Sta bi sa tim alfama?
Komentari i fotke - Vrbas streetrace 2007
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by 1-na-1.comTo sto ti nisi dao ni kinte za organizaciju ne znaci da neki drugi nisu platili, ili znas pa ih sa ovim besplatan samo nerviras
Zasto imam utisak da su me svi razumeli osim tebe?
Mislim da je svima postalo jasno da se ti ovim "poslom", kojim se bavis iz hobby-ja, bavis profesionalnije od nas, ako si to hteo da dokazes komentarima o slikama, izmisljanju mesta desavanja, imena ucesnika, ceni kostanja celog dogadjaja, rangiranju, nacinu odvijanja i kojecemu jos...
Ok. 1-na-1.com, sve mozes da nas naucis kako treba... U redu?
Da li je ista, po tvom misljenju, valjano uradjeno?!
Pre svega, osnov cele price je "bas je bilo dobro", a nastavak je "sledece godine ce biti jos i bolje". I tako u krug, svaki put sve bolje. Polako, ne moze sve od jednom.
Comment
-
-
razlika izmedji profesije i amterizma je jedino u tome sto covek od ovog prvog zivi tj zaradjuje. ja se od '98. god profesionalno bavim fotografijom tj zivim od toga, to mi posao. ovom prilikom se prijavljujem da budem oficijelni fotograf CBC samo onda ce neko drugi morati da vozi pod mojim imenom posto kako neko rece to nije bitno koje je ime i gde se vozilo.
pozdeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Originally posted by 1-na-1.comOriginally posted by BondA ona astra secate se crna, sto je napravila najvecu atrakciju paljenje guma, je preko cele leve i desne strane kola imala
OPEL CLUB SERBIA
Tako da ovim pisanjem samo zelim da izrazim zaljenje sto smo ostali nezapazeni, ali kako vec to rekoste, vec sledece godine bice mnogo bolje, kakav danak neiskusvta.
I da mi jesmo podizvodjac Gdina Pejicica, ali mi nismo statirali u kukuruzu.
p.s. Svi redari (oni u djubretarsim prslucima) su na ledjima imali ostampano OPCS
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... c&start=75
"U pitanju je sad vec Tradicionalni, doovoreno sa Opstinom Vrbas, Cannonball Vrbas Streetrace usneren prvenstveno za aktivne chlanove Cannona te odatle proizilazi da ce se aktivni chlanovi odazvati na 2 dnevni susret.
Jedan aktivni klasicni Cannon skup sa ustaljenom ekipom i prilivom novih chlanova. Streetrace je Bonus . "
Tamo sam vas lepo pitao jel pravite vashar koji ce privuci medijsku paznju ili mali skup drustva iza coska koji moze privuci samo lokalce, uostalom TV Backa je snimak emitovala te se ne moze reci da ste ostali nezapazeni, jedino ako ne mislite na neki medij koji pokriva celu Srbiju. Ako ce vam na skup doci preko 1000 ljudi onda ce se oni o tome obavestavati i doci o svom trosku, u suprotnom, zna se, to se mora platiti. Jedna reportaza do 5 minuta = Euro 900 - 1500 zavisno od medija.
Ja sam pozitivno raspolozen prema vama ali na greskama se uci, a jedini nacin da to shvatite je nakon eventa.
Da bi se auto pripremio sa nalepnicama, treba "misliti - meriti - proceniti". Pogledajte sta je Johnny B lude slikao. Sad mozete razumeti zasto ste nezapazeni, a on je slikao sve izbliza. Isto bi uradio i neki novinar koji nema informacije i tu se slucajno zadesio.
Ja veoma cenim BOOST-a jer radi pionirski posao. Moram pohvaliti i Franicevice kojima nije bilo tesko da na prikolici dovuku auto a i Slavkovic sa Marutijem je uradio isto. Izmedju BOOST-a i mene je bila tesna saradnja kako da prezentujemo ovaj DRUGI Vrbas 201 streetrace da bude atraktivan i da nas mediji ne odbiju. On i ja smo smislili Denisa sa Yugicem, Zoran Slavkovic - Maruti je na moj poziv dosao u Nedelju, jer on jedini moze privuci RTS da se snimak emituje a i ranije sam vam negde u tekstu to predlozio....da vas malo nerviram.... http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... c&start=50
Ako ste pazljivo gledali Robiku, onda ste verovatno videli da su www.1-na-1.com nalepnice na njegovom autu i to sa razlogom...
