pre svega ocu da kazem da je klinton zena
a Bojane kazi mi molim te sto si ulazio u gepek u kg?
da nisu veverice bile u gepeku?
btw imam dobar video materijal kako si driftovao...
kako bi mogao ja doci do tih snimaka ili da mi ti doneses ,,nisu veverice u gepeku nego komp koji upravlja zadnjim delom ali neprichaj nikome ,,to je ono ko kad su govorili imam neke sajle odvojene zadnje kochnice ,a moj auto seriski bio do madjarske i sad je napred na trapu seriski jedino sto je trkachko su motor i zadnji amortizeri toje sve trkachko na kolima posalji mi na pm za te snimke
prolazim pored tvog auta u KG kad cujes dva lika komentarisu: " pa da, sta sam ti reko, vidi kakav volan ima, da ima standardni ne bi mogao tako da vozi, ovaj je profi trkacki pa zato onako skrece..."
prolazim pored tvog auta u KG kad cujes dva lika komentarisu: " pa da, sta sam ti reko, vidi kakav volan ima, da ima standardni ne bi mogao tako da vozi, ovaj je profi trkacki pa zato onako skrece..."
...sta oces i tvoj kad je bio serijski nije tako lezao u krivini !!! =]
ma da volan je najbitniji sam skrece a tek papuchice sto imam a siber ,,,,ljidi sala na stranu ajde da vidim koliko bi ljudi htelo da ja organizujem DRIFT DAY na adi huji sad krajem augusta ili pochetkom septebra da iznajmim stazu na jedno tri sata i da se malo druzimo vozimo i mozda neki rostilj da napravimo ,,ako ste zaintresovani da otvorimo temu novu i da vidimo ko sve hoce ja bi platio jedan sat sam a ostala dva sata da podelimo svi zajedno sat je oko 100 eura za mene inache sat vremena staze je 200 eura pa koje zaintresovani da se dogovorimo posto nece biti naj verovatnije nista vise do kraja godine od strane FANDJE I ATC neznam zasto od jednom ali takoje
ima pet kartinga da ih iznajmis sat vremene to ti je 200eura ili 25 voznji tako nesto odprilike voznja je valjda 1000 dinara kad jednu voznju uzmes ,e sad on otprilike izrachenu koliko izgubi sto mi zakupimo stazu i po tome odredi cenu znam i ja da to je puno ali nema milicije nema sluchajnih prolaznika i svega onog sto nebi trebalo da se nadje na putu zato mislim da to nije puno
pa da, tako sam i mislio negoo jel njemu staza nonstop puna, nesto ne verujem bas...ali njegova staza-njegova volja, zato nas ima onoliko pa ce tih 200e lakse da nam padne.
Comment