Zavrsen 402 streetrace Sampionat 2007

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

[quote=1-na-1.com][quote="Vuk 20vt":21raiben]
    Originally posted by "1-na-1.com":21raiben
    Zasto nema Streetfightersa i SFF u medijima ako su zauzeli prva dva mesta u sampionatu? ....i dali bi neko znao da su to oni ostvarili ako bi se na televiziji pojavila informacija da je neki drugi tim prvi od timova iz Srbije.

Zato shto su Street Fighters i SFF trkachki timovi. Trkachki timovi voze trke, ne vucaraju se po televiziji. Mozda bi vozachi Vasheg tima imali znachajnije rezultate da su manje brinuli o televiziji, a vishe o svojim voznjama. Mozda i ne, uz takvog marketing menadzera, nisu morali ni o chemu da brinu. [/quote:21raiben]

I ja sam dosao do istog zakljucka, da im je medijska slava udarila u glavu jer su shvatili da ne moraju ni da se trude vise jer ce i dalje biti u medijima, a ako im je auto u medijima onda je sponzor zadovoljan a to je najbitnije.

Originally posted by Vuk 20vt
    Da se pojavila takva informacija, i dalje bi bila neistinita i lazna. Sindrom noja ne opravdava laz. Laz je pogreshna!

Stavite prst na chelo i razmislite, da li ste Vi uopshte u mogucnosti da negirate ili opovrgnete nash uspeh. Mozete da kazete Vashe mishljenje, verovatno ce vas neko i saslushati. To je sve. Hvala za chestitke na uspehu. Trudicemo se da nastavimo da Vas radujemo.
    Kvalitetan odgovor. Ne vidim zasto je bio potreban onoliki uvod pre ovog misljenja.

Mi ne vozimo trke da bi postali zvezde, nego zato shto volimo. Kada mi budete odgovarali na ovaj tekst, uzmite ovo kao osnovu nasheg razmishljanja, pa bar probajte da shvatite o chemu govorim.
    Shvatio sam, moja greska.

...jako dobro sam upoznat sa Vashom demagogijom.
    Prepisujes mi vise nego sto znam, zahvaljujem. Samo nemam pojma o cemu pricas pa u duhu rasprave obrazlozi mi to i za ostale jer kako rece negde u u tvom tekstu ...ili dok svi drugi ne vide koji su Vashi interesi. jer ti izgleda bolje mene poznajes nego ja sebe. [/quote:21raiben]Malo smo zavirili nosom gde ne trba. U kratkim crtama
    da li smo ostvarili ono sto smo zeleli JESMO
    da li su sponzori zadovoljni PREZADOVOLJNI
    da li smo bili u medijima I VISE NEGO STO SMO OBECALI
    da li smo prvi tim Srbije NARAVNO (mnogo smo jaki)
    da li treba da se pravdamo luzerima NE TREBA
    A da smo dobro izreklamirali sponzore govori to da ce i sledece sezone biti deo nas tako da ta prica o
    Vasoj reklami i Vasim sponzorima ne pije vodu. A sto se tice koliko je ko popularan pokazace vreme i rezultati ,mislim da smo tu nedodirljivi a vi dokazite suprotno. Svi vec znaju ko su Street Fightersi i gde se nalaze.I nemoje pricati o stvarima u koje se malo razumete, trke su jedno a marketing drugo

Comment

[quote=1-na-1.com]
      Originally posted by milanche
      Originally posted by "1-na-1.com":166aygt6
      Lose si uradio, moraces opet. 1-na-1 je zauzeo 3. mesto od timova iz Srbije (prema zvanicnoj tabeli organizatora).
      pa i jeste treci! ali od pozadi!
      Nece moci!!! Razlog? Veoma prost...nema 5 timova iz Srbije nego 7.
      sff1, sff2, 1na1, petosevic, prasonje, bzb, JEP expert

Originally posted by Dora
      Pa što je ne objaviš ili daš link da ne računa sve ispočetka?
      Je ti meni ne verujes?
      Egon nece racunati ponovo, veruje mi!

