Ranko... mehanicar je Eli... nadam se da ce se i on registrovati...
Komentari i fotke - Vrbas streetrace 2007
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vidim da je ovo pocetak jednog velikog prijateljstva....
Originally posted by prolupator
Ok. 1-na-1.com, sve mozes da nas naucis kako treba... U redu?
Da li je ista, po tvom misljenju, valjano uradjeno?!
Originally posted by prolupatorPre svega, osnov cele price je "bas je bilo dobro", a nastavak je "sledece godine ce biti jos i bolje". I tako u krug, svaki put sve bolje. Polako, ne moze sve od jednom.
Kako vam ovo deluje?
1-na-1.com ce da finansira troskove odrzavanja 201streetrace (klase po 1/2sek, ispod 9, 9-9.5, 9.5-10, 10.5-11, preko 11), medije i obezbedice stazu u Beogradu. Vi spremite logistiku i organizaciju, prihod od prodatih karata delimo 50%-50%. Ulaznice 50-100 din, kotizacija za ucesce u trci 400-500 din/vozac. Sav prihod od kotizacija ide za novcane nagrade vozacima ili za pehare kako vecina bude zelela.
Probni Dogadjaj pravimo za kraj Oktobra ili pocetak Novembra 2007.
Ima li zainteresovanih za ovaj poduhvat?sva streetrace desavanja od 2006-te.
Comment
-
-
Niko ti ne brani da oprobas svoj everyday car, ali opet ce te oduvati neko sa mean machine... Tako je bilo i u Vrbasu, eto Tugo Turbo je oduvan od strane Kadeta kockice, iako su oba "mean" skroz...
Sve se to da resiti klasama: stock i ostali...
Samo da se rukovodstvo CBF-a izjasni o predlogu pa da vidimo da li i sta treba da se odradi...
Comment
-
-
Naravno, ali onda propade zezanje ko u Vrbasu, iz prostog razloga sto nije za Dz, a ja NISAM takmicar, tj. u tom fazonu, ali (Vrbas 201 ) je extra fazon...
Da hocu da placam i da se takmicim, otisao bi na Batajnicu...
Meni nije problem, neka me oduvaju i svi, ali necu da placam i posle jedne trke ispadnem i nemogu vise da izadjem na stazu, to je glupo.
A sve moze da se organizuje i pokrije bez naplate ucesca, nagrada, itd...
Comment
-
-
kapiram ovo sto lude kaze ali ja sma za predlog 1-na-1. jbga... proradi uvek takmicarski duh. ajde bre lude, sta je 500kinti. necemo valjda odma da ispadnemo, pustice nas u drugi krug pa ce tu da nas sarane...
ne stvarno, ako se CBC odluci na ovu cooperaciju ja sam uvek uz vecinu.
pozdeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Originally posted by Johnny B ludeNaravno, ali onda propade zezanje ko u Vrbasu, iz prostog razloga sto nije za Dz, a ja NISAM takmicar, tj. u tom fazonu, ali (Vrbas 201 ) je extra fazon...
Da hocu da placam i da se takmicim, otisao bi na Batajnicu...
Meni nije problem, neka me oduvaju i svi, ali necu da placam i posle jedne trke ispadnem i nemogu vise da izadjem na stazu, to je glupo.
A sve moze da se organizuje i pokrije bez naplate ucesca, nagrada, itd...
Sto se tice placanja, ovde se ne radi o 2000 vec je to 4X manje. Ima tu problem druge vrste zasto se placa, sta se dogadja ako se prijave 500 automobila? Kad ces onda stici na red za drugu voznju?
Znam, reci ces da se broj ogranici, ali onda odmah imamo problem. U novinama vec vidim naslov "diskriminacija...".
Pravimo sve veoma slicno 402SR ali sa malim dodatkom da bude zanimljivo, kad se zavrsi oficijelni deo, onda sledi FREE RUNS za one koji su izgubili u prvom krugu za titulu LUCKY LOSER i tako za svaku klasu. Jedna kvalifikaciona voznja da bi svako znao kojoj klasi pripada.
