Srpski F1 Tim?
Collapse
X
-
Re: Srpski F1 Tim?
Da to je onaj sto u beogradu ima 12 vazusnih tunela, fabriku kompozitnih materijala itd? Ajde bre, samo bih voleo da ga pitam da li zna sa kolikim budzetom operisu prosecni timovi F1. F1 nije jedna sezona, vec mnogo vise od toga. Ma glupo je i komentarisati..........tipicna srpska prica, kamioni, avioni.......You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment
-
-
Za neverne tome, evo nastavak price :
http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... stefanovicGaraza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
-
Meni samo nije jasno kako neki ljudi koji su na ovom forumu, uopste mogu da POMISLE da je bilo kakav Stefan GP u najavi a kamoli blizu ucesca u F1? Ljudi idite na "sajt" te "kompanije" http://www.amco.st/index_files/Page266.htm i pogledajte o cemu se radi. Zoran Stefanovic (osnivac kompanije) je PRAVNIK i ocgledno jedan manipulant (da to mogu da kazem) jer ako neko kaze da ima SVOJE VAZDUSNE TUNELE U BEOGRADU (a ima ih samo vojno tehnicki institut i nisu namenjeni automobilima nego avionima) i fabriku KOMPOZITA onda je jasno o kakvom prevarantu je rec. Inace mi nije jasno sta covek pokusava tim pricama? Jednino da na "kredu" kupi tim pa da ga proda kasnije nista vise. On mozda ima ideju i "biznis plan" tj. tasnu i masnu i to je sve. Kakav crni F1 tim. BTW Toyotin TIM nije na prodaju. Toyota motosport ucestvuje i na drugim sampionatima. Na prodaju je DIZAJN Toyote i ucesce u F1 (zbog konkorda) a u tom slucaju taj tim bi koristio Coswort motore, zato sto Toyote iste vise nece praviti. To znam ja koji prati F1 iz ljubavi, a taj koji bi treba da se sa svojim timom takmici u istom bi trebao da zna bolje od mene.
Ne palite se. Ne ide to tako lako, treba tu PREVISE novca. Taj covek to sigurno nema, jedino ako ceka sponzore i ako je Ros Brown licno, a nije. Prema tome, novinari se loze k'o i obicno, a taj covek mi nije jasan sta pokusava. Samo nas bruka tim pricama.You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment
-
-
...a mi smo se svi taman ponadali
Pa cim se pogleda sajt je jasno... tamo neke rakete, avioni, vojna tehnika itd. Plus par slika sa "nalepljenim" imenom firme na neke lude projekte raketa itd.
Moramo se malo sprdati, ali i komentarisati takve gluposti koje se pojavljuju u javnosti."Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?" G. Carlin
Comment
-
-
Ne bre, ovo je prava stvar:
It took 10 years for German engineers to finish the aircraft and engine. And they didn't. AMCO engineers design successful engine in 3 months.
Sta koji moj znaju nemciYou tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment
-
-
Tih bre zverko mislio sam da znas da je to basic model. Ovo je usavrsena verzija:
Improved model of AMCO sport prototype
Mislim , sve OK, taj auto je dobar bio par sezona, nema sta. Medjutim nazvati ga prototipom i sta ti ja znam...............ma daj
Najnoviji update:
Originally posted by Preuzeto sa Automototrke.net
Pise:Ljubomir Ivanovic
Ovih dana svet formule 1 ponovo bruji o Zoranu Stefanovicu i njegovom Stefan GP-u.
Danasnji susret u hotelu Moskva u Beogradu sa Zoranom Stefanovicem trebalo bi donekle da razjasni sta se u stvari dogadja.
Prema recima Zorana Stefanovica ovih dana je u Beogradu boravio John Howett, predsednik Toyota formula 1 tima. Sa njim je potpisan ugovor o kupovini tehnike Toyota formula 1 tima.
Naravno, Toyotina fabrika u Kelnu, koja je prema Zoranovim recima povrsine oko 30.000 m2 i koja zaposljava u ovom trenutku 810 ljudi, ostaje u vlasnistvu Toyote. Toyota ostaje u auto sportu, najverovatnije u Le Mans seriji.
Nesto ranije u Beogradu je boravio Adrian Campos, vlasnik novog tima formule 1 Campos Meta, sa svojom ekipom i prema recima Zorana Stefanovica nudio na prodaju svoj tim i mesto u Sampionatu formule 1 za 2010. godinu. Cena koju je trazio Adrian Campos bila je previsoka, tako da nije doslo do posla.
Kupovinom tehnike od tima Toyota formula 1 nije kupljeno i mesto u Sampionatu za 2010.
Prema recima Zorana Stefanovica njegovom timu punu podrsku dao je Bernie Ecclestone.
Zoran Stefanovic je ovih dana telefonom razgovarao i sa Frank Williamsom, koji je, takodje, na njegovoj strani. Zoran Stefanovic misli da ce uspeti da obezbedi svom timu mesto u sampionatu za 2010. godinu.
Od tuzbe protiv FIA je odustao.
Sto se tice mesta gde ce biti buduci smestaj tima Zoran Stefanovic navodi da su u igri tri lokacije u blizini Beograda.
Jedna od njih je i Indjija. Zorana Stefanovica je, kaze, vec obavio razgovore sa predsednikom opstine Indjija Goranom Jesicem.
Zoran Stefanovic planira da u svom timu angazuje dosta ljudi koji vec rade u Toyota formula 1 timu, ali radice i dosta ljudi iz Engleske. Kljucna licnost u timu trebalo bi da bude Mike Coughlan, covek sa bogatim iskustvom u formuli 1 i covek koji je 2007. suspendovan iz McLarena nakon spijunskog skandala sa Ferrarijem.
Sto se vozaca tice, sa jednim je vec postignut dogovor, a za drugo mesto u timu konkurisu trojica vozaca, od kojih je jedan Milos Pavlovic. Tim ce imati i treceg vozaca.
Kada budu slozene sve kockice u timu Zoran Stefanovic ce se sa zvanicnim saopstenjem obratiti javnosti.
Prema recima Zorana Stefanovica on ima i podrsku vlade Srbije.You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment
-
Comment