Pozdravili nas Hrvati, odusevljeni komentarom voditelja...
Pa posalji im ovaj link da vide koliko smo i mi odusevljeni komentatorima.
Sto se tice Bokijeve voznje, ekipe i snimaka BRILIJANTNO! sve lepo dokumentovano
Auto zvuci ispravno i zategnuto, proradi mi adrenalin posle dugo vremena dok sam gledao snimke
Sad mi bas krivo sto nisam bio Boki sve cestitke!!!
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
evo i ja da prozborim koju, prvo da pohvalim organizatore barem sto se tice nedelje tada sam bio, a verujem da je i u subotu bilo ok, sve lepo obelezeno ogradjeno, hrana je bila ukusna jeftina, igracice provokativne , a drugo ona dva nazovi voditelja su nas osramotili i pokvarili celokupnu sliku o dogadjaju, ne znam ko su ali bi im trebalo zabraniti da se ikad vise pojave na slicnim dogadjajima... nazalost nisam ostao na finalu drifta ali cestitam pobedniku, i da se pohvalim da je clan mog tima osvojio drugo mesto na db ))
Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Alfa Romeo je srce i dusa...
Danas sam Popu sa TDI-ja poslao poruku u emisiji da je stvarno bezveze sto je onako prozivao strance i sve sto ide uz to...ali njega boli uvo i kaze da su oni angazovani da bi to radio!!! Strasno!!!
I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Pa gde ces seljaku objasniti...Nadam se da se nece za**bati opet da ga angazuju, posto mislim da je zaista glupo rizikovati gubljenje licence i blamazu pred takmicarima jos neki put da bi se siroke narodne mase zabavljale na malo primitivan nacin. Ne moraju ni licencu da izgube, ali pitam se ko ce im doci sledeci put da ga opet nazivaju pederom, i slicno, pa kad na kraju opet budemo spali na drift takmicenja od 3 coveka onda ce biti kako, zasto i slicno...
The difference between men and boys is the price of their toys
Kao jedan od organizatora koristim ovu priliku da se zahvalim svim takmicarima, posetiocima, sponzorima kao i domacinu gradu Kragujevcu.
Takodje imam i moralnu obavezu da se izvinim svima koji su se osetili uvredjenim na komentare i neprimereno ponasanje nasih voditelja, trudicemo se da se u buducnosti ovakve stvari vise ne ponove.
Aha ok, pa dobro generalno je bio 15. u kvalifikacijama sto znaci da je jedva usao u TOP 16 jer je par bodova odlucivalo, a u twin-u se nije pokazao nesto (trema,pritisak) plus je imao za protivnika jakog Lucky boy-a. Da je bilo malo vise jacih takmicara verovatno se ne bi ni kvalifikovao.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Subota je bila sjajna ....... zaista iznad svih ocekivanja, obicno mi je potrebno 2 sata da se smorim bilo gde, ali ovaj put ne
Nedelja je vec bila malo ufff....sunce, skripa i buka vec drugi dan, voditelji .... malo je pocelo da zamara. Naravno, finale je ispraceno u jednom dahu.
Elem, sto se tice voditelja .... promasena tema pismenog sastava. Onakvo vodjenje programa je adekvatno za ... neki drugi tip populacije i neke druge manifestacije, da ne ispadnem sad ovde hejter, jer se trudim da razumem sve ljude, i njihove vrline i mane i ogranicenja. A da ne pricamo o vazelinu i decacima ... zaista, cemu izvinjenje sada Sale?
Ako zaista to mislish, imash najsporiju turbinu na svetu covece, lag ti je bar 2+ dana, da li me razumesh?
Sledeci put EGO malo u fioku, mnogo manje napaljen, a malo vise pripremljen - informacije, a ne bullshit. ( snimio sam vas bas par puta, ti si izgledao kao walking dick a onaj Pop pored tebe sav pos*an i pokrivljen, valjda mu je presusio entuzijazam godinama )
Sto se tice ovog drugog "profesionalca" Popa, bio sam bas iznenadjen kada sam konacno ugledao facu uz koju ide taj glas. Ocekivao sam nekog sa 20 - 25 godina. Svaka njemu cast ako sa toliko godina ( izgleda kao blizu 40, mozda i gresim ) i dalje fura humor za tinejdzere....mora da mu nije lako u zivotu.
Cestitke Bokiju, odusevio si nas sve! Zaista mi ne bi bilo lepse od ovoga, pa makar sedeo negde u Japanu pored samog Keichija i posmatrao K1
Comment