Prva trka - HDC Pro 16-17. april,Tokol

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TOKYO
    CBC Senator XXL
    • 17.07.2006
    • 1696
    • Beograd- NBGD

Re: Prva trka - HDC Pro 16-17. april,Tokol

Ma pusti ga, osetljiv je na kocku uzas..., u sve ga diraj ali nju zaobidji!!!
    MY ex RWD Alfa
    Drift & Donuts & Track

Comment

• Bojan335
      CBC Senator XXL
      • 01.05.2007
      • 332

Ja naravno pricam samo o voznji o svemu ostalom me i ne zanima !!!!!!

videces tokio sad kad bude mozda neki trening pa ako dodjes ja cu da te provozam a ti biraj sta ja da pogadjam i kuda da vozim pa ces videti zasto ti sve ovo pricam !!!!!

Comment

• TOKYO
        CBC Senator XXL
        • 17.07.2006
        • 1696
        • Beograd- NBGD

Ma verujem ti.., gomila driftera je presla na e36..., a nisu to uradili zbog izgleda sigurno!

Da ne trujemo temu sa tim glupostima.., daj jos neki detalj iz Madjarske.., sta te mucilo u toj poslednjoj krivini, kakva je tehnika konkurencije.., sigurno ima jos sto sta da se kaze!

Foler rece da su sudije zabranile da se u prvu krivinu polse tog duzeg pravca ulazi sa rucnom ( po ugledu na formulu D ), vec je moralo na faint, kako se to odrazilo na tebe a i ostale???
        MY ex RWD Alfa
        Drift & Donuts & Track

Comment

• Bojan335
          CBC Senator XXL
          • 01.05.2007
          • 332

Pa kunkurencija je ja mislim najjaca do sad , sto se voznje tice svi vozimo slicnim stilom niko ne odstupa mnogo .Sto se tice pravila za voznju za ovu stazu meni nisu pravila nikakav problem cak sam bio i najbrzi mozda u prvoj krivini i tu sam i sticao prednost ali zato u drugoj sam imao problem verovatno ja a ne auto,nisam mogao da se prebacim sa leve na desnu brzu kao i ostali i tu je bio problem zato sam i bio spor u zadnjoj krivina ,sve u svemu ovog puta sam samo ja kriv 90% za sve jee..ga opet moja glupa trema ,uzecu ja psihijatra za pripreme ,, kad mogu vozaci F1 sto ne mogu i ja .Ja stvarno nema problem da se priviknem na bilo kakva pravila ili bilo kakvu stazu jednostavno mi to ide od ruke mogu stazu samo da pogledam i odma prvi krug sve da odvozam ,imam samo taj problem te treme i to je jedini i najveci problem cim treme nema ja vozi bez greske da nisu oni mozda provalili pa to i koriste protiv mene ..Nadam se da cu u MARIOPICSU biti mnogo bolji i psihicki i vozacki naravno i malo srece i bice bolji rezultat !!!!!!!

Comment

• jevrem
            CBC Senator XXL
            • 04.11.2006
            • 948
            • Smederevska Palanka
            • A4 2.0TDI quattro

Boki i ovo je super rezultat za prvo takmicenje u ovoj sezoni. A sto se tice treme, proci ce te to, a tu je i 206-ca psihijatar sa bezbol palicom.
            Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
            Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

• TOKYO
              CBC Senator XXL
              • 17.07.2006
              • 1696
              • Beograd- NBGD

@Boki

Ti mi bas ne delujes kao neki tremaros..., jel si siguran da je taj problem bio do tebe.., da nije neki set-up auta ili nesto??

Tesko mi ide da poverujem da su oni bili brzi od tebe u tom drugom sektoru???

Njihova staza njihov teren.., nek dodju oni na huju da ih pojedes!

