Originally posted by 1-na-1.com
Zavrsen 402 streetrace Sampionat 2007
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by 1-na-1.comOriginally posted by DoraPa što je ne objaviš ili daš link da ne računa sve ispočetka?
Egon nece racunati ponovo, veruje mi!
E sada koliko poverenja covek moze da ima u rezultate, smem se kladiti da bi cela Srbija verovala da je Prasonja racing tim najbolje plasiran tim iz Srbije ako bi se takva reportaza plasirala na televiziji. Kako ce znati da je SFF iz Srbije? i kako ce to dokazati?
Comment
-
-
-
za ne informisane
postoji registrovan klub u zemunu i njegovo ime je STREET FIGHTERS,on se satstoji od 6 (sest) aktivnih takmicara : Zoran Jovanovic,Ivan Vulovic,Ivan Penjevic,Vuk Prastalo,Ivan Vujakovic i Milos Janic (moja malenkost) .Svi znamo da tim sadrzi tri takmicara pa smo napravili dva pod tima SF (street fighters) i SFF (street fighters friends)...Predpostavljam da znate da je SF treci u generalnom a SFF sedmi ako se ne varam,dok su u Srbiji na prva dva mesta...eto toliko o tome da ne bude vise zabuna
A sto se web-a tice radi se na tome,nase misljenje je da pravimo rezultate i da budemo uspesni,a lako cemo napraviti internet stranu.
trenutno imamo forum STREETFIGHTERS.14.FORUMER.COM ,pa ako neko nesto vise zanima moze ovde da se informise
Comment
-
-
[quote=1-na-1.com]Originally posted by milancheOriginally posted by "1-na-1.com":1hrobc6pLose si uradio, moraces opet. 1-na-1 je zauzeo 3. mesto od timova iz Srbije (prema zvanicnoj tabeli organizatora).
sff1, sff2, 1na1, petosevic, prasonje, bzb, JEP expert
Originally posted by DoraPa što je ne objaviš ili daš link da ne računa sve ispočetka?
Egon nece racunati ponovo, veruje mi!
E sada koliko poverenja covek moze da ima u rezultate, smem se kladiti da bi cela Srbija verovala da je Prasonja racing tim najbolje plasiran tim iz Srbije ako bi se takva reportaza plasirala na televiziji. Kako ce znati da je SFF iz Srbije? i kako ce to dokazati?
Svi ozbiljni timovi i organizacije imaju svoj websajt!
Nadam se da ce ovo procitati i napraviti svoj websajt jer su to odavno trebali, mislim da to i zasluzuju da imaju jer su jedini tim iz Srbije koji se okitio prvim mestima u Hrvatskoj a svi znamo kako je tesko tamo to ostvariti. Toliko su brzi da smo se bas namucili da ih sa kamerom otpratimo...[/quote:1hrobc6p]
Bitno je da je tvoj tim ozbiljan.Najneozbiljniji a najuspesniji,ni meni nije logicno ali shavtio sam jer smo jedini koji nesto rade.Zamisli sledecu sezonu kad postanemo ozbiljni gde ce nam kraj biti
Comment
-
-
A jel možete vi da razgovarate bez stolice uglavu
Comment
-
-
Nazalost teshko. Opet se vracamo na staru prichu gde se ke**a po vozachima, da bi se govorilo o nekim drugima. Kao shto je Milos rekao, dve najbolje ekipe iz Srbije su Street Fighters i Street Fighters FRIENDS, i svakome je vishe nego jasno da obe ekipe potichu iz Street Fighters tima. Nema potrebe da se ulazi u to. Isto tako treba pomenuti da su obe ekipe uzimale prva mesta u svim gradovima, osim Mostara, gde su vozile u vrlo osiromashenim sastavima. Shto se tiche upoznavanja sa ekipom, mi smo se sa ljudima upoznavali na stazi, i imamo svoj savrsheno funkcionalan forum na kom moze da se pricha sa svim chlanovima tima bez ikakvih ogranichenja. Forum svi vozachi reklamiraju. Sa druge strane, koja je poenta sajta koji se azurira jednom mesechno ili jednom dvomesechno neproverenim i netachnim informacijama? Kakvo mishljenje mogu drugi da imaju o timu ako vide da je istina drugachija od one koju su prochitali na njihovom sajtu? Mene su josh roditelji uchili da je bolje precutati nego slagati. Nesumnjivo je moguce ubediti ljude u razne stvari, a pitanje je shta se deshava kada shvate da su obmanuti. Mnogo je lakshe steci poverenje, nego ga zadrzati. Zato mi imamo potpuno necenzurisan vid medjusobne komunikacije i komunikacije sa drugima na forumu, i poznato je da svako moze da kaze svoje mishljenje, pa kom opanci tom i dzeri, a nishta se nije brisalo iz arhive i sve stoji crno na belo od kad postoji tim. Ko zeli da se upozna sa timovima, zna gde to moze da uradi. A ko do sada nije shvatio ko smo i odakle smo, imace prilike sledece sezone da se poduchi josh malo, poshto se uveliko spremaju jachi automobili.
