Zavrsen 402 streetrace Sampionat 2007

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
+ More Options
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chorba
    CBC Član
    • 14.08.2006
    • 91
    • Beograd

Redosled zbivanja do ovog momenta je manje vise istinit mozda dosta ispoliran u negativnoj konotaciji, ali svako ima pravo da ga napise sta misli te neka tako i ostane.
    Originally posted by Vuk 20vt
    Odlichno ste to uradili, na sajtu ste napisali da je bilo 5000 posetilaca u Beogradu oba dana. Naravno kada ste shvatili da ta laz shteti i Vama to ste promenili. Stvarno Vam odlichno ide ta popularizacija sporta.
    Laz? To je bila moja procena a definicija te reci ne znaci da mora biti tacna, a nije bas ni preterana jer smo posle odrazavanja manifestacije saznali da je prodato oko 5000 karata a podeljeno 2000.

Dobri ljudi uvek pomazu, samo ljudi koji rade stvari iz koristi traze protivuslugu. I ja sam uvek pomagao svima kad god sam mogao (ima dosta ljudi ovde koji mogu da potvrde), i naravno nikada nisam trazio neshto za to, niti sam gledao jesu li ti ljudi zasluzili da im pomazem.
    Ti stvarno iz petnih zila pokusavas da iskrivis ocigledne stvari no da vidimo dokle ces.

Ja sam se do sada nudio da ljudima za koje smatram da za zasluzuju, pomognem kad god mi se za to pruzila prilika, i naravno nikada nisam trazio neshto za to. Oni koji to po mom misljenju ne zasluzuju to, ponudu od mene nisu ni dobili.

Znaci kad tebi bude bila potrebna pomoc i ti ljudi ti to vrate ja bih o tebi mogao da kazem sledece:
    Dobri ljudi uvek pomazu, samo ljudi koji rade stvari iz koristi traze protivuslugu.

Sta ti podrazumevas kad kazes rec pomaganje? Lepeza je prilicno velika?

Mora da si ti cvecka posebne vrste, spreman si da pomazes ljudima makar oni to ne zasluzivali. Kada bi neko pokusao da te spreci da se takmicis na 402SR jel bi mu i dalje pomagao?

Znachi da stvari definitivno drugachije funkcionishu. Ljudi koji se poznaju se medjusobno pomazu. To je ljudski, ne znam kakav je Vash odnos prema tome, uzevshi u obzir da je Vulovica i mene zamolio Zoki u Rijeci da mu pomognemo da natovari auto na prikolicu. Mora da Vam je uchinio neshto nazao pa nije zasluzio Vashu pomoc, mada me chudi da tako ozbiljan tim nema ljude koji su tu da pomognu vozachima.
    Zoki je zavrsio Rijeku u klasi 15 vec negde oko 18h. Ja sam na stazi bio do 22h. Smatras li nenormalnim to sto je trazio od vas pomoc umesto da ceka mene dok se ne vratim sa staze, da nocu to radimo, a znas i sam da u parku vozaca nema rasvete?
    Za nekog ko smatra da racionalno razmislja, ovakvo tvoje misljenje me zabrinjava.

Oooo, pa napokon ste odluchili da nadjete timskog sponzora koji sponzorishe ceo tim a ne samo jednog vozacha? Hvala shto sam napokon chuo Vashu definiciju timskog sponzora. Mora da su Vam apetiti ozbiljno porasli kada od najozbiljnijeg tima na svetu zelite da napravite vrlo ozbiljan tim sa isto oznachenim automobilima . Pa to je sjajno.
    Opet nismo na istoj talasnoj duzini.
    Uopste nam to nije namera. Svaki vozac ce imati svojih 5-10 razlicitih sponzora tako da ce tim od 3 automobila za 402SR imati 15-30 sponzora.
    Na taj nacin imacemo 3 puta veci iznos sponzorstva i 3 puta vecu reklamu nego ove godine koja nas je kostala preko E4000 i svakako da cemo nastaviti sa izjavama u medijima tipa "mi smo tim sa najvise sponzora u sampionatu, imamo ih 15". Zato nije dobro imati jednog sponzora koji se nalazi na svim automobilima jer onda gubis mogucnost da mozes ovako nesto pompezno izjaviti prilikom intervjua.

