Boris Trutin - Honda Civic VTI
Robert Meljkuti - Opel Kadett D Turbo
Predrag Pejacic?(Boost) - SAAB 9000 T *nisam siguran za prezime
Mikica Nikolic - Mazda Xedos 9
Nikola Rakic - Audi S2
Sasa Pazarski - Honda Acord
Toma Kajganovic - BMW 318i E 30
Stepanov Svetozar - Peugeot 307
Petar Doroslovac - Alfa Romeo 156 1.8
Ivan Sabo - Volvo 440 1.7 T
Igor Franicevic - SAAB 900
Bojan Stoimenov - WV Polo
Nikola Vukomanovic - Honda Prelude
Egon Franicevic - SAAB 9-5 Aero
Denis Valda - Yugo 2.0 Turbo
.... Djurdjevic - Audi A6 3.0 TDI*Ne mogu da procitam ime
+ Nedelja:
Nemanja Karan - Opel Astra GSI T
Vuk Brankovic - Citroen Saxo
Milos Gacesa - Honda Civic
...........
Nemam celokupan spisak tako da se ne ljute oni koje sam izostavio,a nadam se da ce ostali dopuniti.
Ako sam nekga prekrstio to je zbog rukopisa na prijavama (unared sorry), a naravno za kasnjenje opravdanja nemam
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Ma predsedniku se vrnula ribica sa mora ali podpredsednik nema opravdanje sem ako je nije on vrnuo
ja se bavio slikanjem pa se malo zaboravio
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Gde su vam amblemi/nalepnice na kolima?
Jedino sto sam video je ono iscrtano na stazi na startu i na nalepnicama za brojeve takmicara, to se vidi u emisiji. Verbalno niste spomenuti, samo event koji se odrzao. Bice oko 7 minuta iz Vrbasa.
Sledeci put kad nesto organizujete, 30 dana, pa 15 dana pa 7 dana pa poslednja 3 dana, press obavestenje o dogadjaju na moj mail. Jedino tako mogu biti upoznat sa organizacijom. Ovako ispada da ste pod-izvodjac Boostu. Da sam tu informaciju imao ranije predsednik kluba bi dao intervju pa bi mogao nesto da kaze za vas.
Ako je Boost mogao da me kontaktira 20 dana ranije i da mi potanko objasni sve sto ce se dogadjati onda ste to mogli i vi, znaci "ucimo se kako to treba raditi da bi se privukla medijska paznja".
pa ja ni ne sporim da smo cooperanti Boostu, odnosno Cannonu, ali bar kao pravno lice koje je opganizovalo, mislim da zasluzujemo da se spomenemo...TV Backa nije ni znala nego su dosli pa pitali ko je ko. Nema veze, i mi smo saznali 10-12 dana i trebali da organizujemo sve...
vazno je da je provod bio dobar!
TV Backa je pustila intervju sa Podpredsednikom OPCSa sa predsednikom , sa Denisom , vozacem Yuga iz ZG i samnom gde sam se zahbvalio gradskim chelnicima na izlasku u susret. Dakle, oni su medijski uradili to sto je potrebno da se uradi na lokalnom nivou.
Jedino sto je reporter malo pobrkao loncice postavlkjajuci pitanje o Streetrace kao legalnoj jedinici u punoj moci svog znacenja, dakle na ulici tj javnoj saobracajnici zatvorenoj od stranbe vlasti za ovakav event te je dobio odgovor od Denisa da ovako nesto vec postoji u Hr , kao sampionat, da postoji svugde u svetu na aerodromima i slepim crevima koja nisu saobracajnice.
No, greska je otklonjena u kontaktu sa reprezentantima vlasti.
Specijalno treba zahvaliti ljudima od kontakta iz policijske stanice u Vrbasu, posto su u subotu neki vozili prebrzo na zaobilaznici, chuvari reda i mira su malo zakerali da u nedelju nece biti voznje posto se neprate saobracajna pravila sto je njihov predpostavljeni galantno odbacio i postavio u nedelju 2 patrole, jednu na ulasku a jednu na izlasku iz zone eventa
Takodje im je skrenuta paznja da nesmeju da maltretiraju nijednog ucesnika eventa gde je men ostavljeno da iskomuniciram fear voznju na zaobilaznici sto je i uradjeno .
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment