Komentari i fotke - Vrbas streetrace 2007

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

a kad je bila emisija i u koko sati je danas ako je uopste danas?
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

Materijal Video produkcije 1-na-1.com prikazan na AutoPlusu

http://www.cannonballforums.se/pics/Aut ... etRace.avi

AVI, Xvid file 138Mb

Desni klik na link, save as.
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

veeeeeee... presho... presho.... veeeeeeeeeeee....

Comment

• Johnny B lude
          CBC Senator XXL
          • 06.04.2007
          • 463
          • Beograd

@ 1-1.com
          Moje fotografije nisu "profesionalne", vec je samo zabelezeno po nesto-"bezveze", tek da se ovekoveci, a ne da bi bio "neko zapazen", inace nisam samo ja slikao, nemam opremu za nesto profesionalnije, a niko nije ni trazio od mene da budem "foto reporter", stoga i ovakve slike...

P.S. U svakom slucaju, hvala na kritici, da znamo sledeci put na sta da obratimo paznju.
          ... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...

www.hondaclub.co.rs

Comment

• jevrem
            CBC Senator XXL
            • 04.11.2006
            • 948
            • Smederevska Palanka
            • A4 2.0TDI quattro

@boost

Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
            Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

• dexony
              CBC Veteran
              • 02.06.2007
              • 182
              • Beograd

Svaka cast BOOSTu Bilo je dobro zezanje. Ne zalim se ja sto ste me pomesali sa Saletom ali evidentna je razlika izmedju accorda i civic coupea. Ne mari sledeci put nadam se da ce se ispraviti. Hvala na pozitivnoj energiji i dobrim trkama
              CIVIC COUPE

Comment

• Vocko
                CBC Senator XXL
                • 25.04.2005
                • 4556
                • nBGd

Pa gde VujanOVic napisaste, majku mu poljubim... Nijesam iz CrneGore!!!!!

Moram da ulozim zalbu na to, jer mi strasno smeta kada me prekrste...

I zar se El Presidente ne preziva Pazarski, a ne Pazerski ???

edit: Kasnije za mene pise ispravno ?!?!

edit2: Evo sada pogledah do kraja... Denis i Boost su jako lepo pricali o "event", mada imamo i srpsku rec za to
                Snimci su pokazali dobru atmosferu na stazi i nadam se da ce ovo biti uspesna promocija za sledecu godinu!

edit3: Komentar zadnjeg kadra - ne bije boj junak (vuk brankovic), vec oruzije u junaka (mazda)

Comment

• BOOST
                  Founder - Admin od Začetka
                  • 29.09.2004
                  • 8726
                  • Gislaved//Sweden
                  • SAAB 9000 AERO R; SA

Zahvaljujemo SAABu za materijal TV Backe, dodatak dnevniku:

http://www.cannonballforums.se/pics/31_ ... tak_ok.wmv

Ochekujem da mi se posalje 22m reportaza TV Backe takodje.
                  Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                  move your mind

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

ok, mali propust sto se imena tice ali 1-na-1.com "300" puta u kadru sa zokijevog marutija. sta vise 2 ili 3 puta se ponavlja isti kadar .sve u svemu, ok , pozdravljam.

Comment

• Saabo
                      Moderator
                      • 29.09.2004
                      • 1724
                      • Vrbas
                      • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Bice, bice...
                      SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• Chorba
                        CBC Član
                        • 14.08.2006
                        • 91
                        • Beograd

Originally posted by Johnny B lude
                        @ 1-1.com
                        Moje fotografije nisu "profesionalne", vec je samo zabelezeno po nesto-"bezveze", tek da se ovekoveci, a ne da bi bio "neko zapazen", inace nisam samo ja slikao, nemam opremu za nesto profesionalnije, a niko nije ni trazio od mene da budem "foto reporter", stoga i ovakve slike...

P.S. U svakom slucaju, hvala na kritici, da znamo sledeci put na sta da obratimo paznju.
                        Kako treba da izgledaju da bi bile profesionalne?
                        Posto je to "bezveze", sto si ih stavio na forum? Da ima makar nesto pa makar bilo bez veze?
                        Ko posecuje ovaj forum? Kome je forum namenjen? Stalnim ili i potencijalnim novim clanovima?
                        Sledeci put razmisljaj sta ces staviti na forum i kome su te slike namenjene. Ako saljes bezvezne slike onda posalji mail ili PM drugarima sa linkom, NIKAD NE SALJI NA JAVNI FORUM pogotovu ne na jedan koji ima veliku posecenost kao ovaj.
                        Ne grdim te, vec ti samo ukazujem drugi nacin razmisljanja.
                        sva streetrace desavanja od 2006-te.