Originally posted by BOOSTDeluje ok sem opet podele po klasama u sekundama. Odmah bezi od CBC ideologije fear play-a.
Zasto se u USA i Evropi i dalje odrzavaju slucajne ulicne trke na ulicama? Zato jer ti automobili nemaju nikakvih sansi prema propisima za drag trke na stazi, jer tamo vlada pravilo, ko ima vise para je sigurno u vrhu. To se dogodilo i u Vrbasu, oni koji su ulozili najvise truda i para su uzeli celne pozicije (Denis, Zoki).
Koje su sanse jednom Renault Clio 1.2 sa recimo Gacesinom Hondom? ili Denisov Yugo (13.1 sek na 402SR) protiv Robertovog kadeta (12.3 na 402SR)? To je tebi fer play?
Ako se na kvalifikacijama ispostavi da ima 20 automobila koji su 201 metar presli za 12-12.5 sekundi, onda cemo napraviti tu klasu a Gacesa ce morati u klasu 10-10.5 jer mu je realno tamo mesto.
Mozda napravimo pravilo da sto je klasa brza to je kotizacija veca, svi placaju osnovnu od 400 din a posle doplacuju posle kvalifikacija za svoju klasu
PRIMER: Klasa
preko 13 sek...........400 din
12.5 - 13 sek...........500 din
12.0 - 12.5 .............600 din
i tako do klase ispod 9 sek.....1200 din (doplacuje 800 din)
i ovo pravilo vazi ako se prijavi preko 160 vozila.
Jedino oko cega se lomimo je da li da se probijanje jedne klase kaznjava diskvalifikacijom ili visestrukom kotizacijom ako hoce da se trka dalje u brzoj klasi? Recimo mora platiti duplo vise. time se fond za nagrade povecava.
Podela po sekundama je ustvari priprema za 402, za ozbiljno takmicenje. Kad vec imamo 6 srpskih timova u 402 ove sezone, sto onda tokom jeseni, zime, i proleca se ne bi vezbalo (niko nas ne ogranicava na 201m). Takodje, ove godine smo maksimalno izreklamirali 402 trke ubrzanja i objasnili sistem takmicenja po klasama. Smem se kladiti da ce nam se na stazi pojaviti i vozaci koji voze krug, brdo i reli, a neki su bogami to i nagovestili ako uspemo da realizujemo zamisljeno.
Ideja je otprilike ovakva, obezbedicemo stazu (jednu ulicu koja ce biti rezervisana za 1-na-1.com Nedeljom ili svake druge od 12-18h (za vezbanje) osim na dan kada cemo organizovati dogadjaj - EVENT. Tog dana je zatvorena od 8-20, i zatvara se i za pesake. Znaci ugovaramo ulicu za 12 meseci, kao svojevremeno na Ostruznici ili Pancevu. Mozda napravimo i vise EVENTA tokom tog perioda ukoliko nam se ne prikljuce ostali gradovi u organizaciji sampionata 201SR.
Bilo bi korisno da se napravi predlog izgleda EVENTa ili vise njih. Da se odrede gde ce se odrzavati (po gradovima) i neki orijentacioni datumi. Da se kontaktiraju klubovi iz tih gradova i da saznamo da li su zainteresovan da ucestvuju u stvaranju sampionata.
Posle toga, da postavimo pravila sampionata (nakon forumske diskusije) jedan zvanican formalni sastanak, pa ko prezivi...sva streetrace desavanja od 2006-te.
Comment
-
-
Poziv je vise nego ozbiljan. U tom slucaju da se prihvati bilo ko ostatka organizacije (logistike) mislim da bi trebalo pokusati predvideti sta to sve podrazumeva.
Ne verujem da je i jedan klub sa Cannona (samostalo) sposoban da izgura pratece aktivnosti kako treba do kraja (ako gresim privatam kritiku), pa bi stoga mozda mogli da se dogovrimo o medjuklbskoj saradnji???
