Gumball 3000 u Beogradu-slike, modem killers!!!
Collapse
X
-
Originally posted by low riderJAOJ ljudi pa sta je to sa ovim nasim pandurima ?
Slusam izjave ucesnika koji su svi redom odusevljeni nasom policijom koja im je napisala pazte sad:
N I J E D N U kaznu !
Cak sta vise, redom su ih zaustavljali da bi se slikali sa automobilima i vozacima.) Bila je milina voziti kroz grad
)
My crew is all fired up
Y'all better just wise up
Comment
-
-
Originally posted by Alex-bgdKo kaze da je i moj gotov...
Sledece godine ganjam slr-a da vidimo ko je brzi,a ne koliko je brzi od mene...
Al sam skroman a...
Salim se,bilo je extra i vredelo je ovih 8 meseci srafljenja ako nista makar da vidim danas kako se ponasa sa pravim konkurentima...
Nismo se obrukali, ako nista drugo...http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Ne da nisu naplatili nijednu kaznu nego niko od ucesnika nije platio putarinu. Kad ih vide kerici, dizu rampu i masu.
Posle smo ih pitali sto ih ne zaustavljaju, na sta su oni rekli da im je naredjeno da ih ne zaustavljaju jer kasneFord Puma 1.7 16V
Saab 9-3 1.9 TID
Comment
-
-
"Kroz Srbiju u 6. brzini
V. BOGDANOVIĆ, 2. maj 2006
- MA kakva, bre, policija! - uzviknuo je u utorak neko iz "poršea" i pretekao kolonu takmičara "Gambol 3000", koja je čekala u redu na granici. Nije mu palo na pamet ni da pečatira pasoš. Ma ništa, samo je prozujao.
Policija je jurnula za njim. Saplela se, već posle nekoliko metara. Naši plavi momci ostali su u - dimu "poršeovih" otopljenih guma. Ode čovek...
Taj isti za minut je bio na autoputu. Sa tačno 234 kilometara na čas proleteo je pored skamenjene patrole sa piskavim radarom u ruci.
Onda je ubrzao. Jedan od saobraćajaca pokušao je da ga zaustavi.
- Zaustavi ga ti! - rekao nam je saobraćajac. - Šta, da jurim za njim? Evo već treći nije hteo da stane. Ma kakvo praćenje u koloni i naše obezbeđenje do Beograda. Ovi se ne šale i mi ih uopšte ne zanimamo. Ni kao policija, ni kao država.
Doduše, pomenuti je bio jedini koji je ilegalno ušao u Srbiju! Ostali su poštovali policiju i uredno davali pasoše na uvid. Držali su se pravila. Ali samo na graničnom prelazu...
Kod Novog Sada postignut je rekord. Crveni "ferari" gotovo da je spržio radar. Tri policajca klela su se da je "nabio" - 305! Na 260 kilometara na čas video je patrolu, spustio na 240, a onda pocepao zvuk ravnice kada su pokušali da ga zaustave. Ode preko trista!
..."
cela reportaza na : http://www.novosti.co.yu/code/navigate. ... 2006-05-03
Comment
-
-
Ipak oni nisu do kraja svesni gde su stigli, ili ih taaaako boli uvo da je to strasnoViseli ste zeleni ferari sa zelenim frotirima na sedistima? Ja zavirio malo unutra, zgrozen sabanijom od farbe (odnosno folije, ali svejedno...), kad izmedju sedista i centralnog grebena - lik ostavio novcanik, PUN svega i svacega, ukljucujuci i 2 AmEx kartice, od kojih jedna zlatna, naravno...ccc
Ko ne zna, uslov za zlatni AmEx je jedno milionce...
Comment
-
-
???
I nije neko vreme...
Sa povratka iz BGa, pre nedelju dana..
sa granice na ulazu u Madjarsku..
Budimpesta..
Ovo je sve normalna voznja, dakle, nikakva trka, tako da za jos 2 sataza od granice do Beograda pod okolnostima koje su oni imali je malo penzionerska voznjaAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by 206ili ih taaaako boli uvo da je to strasno
A video si sta svi imaju od tehnike u kolima ne moze da se sedi unutra od toga......ljudi imaju satelit u kolima.... neko sigurno i atomsku bombu.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
...na aerodromu u onoj guzvi nasao sam se iza Forda GT 40...ustaje lik i pita: Do anyone have Malboro?...u trenutku tajac...par sekundi posle neki decko pruza cigare...ovaj otvara da vidi koliko ima (mozda fali 5 cigara), i kao "OK!" i daje decku 10 eura...Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
-
Slike su vam odlicne, Egon vidi se da imas opak fotic a i prilicno iskustva.
Najjaci su mi oni "lieri" sto su se folirali da su videli poznate face (ono fazon pamelu i slicno) kad ono prc!
Nadam se da ce Gumball i sledece godine doci i da ce biti bolja organizacija, od guzve nista nisam uspeo da snimim kako je trebalo, mada bolje ista nego nista.
Comment
-
Comment