Re: Prva trka - HDC Pro 16-17. april,Tokol
Ti dobro znas kako njemu ide kalkulisanje
, mada mene vise brinu te sise, Szabi mi sinoc rece da u Mariapocs-u ce biti oko 6 golih sto peru kola, nekih 20 igracica, 10-ak promoterki itd., ko ce sacuvati toliku farbu na kolima ja ne znam
Ti dobro znas kako njemu ide kalkulisanje
, mada mene vise brinu te sise, Szabi mi sinoc rece da u Mariapocs-u ce biti oko 6 golih sto peru kola, nekih 20 igracica, 10-ak promoterki itd., ko ce sacuvati toliku farbu na kolima ja ne znam

h ........Privikavamo se na njihova pravila za sada mi ne ide lose nadam se da ce ici sve bolje kako trke prolaze ....Svakako ja volim kad svako iznese svoje misljenje o svemu to nekad moze i da pomogne puno kao i na samoj trci dok mi timski svi pomazu gde gresim i sta su primetili kod drugih kako i sta rade ..To sto ti kazes sa e30 prvi krug i ja ga se secam kao juce da je bio sve je to super tako je i danas i sad je bila pauza 6 meseci nisam seo u auto i otisli u HU nisam ni krug probao auto ,pogledao stazu kako drugi voze izasao i odvozao krug bez problema mozda i bolje nego pola njih koji su vec napravili nekoliko krugova , to je moja prednost sto nemam privikavanja na stazu i auto sve to se brzo prilagodi kod mene jer jako dobro znam da radim to sto radim i imam jako dobar osecaj izmedju auta i mene samog , u bilo koji auto da sednem jednostavno se prilagodim njemu za kratko vreme a onda njega prilagodim prema sebi i to je to nesto sa cim se radjas ..
...nije to za tebe...mislim ta taka pravila i to...tebi treba D1
Comment