Samo za Chubbs-a..
              MY ex RWD Alfa
              Drift & Donuts & Track

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

unakaziti emaru za ovo, pa odrobijao bi ga, a da trepnuo ne bi.
                You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

,sve u svemu ovog puta sam samo ja kriv 90% za sve jee..ga opet moja glupa trema ,uzecu ja psihijatra za pripreme
                  Znam da je mnogo para uloženo i da se očekuje neki rezultata i ti sam želiš da opravdaš sve to ali dok te to opterećuje neće biti dobro. Isto tako znam da se prvo mesto piše a ostala zaboravljaju ali biti u vrhu je ipak jako dobar rezultat i treba da posluži kao "besendin" kad sledeći put sedneš u auto

Podmetni ti koji put rukicu da one huliganke ne ogrebu sa onom finom mekom guzom taj Saletov auto i biće ti lakše posle tog herojskog dela. Normalno neka Cvrle ne snima da nema dokaza
                  Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• cvrle
                    CBC Senator XXL
                    • 11.06.2006
                    • 1008
                    • Beograd,Banovo brdo

Nije interesantno ako nema dokaza i samo da se zna...kamera uvek vreba

Evo neki prvi video koji se pojavio

Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• Bojan335
                      CBC Senator XXL
                      • 01.05.2007
                      • 332

Ma trema me ubi zbog toga sto sam ja od malena sportista i ceo zivot se u necemu takmicim i borim za najbolji rezultat tako i sad isto bez obzira na godine koje imam jednostavno sam navikao da se borim ...Jos jedna stvar ne volim neposteno i to je jedan problem koji me prati ,cim neko posumnja na moju ispravnost meni to smeta a ja iskreno ne radim nista sto ne sme da se radi niti sto neko od njih ne radi tamo, kao i ovog puta sto su me iznervirali za gume ma da nije to opravdanje za ovaku voznju ni malo. Sale je bio tu pored mene i sve je bilo ok njegova podrska time sto sve sto treba tehnicki da se zna on je pokriven svin inf. i sve zna ..
                      Pokusacu sad u mariopicsu da sve ipravim odjednom da teram samo pun gas bez da racunam na bilo koji rezultat pa cemo videti hoce li tako biti bolje

Comment

• Chubbs
                        Everybody lies
                        • 29.01.2006
                        • 5807
                        • Novi Sad
                        • Audi A6 1.8T

cepove u usi, kacigu na glavu i ne izlazi iz kola dok se sve ne zavrsi
                        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Bojan335
                          CBC Senator XXL
                          • 01.05.2007
                          • 332

hah dobra fora

Comment

• cvrle
                            CBC Senator XXL
                            • 11.06.2006
                            • 1008
                            • Beograd,Banovo brdo

Dok ne zavrsim spot evo koji snimak:

Ovako su izgledale prve dve voznje nakon 6 meseci bez treninga, tako reci prvi put na stazi u 2011:

Nakon malo treninga, resavanja sitnih kvarova i izbora pravih guma red je bio da se zaprase komarci i nadimi konkurencija

Uskoro snimak borbe za 3. mesto...

Comment

• cvrle
                              CBC Senator XXL
                              • 11.06.2006
                              • 1008
                              • Beograd,Banovo brdo

Borba za 3.mesto, nijanse su oducivale te su sudije ipak pobedu predale Gezi tj. domacem takmicaru:

Comment

• TOKYO
                                CBC Senator XXL
                                • 17.07.2006
                                • 1696
                                • Beograd- NBGD

Zlo zla.., sta reci.., lep osmeh sam nabacio za danas!

Sta bi sa lamelom??

Nagledao sam se milion voznji , iz ovog ugla kamere, Bojan je cist pobednik ove trke za trece mesto, u prvoj voznji je daleko bio blizi protivniku skoro ceo "krug" sem malo na kraju, a u drugoj mu je u prvom sektoru debelo odmakao da bi ga madjar "pristigao" tek malo i samo u toj poslednjoj krivini!

Inace, primecujem da je zadnji deo vaseg auta pdignutiji od prednjeg za razliku od konkurencije, da mu ne fali grip-a za to izvlacenje pred kraj???
                                MY ex RWD Alfa
                                Drift & Donuts & Track

Comment

Working...
                                X