Poenta saltanja obicnog auta bez kvacila je...?
DRAG/STREET voznja. Iskustva i saveti!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
1. Stedis koleno jer si svestan da ce ti trebati u stare dane .
2. Oces da ti sajla za kvacilo traje i traje i traje ...
3. Oces da ti cilindri za kvacilo traju i traju i traju
4. Oces da ti lamela traje i traje
Znas onu tvoju pricu sa kamencom u vesh mashini
Shala, pa pisao je da je koliko se secam da je ostao bez kvacila a morao da vozi...Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
poenta shaltanja bez kvachia je .. .
ushtedeti pare za shlep sluzhbu kada ti sajla/cilindar kvachila pukne ...
pored toga brzhe shaltanje ....i nema onog cimanja iz prve u drugu ... ne potanja nos a **** ostaje prilepljeno za zemlju, malo samo poskochi
ber je meni tako bilo fikusa dok sam vozio ...
sad mi napamet ne pada da testiram ovaj menjach ..
@tepsija ...
meni kad je kad sam to prvi put chuo bilo smeshto .. reko ae bre ne ser... kad mi je lik pokazao .. .a ja u chudui nadasve je bilo sve osim sporo ... do dushe ja sam to radio na fitji pa me bolelo uvo za menjach silovao sam ga propisno .. =]
"Brano sine , vozi POLAKO..."
Comment
-
-
Izgleda shashavo, ali mene ledja vise ne bole.
Sve spomenuto je istina i dobija se sve to. Kada poludim po gradu i koleno pocne da me boli pocnem uvek da saltam bez kvacila....2,3 puta zakrlja dok se ne zagreje i posle ko u puter
Na motorciklu vrlo cesto u opustenoj voznji.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Meni je na prethodnom autu audi 100 quattro 2.8 kada sam krenu za Bg u Mladenovcu posle ERA petrol pumpe riknuo cilindar kvacila. Tako da sam bio prisiljen da ga vratim od Mladenovca do Palanke bez kvacila. I sve je sljakalo OK. Cak mi menjac nije ni jedanput zakrcao, a bilo je dosta saltanja.Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by TransporterPa ne bih se bas slozio sa tim, ako en zakrci menjac i ako se salta lagano ne razumem sta moze da se osteti ? stariji kamioni se mnogo lakse saltaju bez kvacila, cak i mekse ulazi u brzinu, probao sam na dosta automobila takodje kad lepo uskladis brzinu upada kao noz u sir
Ubijas sinhrone.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Ali ZASTO? Ne razumem i dalje zasto bi iko savrseno ispravan auto saltao bez kvacila? Da postigne...sta? Da moze sam sebi da kaze da je super vozac i ima super osecaj jer uspe da presalta a da menjac ne zakrci? Koliko od da se "osecajni" menjacu sa sinhronima to nece prijati.
Imao sam i ja svojevremeno Astru 1.4S u firmi koja je mogla konstantno da se vozi bez kvacila jer je menjac bio toliko ubijen da mu je bilo svejedno. Ali to nema nikakve veze sa bilo kakvim pozitivnim dobitkom i pomakom vezanom za malo brzu voznju ili drag...
Comment
-
-
Da...posto je tema Drag to nema nikakve veze...kao i dokazivanje da kocis sa medjugasom na FWD.
Ja sam stvarno par puta imao potrebe da saltam bez kvacila zato sto me uzasno bolela noga...a jednom sam i bio povredjen i isto saltao bez. Mislim da nema nikakvih problema pri laganom saltanju kada pustis menjac da sam upada.
Na zeninom sam se ucio krljao ga milion puta i evo nista mu ne fali.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Comment
-
Comment