Shto se ozbiljnosti tiche, niko od nas nije ozbiljan, mi smo svi potpune budale, ali to ni najmanje ne utiche na nashe rezultate.
Janicu, mala dopuna. Street Fightersi broje mnogo vishe chlanova, ljudi koje si naveo voze za tim. Mora da si se sinoc zarakijao pa si se zbunio"Gledao sam to, ali jedino se ovaj sa kupeom zaista trkao. Ide 250 kmh u repu Bentlija, suvozac govori: "uspori uspori", a vozac "zezanje brate , zezanje" i jos prica kako mu kocnice bas i nisu nesto"
Comment
-
-
Ok, ja sam otišao i na forum i registrovao se i natrčim na ovo..
"Ako ste novoregistrovani clan ovog foruma molimo postujte odredjene propise,i predstavite se i opisite u kratkim crtama.
Ko ne bude postovao date propise,administrator ce biti prinudjen da reaguje i ukloni tog clana sa foruma"
Od vas ovde se traži isto to da primenjujete pravila ovog foruma.
Ja ne pratim scenu ali me zanima, kroz normalne razgovore i dokazivanje argumentima ćete više postići nego kad krene pljuckanje jer onda ja moram da brišem kao što piše gore u citiranom.
Većinu ljudi zanima šta ima da kažete i o trkama i o rezultatima ali isto tako većinu ne zanima da čitaju moj je veći zato jer ja to tako kažem, zato daj na sto pa da vidimo
Comment
-
-
Naravno da nece nigde pisati "na ovom forumu mozete da radite shta zelite, niko vas nece pogledati". Mozesh da vidish ko se zadnji predstavio, a ko pre njega. Mozesh i da se vratish za pola godine (naravno mozesh i ranije) da vidish hocesh li biti izbrisan.
EDIT: Inache lichno smatram da je pristojno predstaviti se, i da to nije neshto na shta treba primoravati ljude.
Uopshte nisam pominjao nash forum u kontekstu kaubojshtine i divljine, nego u kontekstu sajta tima na kom svako moze da kaze svoje mishljenje i gde moze da se prochita vishe verzija jedne priche. Sushtina je da loshe utiche i na scenu i na medjuljudske odnose i generalno na sport ako neko sere po svim vozachima kao da ne postoje (potpuno je nebitno po kome), i na to vozachi reaguju. Na ovaj forum sam se i registrovao kada sam video da me pominju, pa sam doshao da odgovorim na to adekvatno. Ista situacija je i kada se pominje moj tim. Jednostavno neke stvari treba razjasniti, bash da se ne bi chula samo jedna pricha.