Secam se situacije iz Mostara kada mi je Rade rekao da je najbrzi od svih vozaca iz Srbije. Nije mi bilo jasno kako, kad znamo da je osvojio 3 mesto tamo. Rekao je da ima najbrze vreme. To smo onda iskoristili i plasirali (platili reklamu da bi se objavilo) poznatu izreku "1na1 tim najbrzi tim iz Srbije u Mostaru." na RTS-u. Ta objava je donela pozitivne odluke za jos 3 sponzora, cak i jednog za Radeta.

[quote=Vuk 20vt]
    [quote="1-na-1.com":3kfznatj]Da bi se sve to ostvarilo, potrebno je bilo ULOZITI PUNO PARA sa nadom da ce ti se to vratiti. Ako je nekome problem da ulozi 200 evra u nesto, a sa tim moze ostvariti sponzorstvo od nekoliko hiljada evra...[/quote]

Samo mi nije jasno jel 50% svih 200 evra ili je 50% 100 evra? Ja sam od mog sponzora za Rijeku dobio vishe para od toga. Secate se nalepnice?[/quote:3kfznatj]
    Ako je tvoj sponzor nalepnica na zadnjem braniku na kojoj pise [url="http://www.402srbija.com"]www.402srbija.com[/url] onda je on zadovoljan jer njegova ciljna grupa nisu sponzori i gledaoci vec takmicari jer tu nalepnicu niko drugi ne moze ni videti s obzirom na poziciju gde je zalepljena. Pogledaj neke od svojih video snimaka pa sam reci vidis li je....
    Ako ne mislis na ovog sponzora, mozda mislis na tatu ili mamu, ali to je vec informacija koja nije javna te je ne mogu komentarisati.

Stvarno sam iznenadjen da ne umes da "quote"!

Ali ne pricamo uopste o iznosima sponzorstva vec da je potrebno da se izdvoje pare za promociju. Ja pokusavam da te razumem ali mi slabo to ide, ti smatras da vi koji imate vise uspeha od nas ali samo na stazi, zasluzujete da dobijete vecu medijsku promociju a da troskove te reklame plate nasi sponzori, jesam li te dobro razumeo? Sam tvrdis da si dobio vishe para od toga, zar je moguce da si tek sada shvatio da si pare pogresno potrosio?

Vi ste sponzorski najzastupljeniji tim i to verovatno pise u vasem Vashem CV-ju, tamo ste osvojili 3. mesto u sampionatu od timova iz Srbije, 4. i 9. mesto u pojedinacnom takmicenju u odnosu na takmicare iz Srbije. Tamo verovatno stoji podatak da ste na TV-u imali najvise objavljenih reportaza o vasem timu i da ste gledano po odnosu ulozenog dobijenog prvi u shampionatu, cak imate bolji iznos nego sam organizator 402SR.
    Da si ovako napisao, stvarno ne bih imao nikakvu primedbu, poklopilo bi se 100%.

Ono sto si napisao nije ni blizu istini te cemo to ignorisati da rasprava ne ode u pogresnom pravcu.

Mislim da smo blizu zavrsnice. Jos jedan krug, rezime i gotovo.
    sva streetrace desavanja od 2006-te.

Comment

• Vuk
      CBC Član
      • 06.10.2007
      • 70
      • Beograd

Originally posted by 1-na-1.com
      Laz? To je bila moja procena a definicija te reci ne znaci da mora biti tacna, a nije bas ni preterana jer smo posle odrazavanja manifestacije saznali da je prodato oko 5000 karata a podeljeno 2000.
      Opet malo matematike. 2000 je 40% od 5000. Kako su mene uchili 40% je dosta veliki procenat, ali nije vazno poshto ni to nije istina. Bilo je josh vishe ljudi, a sushtina je da ste izbrisali informaciju kada ste shvatili da Vam ne odgovara.

