Prva trka - HDC Pro 16-17. april,Tokol

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bojan335
    CBC Senator XXL
    • 01.05.2007
    • 332

Re: Prva trka - HDC Pro 16-17. april,Tokol

ma kakva NIKOLET ubila me trema oko guma ,je..biga ja sam iskren i uvek kazem sta je meni zasmetalo to su ipak moji nedostaci koji nadam se polako iscezaju iz mene ,ja ne volim nista pokvareno i ne zasluzeno zato mi dosta zasmetalo to sto su komentarisali gume zbog toga sam izgubio taj neki pobednicki duh tog momenta mislio sam to je to sad ce reci ne mozes da vozis i onda bi stvarno poludeo

sto se mene i auta tice sve 1/1 jednostavno nema privikavanja sto se videlo i posle samo jednog odvozanog kruga na stazi

ovo mi je drugo 4 mesto i nije to uopste lose cak je i odlicno za onakvu konkurenciju ,mene samo nervira sto znam da to nije moja granica mogu ja jos dosta samo jednostavno nikako da uskladim zivce tremu i adrenalin to kad ustalim bice sve lako .....

sledece trka mariopics tamo mi nekako ide videcemo ove godine malo srece i sve ce biti kako treba racunam na neki pehar. ma da sto kaze SALE bodovi se sabiraju a ja sam i na koe i svuda uvek nekako bio u samom vrhu nema velikih oscilacija to je isto jako bitno u ovakvom tipu takmicenja .

sto se felni tice mozda i ofarbamo u neku drecavu narandzastu ili "zelenu " mislim da ce dosta promeniti izgled koji i ovako izgleda do kolena bar je dotle kod mene ha

vi bi mogli da dodjete bas u mariopics nema boljeg mesta za drift u evropi a mozda i sire verujte mi ,mozemo se dogovoriti oko svega !!!!!!

011 RACING TEAM SAMO POSTENO PA MAKAR I NAS BOLELO !!!!!!!!!
    pozdrav svima i HVALA !!!!!!

Comment

• svarglic
      CBC Senator XXL
      • 30.10.2007
      • 396
      • Novi Sad
      • golf 4 TDI

Boki svaka cast,bas mi je drago da te je auto sluzio kako treba jos malo kad se uvozas na stazi bice to sve super
      nije Tokol tako daleko 300 km od Novog Sada mogli bi za sledecu trku da se organizujemo da dodjemo kao navijaci,ja sam za

kad je sledeca trka?
      VTS
      Originally posted by QV lale
      Jos jedan....
      Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
      where real Saxomans live...

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

ja sam za.

dok se vi driftujete, ja cu proveravati raznovrstnosti kampera sa onim madjaricama.
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• svarglic
          CBC Senator XXL
          • 30.10.2007
          • 396
          • Novi Sad
          • golf 4 TDI

eto vec nas je dvojica
          ti proveravaj u kamperu,a ja cu na
          VTS
          Originally posted by QV lale
          Jos jedan....
          Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
          where real Saxomans live...

Comment

• turboman
            CBC Član
            • 21.03.2010
            • 15
            • belgrade

kako ide ovaj ford fokus i kako je foler odvozao?

Comment

• cvrle
              CBC Senator XXL
              • 11.06.2006
              • 1008
              • Beograd,Banovo brdo

Tokol ce biti sledeci put vec u junu tj.posle Mariapocs-a i tad ce biti pored dnevne i prva nocna trka u sampionatu tako da fakticki ce biti dve trke tog vikenda, vredi videti svakako to sve uzivo, a i svaka podrska i navijanje dobro dodje.

Ne znam za vas drugari ali meni ne bi smetalo da mi ova grebe farbu, mogli bi i da se sudarimo, nije problem

I jos po koja sa sajtova fotorgafa

Dve po meni najlepse
              Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• TOKYO
                CBC Senator XXL
                • 17.07.2006
                • 1696
                • Beograd- NBGD

Najveca greska je sto ulepsavate taj auto, Boki nije navikao na fenseraj, bolje je vozio kocku sa trulim sajtnama i ala seljo sponzorom......

Po svemu sudeci..., moja prognoza za ovu godinu je podijum sigurno!
                MY ex RWD Alfa
                Drift & Donuts & Track

Comment

• kilson
                  Moderator
                  • 09.10.2004
                  • 3216
                  • NoviBGD
                  • AR 75 GT

Nista, onda mu daj tvoj auto a on ce tebi njegov...
                  Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• cvrle
                    CBC Senator XXL
                    • 11.06.2006
                    • 1008
                    • Beograd,Banovo brdo

Originally posted by TOKYO
                    Najveca greska je sto ulepsavate taj auto, Boki nije navikao na fenseraj, bolje je vozio kocku sa trulim sajtnama i ala seljo sponzorom......

Po svemu sudeci..., moja prognoza za ovu godinu je podijum sigurno!
                    A gde si ti njega gledao da vozi ovaj auto sem onomad kad nije bio nastelovan na prvoj trci 2010 u KG i kad je bio prelaz sa kocke na e36? Dodjite bre ljudi na neku trku sad pa onda posle pricajte sta je bolje i brze vozio. Kocka i e36 su nebo i zemlja sto se tice svega i nisu za poredjenje.

