"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Meni je pomalo glupavo sto je tako izdeljeno... To je ipak pravac, nema krivina na kojima su najosetnije razlike zbog pogona. Po meni je vaznije da se podela vrsi po kubikazama. Recimo do 1.4 do 2.0 do 3.0 itd. ili tako nekako. Ovako i nije bas realno... Sta sad treba da stanem protiv nekog 3.0 turbaca i kao aj da vidimo ko je brzi?! Kako ste to resavali proslih godina?
Prosle godine su bile slicne (ili takve) klase kakve pominjes ... ali organizacija je bila takvom nivou da nije izdrzala
Prvo, niko od seljana nije postovao zatvorenost puta na kom se trka odrzavala, panduri su statirali u kukuruzu, ali i njihovo statiranje je bilo dovoljno da se ne desi neko vece sr@nje, publika koja je bila pored i na (!!!) stazi se jako tesko obuzdavala jer su svi bili pijani k'o tako da je OPCS uz veliku pomoc HCS-a uspevao da mamlaze zadrzi van staze...
Oprema za merenje koju je sklepao Gumetina je crkla za sat vremena zbog gazenja kabla (od strane pomenutih seljana) i velike vrucine koja je istopila ono sto je ostalo nepregazeno.
Nakon toga je dosla podela na klase FWD, RWD, 4X4, atmo, turbo bez obzira na kubikazu.
VAG-enovci su izgubili i ono malo casti na stazi, Boki se trudio toliko da je ostao trudan (yebo ga je k'o je hteo ) i to je to
Sve pomenuto se desavalo prvog dana. Za drugi ne znam.
Inace, zezanje je bilo mnooogo dobro, drustvo je bilo VRH !!! a sve ostalo je manje bitno
Nije to takmicenje vec nacin da se narod opusti i na bezbedan nacin izdivlja.
Meni je pomalo glupavo sto je tako izdeljeno... To je ipak pravac, nema krivina na kojima su najosetnije razlike zbog pogona. Po meni je vaznije da se podela vrsi po kubikazama. Recimo do 1.4 do 2.0 do 3.0 itd. ili tako nekako. Ovako i nije bas realno... Sta sad treba da stanem protiv nekog 3.0 turbaca i kao aj da vidimo ko je brzi?! Kako ste to resavali proslih godina?
Shonsy propushtash bitan momenat. Ima 6 (slovima ŠEST) klasa:
Zamisli da ti u klasi od 1.6 kao shto ti navodish, stane Delta 1.6T 4x4 koja bi te na 201m sastavila sa zhivotom. Sad malo bolje i jasnije? Generalno bi bilo koji 4x4 bio u nevidjenoj prednosti u odnosu na ostale jer se ipak radi o "samo" 201m.
Originally posted by prolupator
Prvo, niko od seljana nije postovao zatvorenost puta na kom se trka odrzavala...
Kad se ovo desilo? Ja sam bio u Vrbasu drugog dana i sve je bilo vrlo dobro (da ne kazhem odlichno). U svakom sluchaju 5 x bolje od prve sezone.
Comment