Ti stvarno iz petnih zila pokusavas da iskrivis ocigledne stvari no da vidimo dokle ces.
      Necu josh dugo. Iz razgovora sa ljudima koji su chitali sa strane i potpuno su neutralni sam saznao da sam napravio poentu i da se vec vidi shta se deshavalo tokom sezone. Ostalo je da dam josh par odgovora i to je to. I onako mislim da krecemo da se vrtimo u krug, prichamo o Vama u kontekstu sezone sve manje. Pretpostavljam da bi sada hteli od mene da napravite lazova. Moze, ali jedino lazima, kao shto to Vashi tabloidi rade. Srecno!

Ja sam se do sada nudio da ljudima za koje smatram da za zasluzuju, pomognem kad god mi se za to pruzila prilika, i naravno nikada nisam trazio neshto za to. Oni koji to po mom misljenju ne zasluzuju to, ponudu od mene nisu ni dobili.
      Ja sam se nudio svima, poznavao ih ili ne. To valjda govori kakva sam ja cvecka. Znajuci Vas, nudili ste se onima od kojih ste mislili da mozete da uzmete pare, isto kao shto ste i nama ponudili Vashu "pomoc" za pare.

Znaci kad tebi bude bila potrebna pomoc i ti ljudi ti to vrate ja bih o tebi mogao da kazem sledece:
      Dobri ljudi uvek pomazu, samo ljudi koji rade stvari iz koristi traze protivuslugu.
      Ne. Vi ste napisali sledece "... i smatram da su zadovoljni sa onim sto sam ucinio za njih inace mi ne bi to vratili kroz pomoc kad je meni bila potrebna tokom sezone". Mozda bi Vam i vratili i ako nisu zadovoljni. Hajde da ja karikiram na Vashu karikaturu. Po ovome shto ste napisali znachilo bi da ako nekome niste uspeli da pomognete iako ste probali on Vama nece pomoci sledeci put? Mislim da je pre u pitanju ono prvo shto sam rekao.

Sta ti podrazumevas kad kazes rec pomaganje? Lepeza je prilicno velika?
      Definicija je prilichno kratka. "Помоћ је реч која означава потребу за услуживањем од стране друге особе. Помоћ може бити материјална, новчана, емотивна и сл." Izvor wikipedia.

Kada bi neko pokusao da te spreci da se takmicis na 402SR jel bi mu i dalje pomagao?
      Prvo bih probao da saznam chime sam to zasluzio, onda bih reagovao u skladu sa saznanjem.

Zoki je zavrsio Rijeku u klasi 15 vec negde oko 18h. Ja sam na stazi bio do 22h. Smatras li nenormalnim to sto je trazio od vas pomoc umesto da ceka mene dok se ne vratim sa staze, da nocu to radimo, a znas i sam da u parku vozaca nema rasvete?
      Zoki je pakovao kola na shleperku po zavrshetku klase 10. Otishao sam, pogledao Grubelicevih 11.015 i tada je Zoki trazio pomoc. Bila je noc, bile su gotove trke. Kao i uvek ne baratate pravilnim informacijama. Vracam se na Vashu definiciju.
      ... i smatram da su zadovoljni sa onim sto sam ucinio za njih inace mi ne bi to vratili kroz pomoc kad je meni bila potrebna tokom sezone.Znaci da stvari malo drugaciju funkcionisu.
      Vi se niste dobro pokazali prema meni, nisam zadovoljan onime shto ste uradili. To znachi da ne treba da pomognem Vashem vozachu?