E sada koliko poverenja covek moze da ima u rezultate, smem se kladiti da bi cela Srbija verovala da je Prasonja racing tim najbolje plasiran tim iz Srbije ako bi se takva reportaza plasirala na televiziji. Kako ce znati da je SFF iz Srbije? i kako ce to dokazati?

Svi ozbiljni timovi i organizacije imaju svoj websajt!

Nadam se da ce ovo procitati i napraviti svoj websajt jer su to odavno trebali, mislim da to i zasluzuju da imaju jer su jedini tim iz Srbije koji se okitio prvim mestima u Hrvatskoj a svi znamo kako je tesko tamo to ostvariti. Toliko su brzi da smo se bas namucili da ih sa kamerom otpratimo... [/quote:166aygt6]Samo se tesite a sto se tice dokazivanja ja mogu da Vam dokazem sve sto Vas interesuje samo recite kad i gde

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Ucesnici diskusije koji se NISU predstavili lako umesto svog posta mogu naci jednu veliku prazninu, te im savetujem da se sto pre predstave u odgovarajucoj temi, cist da znamo s kim se prica.

Hvala.
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Vuk
          CBC Član
          • 06.10.2007
          • 70
          • Beograd

Originally posted by Dora
          @Dora Nazalost celu sezonu smo kuburili sa tim rezultatima. Dugo se chekalo na objavljvanje i na kraju nisu napravili tabele. Izgleda da nemaju dobar tim koji radi na tome. Objavili su samo prva 3 mesta poshto se za njih dodeljuju nagrade, pa su smatrali da je nebitno ostalo.
          Kad neko kaže zvanično takmičenje, prvenstvo ili kako se već zove i prodaje to za pare gledaocima i učesnicima za očekivati je malo veću ozbiljnost, jedna exel tabela bi to rešavala sama od sebe.
          Kako sad oni što su četvrti na primer da znaju da su baš oni ti i što su uopšte učestvovali kad ne postoje.

Zato i ima ovakvih bespotrebnih rasprava ko je 6. a ko 7.
          Slazem se. Ali opet kazem, nije mi zaista poznat razlog zbog kog se toliko cheka na to. Nije poznato ni organizatoru trka kod nas, poshto se rezultati obradjuju u Zagrebu. Opet kazem, meni je bitno da se navozam, i ja odmah taj dan znam gde sam i shta sam. Verovatno im jednostavno ne radi dovoljno ljudi na tome.

A shto se rasprave tiche, dobro je sagledati sezonu iz vishe uglova, a generalni plasman je samo jedna od stvari koje smo razmatrali ovde. Dobro je to uraditi na ovom forumu, poshto su tu prisutni vozachi iz dosta timova i ima dosta posmatracha koji opet mogu da kazu svoje mishljenje iz neutralnog ugla.
          "Gledao sam to, ali jedino se ovaj sa kupeom zaista trkao. Ide 250 kmh u repu Bentlija, suvozac govori: "uspori uspori", a vozac "zezanje brate , zezanje" i jos prica kako mu kocnice bas i nisu nesto"

Comment

• dr cosworth
            CBC Senator
            • 07.08.2006
            • 242
            • Beograd
            • Ford Sierra Cosworth

Ja nisam neutralan ali sam dovoljno kompetentan da dam odgovor.To zasto nema rezultata ostalih timova je to sto su prva tri tima u sampionatu u igri za nagrade i to je dobijeno na jedvite jade posto na drag race POSTOJI SAMO PRVI svi ostali su gubitnici[ovo vazi za pojedince] da drugi i treci nebi otisli bez icega dodeljuju im se pehari za 2 i 3 mesto{simbolika}.E sad posto su uveli timove{jedinstven primer} onda je red da se medju tim timovima zna bar ko je 1 ko je 2 a ko 3.Naravno bice proglasenje timova iz svih republika ali samo PRVI ce dobiti pehar i priznanje u ovom slucaju to je SREETFIGHTERS tim jer to je NAJBOLJI tim iz Srbije.Za Hrvatsku najbolji tim SPUTNIK za Sloveniju PP RACING itd...

