Posto si vozio ... a i hvale te hondasi... DAJ FILM
ADA HUJA TRENING DAY
Collapse
X
-
\Originally posted by TOKYOPosto si vozio ... a i hvale te hondasi... DAJ FILM
Da obavezno da ides, a to sto ga hvalimo, nemojte da ocekujete "previse, bilo je malo i izletanja okretanja, ali decko ima "zicu"
Samo malo vise vezbe i da mu neko (TOKYO i Boki naravno), pokazu neke tajne
Ipak je kao sto rekoh, pocetnik
Comment
-
-
uh koliko me je mucila turbo rupa
uletim u krivinu, on se ugusi, a onda muke sa saltanjem u prvu, krciiii
zao mi bilo menjaca
i mucile me prednje gume
ja da ga volanom nateran da se zanese, on ode preko nosa, a onda cimaj rucnu, saltaj u prvu, pa cepaj gas
ja da ga malo isporvociram da se zabaci, on opet preko nosa
da nije bilo toliko fucking understeer-a, bilo bi tu puno vise drifta
sta ja znam, meni je u autu delovalo dosta brzo i mogao sam mnogo vise drifta da uradim, da su me slusale prednje gume
nemam filmic i ocajnicki tragam za jednim
a sto se 18-og tice, probacu da dodjem, ako me ne zeznu neke obaveze, mada 2 vikenda cacak-beograd.... hmmm, malo skupo
a sto se guma tice, iako nabavim neke, mogu najvise povesti 2, mozda 3 u autu
poludeo sam
ortak skinuo sa passata 4 relativno istrosene 205/55 R16 i ostavio vulkanizeru
jbt, tacno moja dimenzija
moracu da ga vatam za one klempave usi i da ga vodim kod vulkanizera da uzme nazad svoje stare gume, i da ih meniKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Jer se zna ko sve dolazi sigurno da vozi, mislim nije uredu da se samo meni smejete
Zasad ja sigurno znam za :
1. Bojan- sa 335
2. Flip - sa 335
3. Mirko Fabri sa novim autom-2.5 24v
4. Petosevic - sa 4.4 V8
5. Nesa - AE86
6. Cvrle- AE86-( zvani still kosacica
)
Comment
-
-
-
1. Bojan- sa 335
2. Flip - sa 335
3. Mirko Fabri sa novim autom-2.5 24v
4. Petosevic - sa 4.4 V8
5. Nesa - AE86
6. Cvrle- AE86-( zvani still kosacica
)
7. Skyline - ( ce se potrudim da dodjem )
eto, nece se samo tebi smejati, al boli me du**, dolazim da se zezam i da se upoznam sa sideway ekipom
nadam se da sad necu prepaliti prednje gume kao na skupu, jer sam zbog njih nenormalno understeer-ovaoKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
ja ne znam kako se zove moj stil
verovatno free style, obzirom da sam se jednom okrenuo na stazi, ali sam to u Tokyo stilu preveo u donut i to u istoj krivini, 2 puta sam se zaneo previse i posto mi je to bilo trece gubljenje kontrole ispred Civic
koji je isao iza mene, prebacio sam u kosilica mod i pustio momka da prodje i jednom sam se u drugoj krivini bavio zemljanim radovima, ali samo zadnjim tockovima
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Opusteno samo , dobra je stvar sto tek na stazi mozes bez grca da probas sta i kako funkcionise, koje greske se prave sto si i video. Jedno je parking i ulicna voznja a drugo teranje (drift) na stazi. Boki je ne jednom nego sto puta rekao da ce sesti sa svakim u kola na stazi i pokazati mu gde gresi i kako da poboljsa tehniku voznje a samim tim i trajanje drifta. Tako da je ovo prilika da se istrenira ljudski.
Comment
-
-
Cvrle, dodji u Cacak da vezbas, asfalt je nenormalno klizav
neretko se desi da imam ostar start, a da iza mene ostane trag guma u duzini od 40, 50, 60, 100 metara
a sto se tice staze kao staze, stvarno je vrhunska stvar i vrhusnki dozivljajKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
hehhe, aj' kad ti kazes
salu na stranu, asfalt je takav da mi se abs pali pri svakom iole ostrijem kocenju
Octaviom ne mogu da krenem bez slajfanja, a kamoli sa SX-om
Asfalt je daleko klizaviji nego na Huji
na skuteru ni u ludilu ne smem da kocim prednjom kocnicom, jer padam garantKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
gume sto novije i sto mekanije, mada i sa njima nije bas najsjajnije
kada startujes na asfaltu ostane samo bledi trag od gume, koji se obrise nakon 10 minuta saobracaja
ultragladak sa slojem prasine preko
u raskrsnci u prvoj cim dohvatim turbinu, vec se bocno krecem
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-

Comment