I ako se licno necu trkati, zainteresovan jesam, ako nista drugo kao mogucnost da pomognem popularizaciji OPCS-a, jer sam vec jednom propustio sansu.Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
@ 1 na 1
Nemam ja nista protiv 500din. nije mnogo naravno, ja kazem samo da ne ode to isuvise u komercijalu, ja sam skapirao da je ovaj event 201m, cisto zezanje, bez takmicarskog znacaja. Pice zezanje i malo se kidamo medjusobno, da ne bi to radili po gradu.
To je samo MOJE skromno misljenje i tako sam JA to skapirao, izvinjavam se ako gresim.
Inace podrzavam svaki predlog koji se donese i usvoji kompromisno i dogovorom, sa svim forumasima.
P.S. Ne pokusavam da "sabotiram" ili tome slicno, samo kazem ono sto mislim.
Hvala na razumevanju.
Comment
-
-
Originally posted by 1-na-1.comVrbas je dobar ali nikada nece privuci vise od 300 gledalaca, a onda je veoma tesko pronaci sponzora. Nama nikad vise nece dati dozvolu za ulicu ukoliko se prvi put okupi manje od 1000 gledalaca.
ARCS
HCS
MSC
STCS
OPCS
spremajte se za 12-13 JULI 2008
Povedite, babe, zabe nindza kornjache i devojcice nezaboravite
Pa da vidimo kad nije u sred godisnjih
Dakle, svi klubovi jedanput godisnje da imaju zajednicki skup pod Cannonom u Vrbasu.
Sme li neko da predvidi cifru?
Vrbas logisticki ima cirkulacionu stazu, da elektronika nije zatajila sve bi islo puno brze i kapacitet broja voznji je daleko veci nego sa jednom zatvorenom ulicom.
Trebalo bi da vidim da se sve ono asfaltira nanovo
======================================
Svakako podrzavam da se iz necega sto sam pokrenuo nesto i desi da se ideologija prenese po Srbiji.
Mi smo u stanju da lokalno kroz grupe chlanova Cannona razvucemo preko chlanova klubova sve ovo na shire po Srbiji.
Medijska paznja nije toliko bitna Cannonu koliko je potrebna klubovima te odatle i njihovo interesovanje.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Verovatno nije moje da se petljam, ali moram
1-na-1 je dao lep predlog, samo da se ne pretvori u nadmetanje "ciji je veci" i "ko je odgovoran/zasluzan za celu pricu" ili "ko ce pokupiti medijsku paznju".
Ako se ne varam smisao CBF nadmetanja je uzivanje na civilizovan i kontrolisan nacin, dok se bez pravih takmicara tesko postize masovnost publike.
Tesko je izbalansirati dva suprotstavljenja stanovista takmicari vs. hobisti/amateri u dovoljnoj meri da svima bude primamljivo, atraktivno, dovoljno interesantno....
Da bi bilo dosta ljudi treba medijska pompa koja je uzrokovana ozbiljnim takmicarima koji su motivisani prestizom medju sebi jednakima i medijskom paznjom koja im donosi sponzore. To sve kosta pa mi se cini da neke ulaznice moraju postojati, a dok se to postavlja kao uslov organizacija je dosta komplikovanija (skuplja) i tako u krug.
A zatim je tu i prestiz medju samim "event'-ima, ko ce dovesti koje takmicare i koliko ce publike doci.
Na mnogo toga treba misliti pre same organizacije. Pre svega na smisao i ideju samog dogadjaja.
Cini mi se da bi ovde mogla pasti jedna tema vidljiva samo predsednistvima klubova, BOOST-u (i, mozda, 1-na-1.com-u) pa da se izdogovarate sta se zeli postici, a tek kasnije o samom nacinu postizanja.
Pokretacka snaga mora proizilaziti iz rukovodstva, pa, rukovodioci, pokrenite se
Za to vreme, mi ostali ....
Comment
-
Comment