Mislim da je sad jasnije

Comment

• Chorba
              CBC Član
              • 14.08.2006
              • 91
              • Beograd

Po Vashoj logici, npr. ako vozach nekog slabijeg tima u f1, dozivi ozbiljnu nesrecu, sponzor bi trebao da bude srecan poshto ce dobiti vishe od obaveznih 2 minuta gledanosti po trci, a vozach bi trebao da bude srecan jer je njegov sponzor dobio vishe od 2 minuta po trci. Npr. polomljene noge ili ruke mu ne smetaju da razmishlja o tome kako je njegovim sponzorima dobro. Naravno karikiram, ali se baziram na ovome shto ste napisali.
              Naravno da karikiras, ali izbaci onaj deo da se fizicki polomio i kako ti sad deluje? Sta mislis zasto tabloidi imaju dobru prodaju? Jer plasiraju poluistine a sad sto se time zameraju nekima, to ih ne brine jer prodaja skace.

Konkretno i vrlo precizno, Vash interes je da zaradite pare na sve moguce nachine, a ponashate se kao da ostali imaju amneziju. To su i kolege pokushale da Vam kazu, ali izgleda da im ne ide da to objasne precizno kao meni. Malko su previshe emotivni, pa se unesu u raspravu bez potrebe.
              Obrazlozi sta mislis na ovo sto je boldirano u tvom tekstu.

Moj interes je da vratim ulozeno u video produkciju. Ponudio sam snimke u rubriku oglasi na forumima i ne vidim nista lose u tome. To je trzisno ponasanje. Ono sto je meni nejasno je sto kolege kritikuju jednog medju njima koji je tu robu kupio.
              Sada sve to nije bitno, ekskluzivni kupac je nadjen za sve snimke sezone 2007 a sa tim sredstvima su obezbedjena sredstva za 2008 te ne moram ici u potragu za novim sponzorima jer su me neki postojeci iz ove godine kostali nerava.
              sva streetrace desavanja od 2006-te.

Comment

• Vuk
                CBC Član
                • 06.10.2007
                • 70
                • Beograd

[quote=1-na-1.com]
                Originally posted by "Vuk 20vt":2cuaytxs

Po Vashoj logici, npr. ako vozach nekog slabijeg tima u f1, dozivi ozbiljnu nesrecu, sponzor bi trebao da bude srecan poshto ce dobiti vishe od obaveznih 2 minuta gledanosti po trci, a vozach bi trebao da bude srecan jer je njegov sponzor dobio vishe od 2 minuta po trci. Npr. polomljene noge ili ruke mu ne smetaju da razmishlja o tome kako je njegovim sponzorima dobro. Naravno karikiram, ali se baziram na ovome shto ste napisali.
                Naravno da karikiras, ali izbaci onaj deo da se fizicki polomio i kako ti sad deluje? Sta mislis zasto tabloidi imaju dobru prodaju? Jer plasiraju poluistine a sad sto se time zameraju nekima, to ih ne brine jer prodaja skace.[/quote:2cuaytxs]

Ako izbacim taj deo, sponzor nece dobiti nishta vishe reklame nego inache. Ako se taj ozbiljan sudar desi u drugom krugu, sponzor ce izgubiti mnogo vishe nego shto bi dobio kada bi vozach zavrshio trku. I bez polomljenih ruku i nogu, vozachu bi i dalje na poslednjem mestu za razmishljanje bili sponzori. Shiri se rasprava na nepotrebnu stranu, ali mislim da je pooenta jasna. Tabloidi imaju dobru prodaju jer prodaju LAZI i nemaju nikakav moral. Sa njima se verovatno mozete poistovetiti. Ok, Vash izbor, ali nemojte da pokushavate da ubedite ostale da je to ispravno i da ste Vi u stvari Sveti Sava.

Originally posted by 1-na-1.com
                Obrazlozi sta mislis na ovo sto je boldirano u tvom tekstu.
                Konkretno na to da mislite da niko ne primecuje Vashe nagle promene odnosa prema ljudima. Da se niko ne seca shta je bilo na pochetku sezone, shta posle Mostara, shta posle Beograda a shta u Rijeci.