1-na-1.com nalepnice su imali najbrzi u Vrbasu! (nadam se da razumete sta sam napisao, a ako niste, kupite AutoOglase br.126)
Vasi propusti u organizaciji su sto niste imali PRESS sator i PR-a. Ako hocete medijsku paznju, novinari iz jakih kuca koji ne dolaze po duznosti vole da su cenjeni (besplatne informacije o eventu, pice i nesto da se stavi u kljun, mozda neka cura da ih zabavlja) da bi kadrirali da se vidi ono sto vam kao organizatoru treba. Ako toga nema onda, ruku u novcanik! BOOST je prosle godine TV Backu platio da naprave emisiju, verovatno je isto uradio i ove godine.
Mediji 1-na-1.com video produkciju mesecno kostaju preko 70.000 dinara, te mi veoma pazljivo planiramo sta cemo plasirati za emitovanje.
Da se ovo pisanje ne bi oteglo u nedogled, koristim pravo na jednu repliku.
Ovo je bio besplatan dogadjajo (barem sa strane OPCS-a) totalno bez sponzora, troskove su snosili pojedinacno clanovi OpelClubSerbia.
Kada budemo imali para da placamo klopu, pice ... (use, nase i podase) za novinare, verovatno ce isti dolaziti do nam traze komentare,a necemo mi morati da idemo njih da jurimo. To nije tako daleko.
Jos jednom napominjem nisam se zalio i kukao, vec komentarisao propustenu sansu da se bolje ispromovisemo, jer su oni koji su to mogli, znali i hteli da rade, bili prezauzeti da se ovaj dogadjaj baziran na entuzijazmu odigra bez povreda. To nam je uspelo i ako je i na taj racun bilo komentaraCuo sam da se sledece godine planira bodljikava zica, da li ce kroz nju bit pustena struja... nisam siguran
Jedno je sigurno, izvukli smo pouku na licnim greskama, a i videli od HCS-a kako se promovise klub.
Bice bolje sledece godine, za OPCS sigurno.
Vdimo se u Vrbasu 2008.Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Pozdrav svima na forumu od Denisa (yugo turbo) hvala sto ste me svi lijepo primili i ugostili!!! Bila mi je cast voziti sa vama,nadam se da se vidimo i slijedece godine u jos vecem broju! Poseban pozdrav OPELASIMA I HONDASIMA
P.S. ako ima netko kakav clip yugo v.s ???? neka ga okaci!"NO TURBO NO FUN"
Comment
-
-
-
Pozdrav od OPCS-a
Imas klipove(moje na 8.strani a i ova dva dokumentarca plus eto sto Comi uploaduje
Comment
-
-
Cao Denise.
Hehe.. ocekivao sam da si na netu isto tako brz kao u autu, no prevarih se
Ovde na Cannonu se sve vrti 300 na sat i ako neskrenes odma na pravi kolosek izgubices se
Reche ti drustvo vec za gde su klipovi, mada nebi bilo lose da se svi sakupe u jedan post.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Dobro dosao na Cannon, a jos bolje te videli sledece godine Denise u Vrbasu.
Do tada druzenje se nastavlja ovdeKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Slijedece godine doci cu sa ekipom iz mog cluba (STREET X) naj vjerovatnije cemo doci sa 3-4 auta.To bi mogli da bu slijedec auti
- fiat coupe 2.0 20v TURBO ( 290ks )
- renault clio 2.0 16v TURBO ( 260ks )
- seat leon 1.8 20v TURBO ( 320ks )
- saab 99 2.0 TURBO ( 290ks )
- opel manta 3.0 TURBO ( 300ks )
- yugo 2x2.0 16v TURBO-BIMOTO ( oko 650ks )
Ako ste primjetili svi auti u klubu koji se natjecu imaju TURBO"NO TURBO NO FUN"
Comment
-
Comment