... svakako da cemo nastaviti sa izjavama u medijima tipa "mi smo tim sa najvise sponzora u sampionatu...
      Samo napred, i ja mislim da ima josh ljudi kojima treba da se zamerate. Srecno

Zato nije dobro imati jednog sponzora koji se nalazi na svim automobilima jer onda gubis mogucnost da mozes ovako nesto pompezno izjaviti prilikom intervjua.
      Uostalom shta znaju menadzeri svih F1 timova. Mozda nemaju dovoljno prostora da stave vishe sponzora? Ili nemaju sponzora dovoljno pa moraju da razvuku ove. Pobogu...

Ako je tvoj sponzor nalepnica na zadnjem braniku na kojoj pise www.402srbija.com onda je on zadovoljan jer njegova ciljna grupa nisu sponzori i gledaoci vec takmicari jer tu nalepnicu niko drugi ne moze ni videti s obzirom na poziciju gde je zalepljena. Pogledaj neke od svojih video snimaka pa sam reci vidis li je....
      Pa i niste onda neshto obracali paznju. Reklama 402srbija.com stoji tu od pre pochetka sezone. Stavljena je na upadljivo mesto, gde ne ruzi izgled automobila, i naravno da je stavljena potpuno besplatno. Gledam svoje slike i vidim gde je. Videli su je ljudi koji su gledali moj auto i na ulici i na trkama.
      Nalepnica o kojoj govorim se vidi se chak i na jednom Vashem snimku, tachnije na tako umanjenom se nazire, pretpostavljam da se na full verziji koju zelite da mi prodate vidi jasno. Ako se ne vidi, i nije Vam neka oprema.

Ako ne mislis na ovog sponzora, mozda mislis na tatu ili mamu, ali to je vec informacija koja nije javna te je ne mogu komentarisati.
      To je informacija koju nemate i zato je ne mozete komentarisati. Opet pokushavate da sebi pripishete vishe nego shto Vam sledi.

Stvarno sam iznenadjen da ne umes da "quote"!
      I ja sam. Molim Vas pokazite mi gde to nisam dobro "quote"-ovao. Bash me zanima shta Vi to mene imate da nauchite o kompjuterima. Ako nije problem bar na to mi odgovorite pre nego shto smislite odgovor na ostala pitanja. Stvarno me najiskrenije zanima. Hvala!

Ali ne pricamo uopste o iznosima sponzorstva vec da je potrebno da se izdvoje pare za promociju. Ja pokusavam da te razumem ali mi slabo to ide, ti smatras da vi koji imate vise uspeha od nas ali samo na stazi, zasluzujete da dobijete vecu medijsku promociju a da troskove te reklame plate nasi sponzori, jesam li te dobro razumeo? Sam tvrdis da si dobio vishe para od toga, zar je moguce da si tek sada shvatio da si pare pogresno potrosio?
      Vi izgleda stvarno imate ozbiljan problem sa pamcenjem. Najozbiljnije i bez ikakve shale. Pa ne mozete da me razumete zato shto ste opet zaboravili osnovu nasheg razmishljanja. I opet Vam ponavljam. Ja imam zavrshenu muzichku shkolu, da sam hteo instant slavu, ishao bi u grand i pevao "Ciganin sam al' najdeblji" ili neko slichno djubre i bio uzasno poznat. Mozda bi ste me tada i slushali! Pare od sponzora sam potroshio na odlazak na trke! Nisam spavao po shatorima, nisam jurio ni birao hotele, ishao sam, vozao se i nisam razmishljao ni o chemu. Vozachu je jedino to vazno. Vi izgleda Vashim vozachima niste obezbedili taj mir. Pa ovo i jesu trke na stazi. Gde treba da imamo vishe uspeha od Vas? U porodichnom zivotu? U odlasku na pijacu? Uspeshnije od Vas da montiramo? Da budemo brzi na 100m sa preponama? Pa u chemu se Vash tim uopshte takmichio? Ovo za medisku promociju nisam razumeo. Ko je ishta ochekivao od Vas? Ako se vezujete za ono shto je bilo pre pochetka sezone, Vi ste nas zvali i rekli neshto. To niste ispunili. Ochekivali smo previshe time shto smo ochekivali da ispunite shta ste rekli? Sigurno Vam nismo dovoljno uchinili pa nismo zasluzili Vashu pomoc, ali ste se toga setili tek posle promocije. Mozda ste malo neispavani kada kucate postove, probajte u radno vreme to da uradite, ici ce Vam bolje... Ili nece, ipak nishta shto govorite ne drzi vodu. Potreban je bolji demagog od Vas da to promeni.