Ono sto je meni nejasno je sto kolege kritikuju jednog medju njima koji je tu robu kupio.
                Nije mi problem ni to da Vam pojasnim. Naime mi kolegu ne kritikujemo, nego ga, narodski recheno zezamo! Pre svega zato shto je dao pare za jednu smehotu od diska. Gledali smo disk svi zajedno na mom lap topu, i svi smo doshli do istog zakljuchka (naravno uz salve smeha, ipak smo mi jedno veselo drushtvanjce). Ja imam vishe materijala chistih trka od onoga shto ste Vi prodali dotichnom kolegi, samo iz Batajnice. Ti snimci su odlichnog kvaliteta, i napravili su ih prijatelji vozacha. Ti snimci ne samo da nisu naplaceni, nego mi ni disk na kojima sam ih dobio nije naplacen. Tako se pomaze vozachima!

Ako pogledate Vash oglas, videcete da ja nigde nisam nishta protiv toga prichao. Vashe pravo je da prodajete Vashe snimke po Vashoj ceni. Moje je pravo da ih ne kupim, zato shto mislim da su preskupi, zato shto ne zelim da Vam dajem pare, zato shto mislim da mi je to nepotrebno, ili iz bilo kog drugog razloga. Opet Vam kazem, da su moji drugari koji ulaze u raspravu sa Vama malo previshe emotivni, i raspolozeni za zezanje. Da se nije dogadjalo tokom sezone shta se dogadjalo, zaista ne bih ni razmishljao o Vama.
                Inache, nije mi jasno chemu potraga za sponzorima 2008, ako su bili toliko zadovoljni Vashim timom. Street fighters-ima su sponzori sami ponudili produzenje ugovora.

Drago mi je da je pitanja i odgovora sve manje, znachi da imamo neki progres i da smo neke stvari razjasnili. I dalje Vam stojim na raspolaganju za preostala pitanja.
                "Gledao sam to, ali jedino se ovaj sa kupeom zaista trkao. Ide 250 kmh u repu Bentlija, suvozac govori: "uspori uspori", a vozac "zezanje brate , zezanje" i jos prica kako mu kocnice bas i nisu nesto"

Comment

• Chorba
                  CBC Član
                  • 14.08.2006
                  • 91
                  • Beograd

Konkretno na to da mislite da niko ne primecuje Vashe nagle promene odnosa prema ljudima. Da se niko ne seca shta je bilo na pochetku sezone, shta posle Mostara, shta posle Beograda a shta u Rijeci.
                  Ljudi sa strane vide mnoge stvari bolje nego onaj o kome se radi, ja te promene ne vidim, zato opisi o kojim promenama se radi ili kako si ih ti doziveo.

Ja imam vishe materijala chistih trka od onoga shto ste Vi prodali dotichnom kolegi, samo iz Batajnice. Ti snimci su odlichnog kvaliteta, i napravili su ih prijatelji vozacha. Ti snimci ne samo da nisu naplaceni, nego mi ni disk na kojima sam ih dobio nije naplacen. Tako se pomaze vozachima!
                  Dok sam bio clan BZB tima u 2006, svi clanovi tima su dobijali besplatne snimke te to nije nista cudno sto navodis. Vozaci i trebaju da razmenjuju ono sto imaju, ali ja nisam vozac a u mojoj knjizi pravila samo moje kolege mogu te snimke dobiti besplatno.

Moj sezonski angazman je bio da popularisem sport - trke ubrzanja uopste, bilo to 402 ili 201, a ne vozace. Vozaci meni nisu bili sponzori. Mali je broj vozaca iz Srbije koji su dosli i zamolili me za pomoc (Prasonje, Petosevic, Jovanovic, Boost i jos nekoliko), ono sto sam mogao to sam i uradio, i smatram da su zadovoljni sa onim sto sam ucinio za njih inace mi ne bi to vratili kroz pomoc kad je meni bila potrebna tokom sezone. Znaci da stvari malo drugaciju funkcionisu.

Ako pogledate Vash oglas, videcete da ja nigde nisam nishta protiv toga prichao. Vashe pravo je da prodajete Vashe snimke po Vashoj ceni. Moje je pravo da ih ne kupim, zato shto mislim da su preskupi, zato shto ne zelim da Vam dajem pare, zato shto mislim da mi je to nepotrebno, ili iz bilo kog drugog razloga.
                  Svaka roba ima svog kupca i on to ne mora kupiti i moze obrazlozenje zasto nece dati u obliku kao sto si ti to uradio ali to ja nisam ni trazio niti zahtevao od nikoga pa ni od tebe.