Comment

• Chorba
                          CBC Član
                          • 14.08.2006
                          • 91
                          • Beograd

Originally posted by prolupator
                          Lako je biti general posle bitke. Shvatam i razumem da se ti svojim poslom bavis profesionalno, a tako i mi pristupamo nasim poslovima, ma koji god da su.
                          Svaki savet cenimo (OPCS kao izvodjac proteklog doagadjaja).
                          Svakako da nismo bili pravi organizatori jer se nismo mi lomili po institucijama, trazili dozvole, obilazili nadlezne... niti je ideja nasa.
                          Sve je to BOOST uradio i svaka mu cast (jos jednom) na tome.
                          Ne vidim da se Bond zali, samo kaze kako jeste.
                          Greska! Ja se ovim poslom ne bavim profesionalno vec iz hobija. Da se bavim profesionalno na BOOST-ov dogadjaj se ne bi pojavio, niti bi dosao Denis a ni Zoki.
                          Sad predlog....
                          Hajde da organizujemo 201 u Beogradu tokom ove godine...da se lomimo po institucijama, da trazimo dozvole od nadleznih...da se pokrene tocak. Boost bi sigurno voleo da se njegove reci iz intervjua obistine. Mozemo istovremeno na dva fronta, jedan dogadjaj u Beogradu i jedan u Novom Sadu, a mozemo i na vise frontova ako nam se prikljuce i ostali klubovi u ostalim gradovima po zemlji.

Sto se tice privlacenja medijske paznje, ima nas dovoljno voljnih da se tome posvetimo kad na nas opet dodje red. Ne treba vise od dvojice.
                          Vrlo sam svestan koliko su samozivi mediji, novinari kao njihovo nuzno zlo pogotovo.
                          Ovo je, ipak, jos jako mlad dogadjaj, odvio se tek drugi put i jos je dosta toga bilo zbrda-zdola.
                          Nije se do par dana pred same trke znalo ni kakav je raspored desavanja, ni ko su sve ucesnici nego je bila na izvol'te svima koji su hteli i uspeli da dodju. Gomilica stock automobila, par blago doradjenih i tek nekolicina pravih takmicara koji su u toj nekolicini jedva uspeli da nadju sebi ravne (tek poneki), a o pravoj borbi u svim klasama da ne govorimo.

Sve se to odvijalo u jednom Vrbasu koji ni nema pravo mesto za drag. Ima, li je to put od regionalnog znacaja i to nam nikad nece dati da zatvorimo.

Mi, OPCS, "organizatori" - momci u djubretarskim prslucima, smo srecni i ponosni sto je sve proteklo u najboljem redu, sto smo uspeli da publiki isteramo sa staze (to pogotovo) i sto su se svi dobro zabavili.
                          Sad cu malo da te bockam....to je jace od mene....

Koliko ste u tome imali uspeha (teranjem publike) vidi se na nekoliko snimaka u emisiji....
                          Dogadjaj u Vrbasu je bio "legalna ulicna trka", da je Gumetina ostao sa semaforom jos bi donekle mogao da prihvatim misljenje da je drag, ovako sa rezervnim semaforom ispalo je bas prava atraktivna legalna ulicna trka. Kamo srece da se takve odigravaju i u ostalim gradovima, to bi bila prava stvar!

Tek sledeci put ima dobre sanse da zazivi na , koliko-toliko, profesioalnom nivou i da podigne popularnost i atraktivnost samog dogadjaja. Sama cinjenica da je ovo postalo tradicionalno znaci da ce dovoljno rano znati ceo raspored, a to ostavlja i dovoljno vremena za organizaciju u kojoj cemo, nadam se, svi pomoci. Bez obzira sto je Honda klub "organizator".

I, jos jedna jaaako velika razlika izmedju Vrbasa i slicnih desavanja ... Vrbas je besplatan, zivi od entuzijasta i dobre volje svih koji u njemu ucestvuju.
                          Besplatan? Entuzijasti sami placaju danak te nikako ne moze biti besplatan. To sto ti nisi dao ni kinte za organizaciju ne znaci da neki drugi nisu platili, ili znas pa ih sa ovim besplatan samo nerviras

Comment

• Chorba
                            CBC Član
                            • 14.08.2006
                            • 91
                            • Beograd

Originally posted by Honda
                            @1-na-1.com

Pomeshali ste 2 automobila i 2 vozaca u emisiji koja ide na AutoPlusu...
                            Ima nesto veoma interesantno sto smo mogli da izvedemo. Mogli smo da predstavimo kao da se sve dogodilo u Rumi, da svima damo izmisljena imena. Ko bi osim samih ucesnika i organizatora uocio razliku?

Sta mislis? Jel bi nam svi ostali poverovali?

Comment

• Chorba
                              CBC Član
                              • 14.08.2006
                              • 91
                              • Beograd

Originally posted by BOOST
                              Materijal Video produkcije 1-na-1.com prikazan na AutoPlusu

http://www.cannonballforums.se/pics/Aut ... etRace.avi

AVI, Xvid file 138Mb

Evo skracena verzija (samo o Vrbasu) ovde

Vec preko 700 pregleda.

Comment

• Player
                                CBC Senator XXL
                                • 13.04.2006
                                • 458
                                • Novi Sad
                                • Alfa Romeo GTV V6 TB

Originally posted by BOOST
                                http://www.vrbas.net/online/arhiva/2007/07.jul.html

Врбас, 30. 07.

Тако се догађало да један стари Опел кадет, популарна коцкица, са стазе просто ?одува? нови Алфа Ромео, као да се тркају Ферари и Фића.

Objects in the mirror appear
                                TO BE LOSING !!!

Comment

Working...
                                X