Da si ovako napisao, stvarno ne bih imao nikakvu primedbu, poklopilo bi se 100%.
      Menjali ste moj tekst???? Znate da je to zakonom zabranjeno, ispada da sam ja rekao neshto shto nisam. Sada pokushavate da ubacite Vashe rechi meni u usta pisanim putem??? To je prljavo i nisko, i govori da ostajete uzasno tanki sa argumentima.
      Molim administratore ili moderatore da sto pre obrisu onaj boldovan moj "quote" iz proshlog posta gde se pominje CV. Hvala.

Odvratno, zaista pregadno.
      "Gledao sam to, ali jedino se ovaj sa kupeom zaista trkao. Ide 250 kmh u repu Bentlija, suvozac govori: "uspori uspori", a vozac "zezanje brate , zezanje" i jos prica kako mu kocnice bas i nisu nesto"

Comment

DELETED

Comment

• DTM
          CBC Član
          • 13.09.2005
          • 22
          • Beograd-BB

ziveo chelic!
          Pitaj pa ces znati.

Friends Racing

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Mislim da ste sve rekli i da sad ovo ide polako u špansku seriju...

Vuk 20vt (napisao u svojoj poruci)
            Vi ste najzastupljeniji tim jedino u Vashem CV-ju, tamo ste i najbolji i najuspeshniji. Tamo verovatno i stoji podatak da je na TV-u objavljeno da ste prvi u shampionatu. To je ok, laz sam vec definisao i rekao shta mislim o tome. Ako se Vi pomocu lazi provlachite kroz zivot, to je Vash izbor. Ja sam dosta mladji i nemam nikakvo pravo da Vam solim pamet, ali sam Vam vec napomenuo kako su prolazili ljudi koji su mislili da tako mogu da se provlache.
            1-na-1.com (napisao u svom odgovoru)

Vi ste sponzorski najzastupljeniji tim i to verovatno pise u vasem Vashem CV-ju, tamo ste osvojili 3. mesto u sampionatu od timova iz Srbije, 4. i 9. mesto u pojedinacnom takmicenju u odnosu na takmicare iz Srbije. Tamo verovatno stoji podatak da ste na TV-u imali najvise objavljenih reportaza o vasem timu i da ste gledano po odnosu ulozenog dobijenog prvi u shampionatu, cak imate bolji iznos nego sam organizator 402SR.
            Dodaje i ovaj red ispod citiranog i prepravljenog teksta...
            To mi ukazuje na manipulaciju ali sa nem namere, tako da neću brisati baš zato da se vidi kako i šta...

U temi je rečeno bar po mom mišljnju sve što je bilo bitno, verovatno ima toga još mnogo jer su velika nezadovoljstva na svim strana m i velika netrpeljivost. To je u sportu gde se vrti para i entuzijazam neminovno jer su suprotne ideje oko dolaženja do istog cilja.
            Ovako kako sad stoji ostaće da čita onome koga zanima.

Za dalnju reklamnu kampanju oko sponzora vremena na TV-u i sličnim sadržajima koji posredno ukazuju na reklamiranje putem ovog Foruma, morate se obratiti na moju adresu i otvorićemo posebnu temu za sadržaj koji želite.
            Počev od nika koji je naziv firme pa do svega ostalog.
            Mi smo tolerantni ali nismo neobavešteni.

Zaključavam ja.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...