Inache, nije mi jasno chemu potraga za sponzorima 2008, ako su bili toliko zadovoljni Vashim timom. Street fighters-ima su sponzori sami ponudili produzenje ugovora.
                  Ja licno nisam bio zadovoljan sa nekim sponzorima koji su stigli preko agencija koje smo angazovali iako su oni uredno uzeli svoje provizije. Neki od tih sponzora nisu ispostovali svoje ugovore te je opstanak video produkcije i TV emisije bio doveden u pitanje pred trku u Rijeci.

Tada su uskocili Prasonje Racing, AutoCentar Rasic i jedan moj prijatelj, i uz njihovu pomoc je opasna situacija delimicno ublazena. Organizator 402SR mi je dao ideju sa obrazlozenjem "da bi mogao da ponudim snimke vozaca iz prethodno odrzanih trka jer su oni zainteresovani da ih imaju jer se sezona blizi kraju a i trebace im nesto da pokazu svojim postojecim i novim sponzorima" i da tako mogu spasti sto se spasti moze. 16 Hrvata i samo jedan vozac iz Srbije su spasili situaciju tako sto su te snimke kupili u Rijeci a sledecu samo Hrvati u Banjaluci.

Novi sponzori su potrebni jer su nama apetiti porasli. Sad cemo traziti sponzore za dodatna dva automovila jer smo prosle godine imali samo jedan sponzorisani automobil, dok smo za Radeta trazili sponzore tokom sezone da bi se mogao pojaviti na svim trkama. Takodje, u nasem CV-u, mi smo tim koji je medijski bio zastupljen u medijima posle svake trke zato sto smo preko 50% dobijenih sredstava sponzorstva odvojili za nasu promociju i promociju nasih sponzora na kojoj nam sad mnogi zavide i ne shvataju kad kazem da sponzor placa reklamu. Nadam se da ti je sad jasno.
                  sva streetrace desavanja od 2006-te.

Comment

• Vuk
                    CBC Član
                    • 06.10.2007
                    • 70
                    • Beograd

Ljudi sa strane vide mnoge stvari bolje nego onaj o kome se radi, ja te promene ne vidim, zato opisi o kojim promenama se radi ili kako si ih ti doziveo.
                    Evo ovako. Podseticu Vas na hronologiju.
                    -Pre pochetka sezone ste pozvali sve vozache da dodju na promociju Zokijevog marutija, sa prichom da planirate da predstavite sve vozache i timove koji ce voziti sezonu. Doshli smo u vecem broju nego shto smo zeleli, islikali se, isprichali se. Gde smo predstavljeni? Mozda smo i za to trebali da platimo, a da nismo znali?? Ali, to nije toliko vazno. Ulepshali smo Zokiju predstavljanje onog vozila, i to je neshto. Ionako ga je tada videlo najvishe ljudi. Dacu Vam savet iz marketinga. Sledeci put kada budete predstavljali auto, budite sigurni da nadjete unapred auto koji ide sporije od automobila koji predstavljate. Da su onda kamermani seli kod mene (a pitali su me, ja nisam hteo) stigao bih Zokija, a to ne bi bila neka preterano dobra promocija. Na toj istoj promociji ste izneli zakljuchak da ce maruti voziti klasu 14. Shto je ponovo bila LAZ.

-Posle mostara ste na sve forume okachili post o svom velichanstvenom osvajanju treceg mesta, i taj post je pochinjao:
                    Provokativno, zar ne?

Ali istinito!!!
                    Rade 13,1 sek na 402m.
                    Jedini cilj takvog posta je provokacija (vishe nego logichno). To ste radili iz preterane ljubavi prema vozachima?? Ljudi su krenuli da se nerviraju, ali Vas i dalje niko nije uzimao u usta.

-Onda je doshao na red Beograd. Tu ste vec ozbiljnije krenuli da provocirate, i tu smo vec krenuli da odgovaramo.
                    Originally posted by 1-na-1.com @ AK Overboost
                    1-na-1.com Racing je prvi u svemu! Jedini je medjunarodni tim u istoriji 402 Streetrace, jedini je dobio ozbiljne sponzore ove godine, jedini je cije reportaze emituje nacionalna televizija RTS, a bice i brz vec od Slovenj Gradeca. Mi i Danijela za trku imamo.59
                    Originally posted by 1-na-1.com @ AK Overboost
                    Vidim da znas u cemu je 1-na-1.com Racing prvi te me cudi cemu pitanja onda?
                    Pa valjda broj 1 dodje ispred svih brojeva i slova!
                    E tu sam ja vec morao da se ukljuchim u raspravu. Podseticu Vas shta sam Vam tada rekao:
                    Originally posted by vuk @ AK Overboost
                    Ja ne vidim, a mislim da ni Shibi ne vidi, inache bi mi rekao. Ako nije problem da mi pojasnite u chemu je 1-na-1 prvi, ja bih Vam bio zahvalan. Koliko znam u Hrvatskoj vec duze vreme postoje internacionalni timovi, Vi nemate timske sponzore, nego svaki vozach Vasheg tima ima svoje sponzore. Na tabeli ste poprilichno daleko od prvog mesta, poprilichno ste daleko i od prvog tima iz Srbije. Meni zaista nije jasno u chemu ste prvi, mada taj smiley koji ste napisali mozda ima neku skrivenu poruku. Pa vi ste sigurno muzichari?? To je poptuno razuman i ispravan stav, ipak je na db dragu manja konkurencija, a Vama je cilj da budete prvi. Uostalom samo stotinku kasnite. Ovaj post ne zahteva Vash odgovor, ja bi samo voleo da ga prochitate i shvatite na najlepshi moguci nachin da Vashe provokacije ne vode nichemu dobrom. To da ste najbolji i najveci treba da prichate na nekom drugom mestu, a ne ovde, gde ljudi imaju uvid u rezultate shampionata. Ukoliko odluchite da ipak napishete 2 strane demagogije na ovaj moj post, shto je nachin na koji komunicirate inache, treba da znate da ce sluziti samo da zabavlja prisutne i da ga niko nece shvatiti ozbiljno. Bez ikakve namere da Vas uvredim, samo iznosim moj stav. Srdacan pozdrav, Vuk, 15.019

P.s.
                    Naziv Bodovi
                    SPUTNIK 113
                    GTI TEAM 78
                    SFF RACING TEAM 68
                    100+ 65
                    STREET FIGHTERS 59
                    PETOŠEVIĆ KAWASAKI 52
                    1 NA 1 47
                    PRASONJA RACING TEAM 46
                    PP RACING 44
                    VG STREET TEAM II 39
                    AUTO TIM TIM 34
                    BZB RACING TEAM 28
                    TAS PERFORMANCE TEAM 27
                    PTSP 23
                    TH PERFORMANCE, OCT TUNNING 22
                    VG STREET TEAM III 6
                    Ono shto je meni konkretno bilo zanimljivo je sledece: " U Nedelju je izgubio u prvom krugu sa vremenom 15,191 dok je vreme pobednika bilo 15,019. To je stoti deo sekunde!". Opet laz, smishljena vrlo neveshto, i izuzetno smeshno, poshto svako ko je bio u 3. razredu osnovne ume da rachuna decimale. Nemojte molim Vas da mi kazete da ste loshe izrachunali, ako ste toliko neobrazovani, zaista niste vredni vremena koje troshim na razjashnjavanje sa Vama.

-Posle toga Vas nije bilo nigde, poshto niste imali nishta chime ste mogli da se hvalite. Najbrzi tim iz Srbije, nije osvojio nishta ni u Zagrebu ni u Varazdinu, dok su manji timovi skupljali poene i pehare. Na konto private poruke koju ste mi poslali (koju naravno necu objavljivati) cu Vas podsetiti da smo u Zagrebu bili na suprotnoj strani staze od BZB Racinga, a da u Varazdinu Broz uopshte nije bio. Ne secam se da ste se druzili sa nama.

