Da sam cekao redovan termin, cekao bih ga malo duze, jer onda kada smo hteli jednostavno nismo mogli dobiti, zauzeto i kraj. A sumnjam bas da bi odbili da izdaju stazu i uzmu pare samo da bi odrzali famu da je tamo sve popunjeno. Tako na ne sumnjm da posla imaju, samo neke druge vrste za koju bi bilo moguce sve izdati tu stazu. Njihova staza, njihova stvar, ja licno mislim da ce dugorocno uleteti u problem ali to je samo moje misljenje...
Daj prosvetli me/nas, ko i sta tamo vozi, izuzev Top Speeda i Navak Akademije.
evo, ja ću te delom prosvetliti jer svakako znam više o tome nego Sale
staza je napravljena za potrebe NAVAK-a, pa je i logično da oni tamo svakodnevno drže treninge.
Stazu je recimo koristio Mercedes za promociju i test vožnju SLS-a, i ostalih modela (Mercedes day). To je činio i Renault, Folksvagen, Opel, Pežo, Leksus, Čeri... Top Speed je jednom ili dve prilike bio na stazi. Bili su i bajkeri...
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
evo, ja ću te delom prosvetliti jer svakako znam više o tome nego Sale
staza je napravljena za potrebe NAVAK-a, pa je i logično da oni tamo svakodnevno drže treninge.
Stazu je recimo koristio Mercedes za promociju i test vožnju SLS-a, i ostalih modela (Mercedes day). To je činio i Renault, Folksvagen, Opel, Pežo, Leksus, Čeri... Top Speed je jednom ili dve prilike bio na stazi. Bili su i bajkeri...
Ok, to je 15 dana. U godini ih ima 300+.
Ili tebi zvuci ok da se staza koristi za skolu voznje, jednom mesecno za neku promociju i jednom nedeljno na dva sata da Kujindzic okrene krug ?.
Ne pokusvam nikoga da ucim pameti, ali mi tvoje objasnjenje zvuci kao da je to sto si nabrojala znacajno, da to opravdava postojanje staze pre svega njenim vlasnicima. Meni zvuci smesno malo.
Uzzy, devojka je napisala info koji je trazen. Nije ona direktor staze niti radi za Navak pa je s'toga nema poente cimati za kojekakva misljenja, a opet ne moze bas sve komentarisati.
Ukratko: Nazovi tamo Alvirovice pa ih preslisavaj..
Uopšte nije bitno kako to meni zvuči. Poenta odgovora je bila da svi shvate koja je najvažnija namena staze.
Staza je napravljena da bi se na njoj radila obuka odnosno trening bezbedne vožnje, pa se za to i najviše koristi. Svakodnevno.
Dakle, da odmah razjasnimo staza se koristi za to ali i za premijere i promocije, demonstracije vozila i drugih proizvoda, testove i merenja performansi, privatne test-vožnje ali i za auto i moto sportska takmičenja.
Da bismo se razumeli, ne držim ničiju stranu, nego je očigledno da nije najjasnije šta se sve radi na stazi i postoji pogrešna slika o tome koliko ljudi dnevno boravi na stazi i u celom centru.
I nije poenta da li zvuči značajno ili ne, nego si pitao ko to još osim NAVAK-a koristi stazu. Na to sam ti odgovorila.
Gresis..., najvaznija namena "staze" je da donese shushke..., pa sve ostalo. . .
Taj trening bezbedne voznje mogu da plate retki jel kosta kao celo polaganje.., da tu ima malo vise iskrene namere i zelje za nekim napretkom na tom polju..., to bi se drugacije organizovalo, ali da ne duzim. . .
Drugo..., ne zelim ni da je zovam tako.., to je dupla RC pistica polukruzno spojena na krajevima, STAZA mora da ima konfiguraciju..., a to sto oni imaju je ono sto sam napisao u prvom redu!
Alvirovice ne mogu da smislim, ali to je vec moje subjektivno misljenje iz odredjenih razloga pa cu se zaustataviti!!!
Uzzy, devojka je napisala info koji je trazen. Nije ona direktor staze niti radi za Navak pa je s'toga nema poente cimati za kojekakva misljenja, a opet ne moze bas sve komentarisati.
Ukratko: Nazovi tamo Alvirovice pa ih preslisavaj..
Pravi si manager, nema sta .
Nego, devojka se predstavila kao neko ko "zna malo vise " pa sam ocekivao da zna i kaze nesto vise.
Nabrajanje 5-10 promocija za nesto sto postoji godinu i vise dana... meni to zvuci kao da je bolje ni ne pominjati jer je zanemarljivo malo.
Dopunjeni odogovr je znatno jasniji, ocigledno se tamo svakodnevno odvijaju neke obuke, ok, jasno, hvala.
Ne znam zato se uopste komentarise taj poligon, staza, sta vec u kontekstu isplativosti, neisplativosti ja bih to ovako ili onako....... To je privatno vlasnistvo i kao takvo je iskljucivo na raspolaganju vlasnicima koji sa time mogu da rade sta god im je volja. Mogu da izdaju za 1000 eur na minut ili dzabe njihova stvar. Kome se ne svidja moze da se okrene i ode. Kome se ne svidja cela ta SAT prica opet moze da ne kupuje SAT i ne prati i to je to. Sve dok su to privatne pare to ne moze biti niciji problem osim njih samih. Da li imaju 3 ili 3003 dogadjaja na stazi opet nama ni iz dzepa ni u dzep. To da li se njima isplati ili ne opet je njihova stvar. Njihov novcanik njihov problem. Ko hoce bolju, lepsu, kvaliteniju stazu, ima poljanceta koliko god hocete, kupis pa pravis.
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
ja hocu da udjem na stazu i vozim, kako oni posluju, zabole me patka bas.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Predlazem da odes pred kapiju i duris se na portira jedno sat vremena, zasto on nece tebe da pusti a vozis kad ionako ne rade nista? Mozes i da udjes i da vozis, odmah po uplati.
Otkud neko bre zna da li i koliko posla imaju, hoce li i treba li im jos, cime se uopste bave i kako im to ide? Ja sam se pitao da li i kako im se isplati takav cudan poslovni model, i dalje mi nije jasno - ali niko nema pravlo ljudima da prigovara na ono sto rade sa i na privatnoj stazi, ili ih kritikuje zbog toga, to je jednostavno njihova stvar.
The difference between men and boys is the price of their toys
probao sam, nije uspelo. durio sam se skoro pola sata.
Comment