Zasto se ulepsava, pa marketing druze sta ti nije tu jasno, lepsi auto vise se slika, oces da ti kazem da Bokijevog auta posle prve trke ima na sajtovima vise nego prvog tj ovog sto je pobedio, pa cak mozda i ovog drugog tj. Pucija koji je zvezda tamo. Sve to ima svoje...

I da posto su onda bili neki komentari vezani za kako treba obezbediti trening i sl., cim prebacim snimke postavicu prvi izlazak na stazu i prvi krug nakon skoro 6 meseci bez treninga i voznje auta.

Comment

• cvrle
                      CBC Senator XXL
                      • 11.06.2006
                      • 1008
                      • Beograd,Banovo brdo

Originally posted by turboman
                      kako ide ovaj ford fokus i kako je foler odvozao?
                      Fokus ide odlicno, vrhunski spakovan auto i naravno prepravljen na zadnju vucu,uvucen motor iza prednje osovine itd.. Lepo se i ostro prebacuje i prilicno je upravljiv, stim sto mu je za ovakve brze staze mana medjuosovinsko rastojanje, na sporijim stazama bi se pokazao mnogo bolje.

Foler nije prosao test za pro ligu koji je bio u subotu, i pored ostalih madjara koji nisu prosli jedini je dobio priliku da se pokaze na treningu u nedelju, tj dozvoljeno mu je da trenira. Iz nekog razloga se sudijama nije dopalo pred kvalifikacije kako vozi. Licno sam sa njim isao kod organizatora da urgiram i vidim u cemu je problem,receno da nema kontrolu nad vozilom, da se cesto okrece i sl., i da su ga sudije pratile na treningu, samo mu nisu rekle, sto je izazvalo negodovanje jer ne bi covek napinjao na treningu toliko da mu je neko rekao da vozi test i da ga gledaju vec bi cepao safe varijantu. U svakom slucaju imao je najslabiji auto i generalno ne konkurentan, ali ga je sasvim dobro terao i po meni je trebao da vozi bar kvalifikacije pa ako prodje dalje prodje.

Comment

• Bojan335
                        CBC Senator XXL
                        • 01.05.2007
                        • 332

naravno i meni je zao FOLERA imao je dobre krugove iza sebe nisu svi bili losi , po meni je mogao voziti kvalifikacije opusteno !!!!!

samo da vam kazem da sam i ja polagao tu licencu al iskreno zato sto sam zavrsio njihovu sezonu u sampionatu na 16 mestu i samim tim izgubio licencu pa sam morao ponovo da polazem ,sva sreca polozio sam iz prve uf !!!!!!

sto se tice e30 i e36 stvarno glupo porediti nema veze jedno sa drugim ,moja voznja sa kockom je bila jako dobra ali ako bi poredili uglove brzinu i samu kontrolu auta onda je e36 100000000 puta bolji !!!!!!

pozdrav !!!!!!

Comment

• TOKYO
                          CBC Senator XXL
                          • 17.07.2006
                          • 1696
                          • Beograd- NBGD

@cvrle

Ma salim se ja malo, nemoj mi zameriti!!

@Boki

Ne podvladjuj nego priznaj da je kocka bolja!
                          MY ex RWD Alfa
                          Drift & Donuts & Track

Comment

• Bojan335
                            CBC Senator XXL
                            • 01.05.2007
                            • 332

ma kakvo povladjivanje , ja sam trazio e36 jos od kad sam probao kokotovicev e36 automatik ,nemaju slicnosti verujmi uzmi e36 seriski neki i neki e30 seriski pa probaj videces o cemu ti pricam upravljivost je ne merljiva ali bukvalno !!!!!!! ne znam sto bi pricao nesto a da tako nije eto ako budes isao za HU da gledas neku trku svatices sve verujmi a kad te na huji ili negde budem provazao videces i uzivo razliku . Dobra je i kocka naravno ali je ovaj po svemu mnogo bolji i sam balans auta stelovanje svega sto ti treba ima vec seriski ,pozicija koseva nema veze sa kockom ,sam polozaj motora isto ma ima gomila stvari koje bi mogao da ti nabrojim , zadnja krivina u mariopicsu sa kockom jedva isteram pricam ti iz pogleda vozaca a sa e36 radim sta hocu i kako hocu mislim stvarno ne znam kako da ti objasnim koliko je bolji e36 od e30!!!!!

znam ja da ti volis kocku !!!!!!!

Comment

• Chubbs
                              Everybody lies
                              • 29.01.2006
                              • 5807
                              • Novi Sad
                              • Audi A6 1.8T

e36 je mozda bolji za drift ali to je to. jedan od promasaja.
                              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• 206
                                Admin od ispočetka :)
                                • 09.12.2004
                                • 9548
                                • Beograd
                                • 206

Pa o driftu se i prica, ne diramo druga poredjenja.
                                The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

Working...
                                X