-Onda je doshao Dasovic u Beograd, i Vi ste, vidi sluchajnosti, doshli na genijalnu ideju da prodejete snimke vozacha. Problem je shto niste neshto preterano mnogo snimaka ni imali. Ustvari ste imali samo one snimke gde su se borili sa Vashim vozachima. To ste nadoknadili u Rijeci, snimajuci sve zivo. Nazalost izbrisali ste te oglase da Vas podsetim kako je to bilo. Tada ste nudili snimke za 20 evra i trazili ste josh 20 za sve snimke do kraja sezone za zavrshnom priredbom. Naravno reci ce te da lazem poshto to nazalost zaista nemam napismeno, ali Boze moj, vec se pokazalo ko ovde laze. Opet na konto privatnog razgovora, u Rijeci ste napravili interviju sa Vulovicem a u nash box ste ushli iako je Broz bio tu, da date Vash flajer gde prodajete vozachima snimke. Ako treba ja da izvlachim zakljuchke, to cu i uraditi, kao par puta do sada, ali menadzeru Vasheg kova bi vec sve trebalo da bude jasno. Naravno posle Rijeke ste Vi krenuli u totalnu ofanzivu, prodavajuci svim vozachima sve shto ste stigli.
                    DVD (PAL TV, za playback na obicne DVD playere) video snimci sa takmicenja 402 SR u sezoni 2007
                    Sledeci takmicari imaju spreman DVD.
                    1. Ivan Penjevic 18min euro 50
                    2. Milos Janjic Saxo 8min euro 50
                    4. Zoran Jovanovic 9min euro 50
                    5. Vuk Prastalo fiat coupe 5min euro 30
                    Pored vasih snimaka, nakon zavrsne priredbe u Zagrebu, svi oni koji kupe svoj DVD ce dobiti i sezonski VIDEO na CDR mediju (samo za PC gledanje) sa snimcima najinteresantnijih trka sezone, video traje 22minuta

Posaljite mail na tuning@1-na-1.com sa brojem vaseg mobilnog ako zelite da kupite svoj DVD.

Ima jos takmicara iz Srbije kojima se sprema DVD i verovatno ce biti gotov nakon zavrsne priredbe u Zagrebu.
                    Kada ste shvatili kakvo je interesovanje za Vashe diskove, napisali ste:

Sto se tice da li ce se prodati ili nece to uopste vise nece biti bitno posle 30 Novembra, poslednji rok za kupovinu DVDa. Posle tog datuma vise nece postojati ponuda
                    Kakva kontraverza

Dok sam bio clan BZB tima u 2006, svi clanovi tima su dobijali besplatne snimke te to nije nista cudno sto navodis. Vozaci i trebaju da razmenjuju ono sto imaju, ali ja nisam vozac a u mojoj knjizi pravila samo moje kolege mogu te snimke dobiti besplatno.
                    Ja ne trazim Vashe snimke besplatno, ne trazim ih uopshte. Ali trazim da ne pomazete vozachima na nachin na koji govorite da pomazete! MOLIM VAS!

Moj sezonski angazman je bio da popularisem sport - trke ubrzanja uopste
                    Odlichno ste to uradili, na sajtu ste napisali da je bilo 5000 posetilaca u Beogradu oba dana. Naravno kada ste shvatili da ta laz shteti i Vama to ste promenili. Stvarno Vam odlichno ide ta popularizacija sporta.

... i smatram da su zadovoljni sa onim sto sam ucinio za njih inace mi ne bi to vratili kroz pomoc kad je meni bila potrebna tokom sezone.Znaci da stvari malo drugaciju funkcionisu.
                    Dobri ljudi uvek pomazu, samo ljudi koji rade stvari iz koristi traze protivuslugu. I ja sam uvek pomagao svima kad god sam mogao (ima dosta ljudi ovde koji mogu da potvrde), i naravno nikada nisam trazio neshto za to, niti sam gledao jesu li ti ljudi zasluzili da im pomazem. Znachi da stvari definitivno drugachije funkcionishu. Ljudi koji se poznaju se medjusobno pomazu. To je ljudski, ne znam kakav je Vash odnos prema tome, uzevshi u obzir da je Vulovica i mene zamolio Zoki u Rijeci da mu pomognemo da natovari auto na prikolicu. Mora da Vam je uchinio neshto nazao pa nije zasluzio Vashu pomoc, mada me chudi da tako ozbiljan tim nema ljude koji su tu da pomognu vozachima. U nashim boksovima je uvek bilo nekoliko ljudi uvek spremnih da pomognu. Mozda je to zato shto smo druzeljubiviji? Ili zato shto nas vishe ljudi vole? Mozda zato shto jednostavno ne vredjamo nikoga nego se spontano druzimo sa ljudima? Mislite o tome.

