jer to su trke, i to je normalno, sportski i ljudski. Prvenstveno druzenje i dobra zabava a na stazi ce se pokazati ko je vec najbolji tog dana.

Nikad ne pobedjuje najbolji auto vec najbolji vozac i sto se twin drifta tice malo i srece. Neko moze da vozi trening fantasticno ali da na trci bude los i obrnuto jer pritisak i trema cini svoje pogotovu u finalima i odlucujucim momentima.

Sve u svemu bilo je super, Bokiju svaka cast za voznje, pokazalo se koliko mu je u stvari falio jaci auto da bi bio blizi vrhu.

Dariu i hrvatskoj ekipi takodje svaka cast za gest, mislim da Boki to nece zaboraviti.
                        Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• skijash
                          CBC Senator XXL
                          • 07.09.2007
                          • 1354
                          • Beograd
                          • wrx

Sve vreme sam priželjkivao da onu dvojcu neko razume i onda da padne neki linč. Onako jadno ponašanje nikad nisam video, pogotovo na nekom javnom događaju. Imaju fore na nivou cigančića od 12 godina, ono, pljunuću te ako mi ne daš neki dinar.
                          U stvari bi bilo najbolje da se napravi neka nova organizacija za KOE, i da se on kompletno razdvoji od šabanskog "tyning smyling" događaja, pa neka oni zadrže svoje popularne radio voditelje, koji se uzgred slično ponašaju i u radio programu spuštajući one koji se javljaju...
                          Sad vedrije stvari, Boki je bio fenomenalan i prava je šteta što su ga tako izdala kola kad su bila najpotrebnija. Svaka čast za najveći uspeh dosad.
                          Svaka čast i ostalim takmičarima, a pogotovo Hrvatima i Adamu koji se složio da Boki proba auto pre trke, a verovatno to nije morao da uradi...

Comment

• Zloca
                            CBC Senator XXL
                            • 21.12.2005
                            • 510
                            • Novi Sad
                            • Astra bertone turbo

Ajd` da ne ponavljam slike, postavicu samo neke:

MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)

Comment