P.s. deluje mi kao da se moji postovi ne kose sa pravilima i da ne moraju da se brishu."Gledao sam to, ali jedino se ovaj sa kupeom zaista trkao. Ide 250 kmh u repu Bentlija, suvozac govori: "uspori uspori", a vozac "zezanje brate , zezanje" i jos prica kako mu kocnice bas i nisu nesto"
Comment
-
-
A da. Shto se informisanja tiche, na nashem forumu na temi zvanichna takmichenja imash izveshtaje sa svih trka. Izveshtaje su pisali vozachi, i chlanovi timova shto ih chini objektivnim. Naravno svako iznosi svoje mishljenje,"Gledao sam to, ali jedino se ovaj sa kupeom zaista trkao. Ide 250 kmh u repu Bentlija, suvozac govori: "uspori uspori", a vozac "zezanje brate , zezanje" i jos prica kako mu kocnice bas i nisu nesto"
Comment
-
-
Na P.S.
Ima tu jedan mali začkoljak, takoreći začkoljica, sitan...
Postoji sudijsko ubedjenje
Šalim se, ovakvim postovima je mesto ovde i ne znam što bih takve brisao.
Ona kaznena ekspedicija od pre neki dan nije dobrodošla i zato je obrisana. Svako ima pravo na svoje mišljenje dok se ne kosi sa mojim
Moje mišljenje je da se sve može reći bez ličnih kvalifikacija i namernih provokacija.
Zato sam lepo spomenuo stolice, normalno to isključuje i leteće flaše i sl...
Comment
-
-
Originally posted by milosVTSBitno je da je tvoj tim ozbiljan.Najneozbiljniji a najuspesniji,ni meni nije logicno ali shavtio sam jer smo jedini koji nesto rade.
Evo ja cu ti skratiti muke da se vise ne mucis. 1na1 Racing tim je jedini tim iz Srbije koji je ostvario timsko sponzorstvo od strane NISa pored Milosa Pavlovica. Ovaj isti tim je najuspesniji tim u poslednjih 5 godina koji je ostvario za svoje sponzore veliki odnos izmedju ulozenih sredstava i dobijene reklame. Za one koji to ne znaju, sponzorstvo nije donatorstvo. O ucescu tog tima u takmicenju 402SR su izvestavale televizije. Takodje samo o njegovim clanovima tima i clanovima Prasonja racing je pisano u Topspeed-u. Websajt tima 1na1 je posetilo 15,000 unikatnih posetilaca za vreme odrzavanja 402SR u 2007 godini. Video klipove 1na1 racing tima koji se nalaze na YouTube i streetfire.net imaju preko 100,000 pregleda.
Da bi se sve to ostvarilo, potrebno je bilo ULOZITI PUNO PARA sa nadom da ce ti se to vratiti. Ako je nekome problem da ulozi 200 evra u nesto, a sa tim moze ostvariti sponzorstvo od nekoliko hiljada evra onda taj nikad nece biti ozbiljan i dzaba mu uspeh kad niko za to ne zna.
Sad bi trebalo da razumes, ali ako ti posle ovoga nije logicno i jasno, onda ti nikada nece biti.
Originally posted by milosVTSZamisli sledecu sezonu kad postanemo ozbiljni gde ce nam kraj biti
Kakav vam je plan za iducu godinu kad postanete ozbiljni?
Ozbiljnost se stice postovanjem tudjeg rada, ulozenim sredstvima i ostvarenom uspehu.sva streetrace desavanja od 2006-te.
Comment
-
-
Originally posted by milancheshto mora da SFF dokazuje nekome da je iz Srbije?! svi koji idu na taj SR 402 znaju odakle je SFF!
Originally posted by milancheuostalom dzaba njima i tim, i web sajt, i organizacija, ako nemaju rezultate!
Originally posted by milancheSFF je tim koji je koliko ja znam osnovan ove sezone (neka me neko ispravi ako gresim), a Prasonja racing tim je tim koji je osnovan pre skoro 4 godine, tako da to govori dosta o tom "web sajtu", koji je izgleda veoma bitan!)
sva streetrace desavanja od 2006-te.
Comment
-
-
Originally posted by 1-na-1.comU F1 postoje timovi koji nikada nisu napravili rezultate ali svi znaju za njih jer mediji o njima pisu. Najcudnije od svega je sto im se i dalje dive i oni imaju i dalje podrsku sponzora a redjaju samo neuspehe. E sad procitaj sta si napisao.Originally posted by M-powerПа да, ти си тај пекар а ја тркач.
Comment
-
Comment