Svaka roba ima svog kupca i on to ne mora kupiti i moze obrazlozenje zasto nece dati u obliku kao sto si ti to uradio ali to ja nisam ni trazio niti zahtevao od nikoga pa ni od tebe.
                    Niste. Objasnio sam Vam zashto kritikujemo kolegu koji je kupio disk i zashto ga ja necu kupiti.

Novi sponzori su potrebni jer su nama apetiti porasli. Sad cemo traziti sponzore za dodatna dva automovila jer smo prosle godine imali samo jedan sponzorisani automobil...
                    Oooo, pa napokon ste odluchili da nadjete timskog sponzora koji sponzorishe ceo tim a ne samo jednog vozacha? Hvala shto sam napokon chuo Vashu definiciju timskog sponzora. Mora da su Vam apetiti ozbiljno porasli kada od najozbiljnijeg tima na svetu zelite da napravite vrlo ozbiljan tim sa isto oznachenim automobilima . Pa to je sjajno.

Takodje, u nasem CV-u, mi smo tim koji je medijski bio zastupljen u medijima posle svake trke zato sto smo preko 50% dobijenih sredstava sponzorstva odvojili za nasu promociju i promociju nasih sponzora na kojoj nam sad mnogi zavide i ne shvataju kad kazem da sponzor placa reklamu. Nadam se da ti je sad jasno.
                    Da bi se sve to ostvarilo, potrebno je bilo ULOZITI PUNO PARA sa nadom da ce ti se to vratiti. Ako je nekome problem da ulozi 200 evra u nesto...
                    Samo mi nije jasno jel 50% svih 200 evra ili je 50% 100 evra? Ja sam od mog sponzora za Rijeku dobio vishe para od toga. Secate se nalepnice?

Vi ste najzastupljeniji tim jedino u Vashem CV-ju, tamo ste i najbolji i najuspeshniji. Tamo verovatno i stoji podatak da je na TV-u objavljeno da ste prvi u shampionatu. To je ok, laz sam vec definisao i rekao shta mislim o tome. Ako se Vi pomocu lazi provlachite kroz zivot, to je Vash izbor. Ja sam dosta mladji i nemam nikakvo pravo da Vam solim pamet, ali sam Vam vec napomenuo kako su prolazili ljudi koji su mislili da tako mogu da se provlache.

I dalje Vam stojim na raspolaganju. Ako nije problem samo da malo brze odgovarate, poshto mi vishe odgovara da Vam pishem vikendom. Radna nedelja mi je poprilichno zauzeta.

Comment

• DTM
                      CBC Član
                      • 13.09.2005
                      • 22
                      • Beograd-BB

e nek si im reko Vuce.
                      Pitaj pa ces znati.

Friends Racing

Comment

• Vuk
                        CBC Član
                        • 06.10.2007
                        • 70
                        • Beograd

Ma neka si ti samo prochitao

Comment

• DTM
                          CBC Član
                          • 13.09.2005
                          • 22
                          • Beograd-BB

, da znas da jesam sad.
                          Pitaj pa ces znati.

Friends Racing

Comment

• milosVTS
                            Banovan
                            • 25.05.2007
                            • 53
                            • zemun

nadam se da je to neko procitao sem nas

Comment

• prolupator
                              CBC Senator XXL
                              • 02.09.2005
                              • 3968
                              • Zemun

jeste, procitao je...
                              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• ibiza
                                CBC Senator XXL
                                • 16.03.2005
                                • 304
                                • Beograd
                                • Renault clio sport 172

Originally posted by milosVTS
                                nadam se da je to neko procitao sem nas
                                Mi smo to davno procitali

Comment