Eeee lako je zabaciti auto,na gas, na rucnu, na zvaku, na kocnicu,na kako hoces, ali problem je to posle odrzati i ici poprecke neko vreme a neokrenuti se ili se otkaciti u kontra stranu, i eto ti drift, ja imam svaki dan problem sa losim tajmingom kako skyline kaze ali se cuvam zasad ivicnjaka. Btw jer zna neko neki parking napustene firme ili slicno gde se moze bezbedno trenirati,znaci da bude malo poveci, a da ne upada u oci (da bude zavucen) i da nije blizu zgrada i sl. ?
ADA HUJA TRENING DAY
Collapse
X
-
@ skijas Matori ako dodjes sa meckom na drift day ima da budes glavni u spotu, obecavam, a i ako i neide drift napravicemo da izgleda da ide, jer to jos nije bilo kod nas a boga mi ni u Evropi, uzmi ti to od burazera, nemoj da mu kazes zasta ti treba, kazi satro oces devojku da vodis na Avalu a Saxo mali i te fore...
Comment
-
-
cvrle: Parking novobeogradskog buvljaka ti je valjda dosta (veliki i daleko)?-Slobodan ulaz iz jurija gagarina od nekih 18h na dalje...
Aaaaaa ne, ovo je motor od 2.5l, ima valjda 93ks
Comment
-
-
Ali nije zavucen, ajde nije toliko bas lak zadatak, znam ja jos 10 takvih slicnih ali ima jedan problem, policija dodje u roku od 5 minuta i onda moze komotno da cekas 90 dana dok ti vrate auto sa provere, dok ti objasnis da treniras i to, caooooo, za njih je to divljanje i remecenje javnog reda i mira, tako da taj igra da dodjes, izvrtis se triput i paljba...
Comment
-
-
Originally posted by skylineaaa, taj
uh, pa hoces li moci da obuzdas toliku snagu
doduse, atmosferac je, linearno razvija snagu, pa ce moci da se dozira gas
Originally posted by cvrle@ skijas Matori ako dodjes sa meckom na drift day ima da budes glavni u spotu, obecavam, a i ako i neide drift napravicemo da izgleda da ide, jer to jos nije bilo kod nas a boga mi ni u Evropi, uzmi ti to od burazera, nemoj da mu kazes zasta ti treba, kazi satro oces devojku da vodis na Avalu a Saxo mali i te fore...
Comment
-
-
Re: ADA HUJA TRENING DAY
Originally posted by Bojan33518.05.2008 traning na ada huji u organizaciji ATC ,,bice to dan gde ce svi moci da probaju drift sta i kako ,,potrebno je samo da imate kola sa zadnjom vuchom i dobre volje [ naravno gume i gorivo ]]...
ja se nadam da cu svima koji to zele pomoci oko osnovnih stvari u vezi drifta ,,chak nekog i provozati u mom auto i sve sto budem mogao da mu olaksam sta i kako ..
dodjite bice super kotizacije nema ,,ali mislim da se za gledaoce placa nesto [[ jos ne proverena informacija ]]]]
pozdrav chim vise saznam pisem
Teško da bih ja seo s tobom. Treba da umrem od straha ovako mlad i nezreo...San ispunjen. Impreza Turbo.
Comment
-
-
Originally posted by shonsyMoze al posle mene!Isao sam na promociju nove masine, a nisam se provozao, tako da sam u prednosti u odnosu na vas smrtnike!
e ne moze, ja imam rwd i ja treba da naucim nestoKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
bice vremena za sve ,,nije nikakav problem moze i u vasim kolima ko ima jer najveci problem ade huje je sto nema vulkanizera a ja nemam felni dovoljno.. imam mozda 6 a to je premalo za huju to je ukupno mozda deset krugova sa dobrim gumama ....ko ima gume i volje da odnese negde felne da ih montira [ moje felne ]] nije problem vozicu ga ,,a bice i taxi voznja 1000 dinara krug [ krug zagrevanja i onda ceo krug drift ] mozda skupo ali u madjarskoj je to 20 eura za jedan krug ja sam imao tri musterije ....
spremam se za sloveniju sad za vikend ako stignu vize
pozdrav jedva chekam huju to je moja staza i moja publika tu uzivam
Comment
-
-
Originally posted by skylineOriginally posted by shonsyMoze al posle mene!Isao sam na promociju nove masine, a nisam se provozao, tako da sam u prednosti u odnosu na vas smrtnike!
e ne moze, ja imam rwd i ja treba da naucim nesto
Ne znam samo šta bratu da kažem kad mu dovezem razvaljenu mečku bez zadnjih guma
Comment
-
-
Originally posted by Bojan335bice vremena za sve ,,nije nikakav problem moze i u vasim kolima ko ima jer najveci problem ade huje je sto nema vulkanizera a ja nemam felni dovoljno.. imam mozda 6 a to je premalo za huju to je ukupno mozda deset krugova sa dobrim gumama ....ko ima gume i volje da odnese negde felne da ih montira [ moje felne ]] nije problem vozicu ga ,,a bice i taxi voznja 1000 dinara krug [ krug zagrevanja i onda ceo krug drift ] mozda skupo ali u madjarskoj je to 20 eura za jedan krug ja sam imao tri musterije ....
spremam se za sloveniju sad za vikend ako stignu vize
pozdrav jedva chekam huju to je moja staza i moja publika tu uzivam
Comment
-
Comment