Goran -maxxer- od sad cu i ja odgovarati na vasa pitanja vezana za delove u JAPAN X sekciji , pozzzz
Dobrodosli na CBC forume (predstavljanje) [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Please allow me to introduce myself
Im a man of wealth and taste
Ive been around for a long, long year
Stole many a mans soul and faith
...
itd...
Ja sam Nikola, 82god i zivim u BGu.
Od skora vlasnik kie pro_cee'd (beli, naravno) pa sam resio da se predstavim jer cu verovatno osim sto vas citam vec duze vreme, povremeno i da se ukljucim u neke teme kad se ima vremena.
Necu reci nista vise nego da je cast biti clan jednog ovako dobrog foruma.Life is a lesson - You learn it when you're through
Comment
-
-
Pozdrav iz Banja Luke
Pozdrav svima, moje ime je Selver, 26 godina, vozač Street Race-a kad mogu, predsjednik Auto Kluba Crankshaft, vozač Golf mk2 GTI
Comment
-
-
-
Pozdrav
Zdravo svima, ja sam Vladimir Mihajlovic iz Krushevca i trenutno vozim Suzuki Maruti 800 malo doradjivan za moju dushu shto estetika shto performanseNadam se da cu ovde nauchiti puno stvari od Vas a i Vi neke od mene, pozdrav!!
Comment
-
-
Pozdrav svima!! Zovem se Marko imam 16 godina,stanujem u Beogradu ,učenik srednje tehničke škole.Još od kad znam za sebe oduvek su me zanimala motorna vozila a pre svega vozila marke BMW.
Inače punih 12 godina sam vlasnik{odnosno moj otac }jednog primerka Audi-ja 80 B3 1.6D{da da dobro ste čuli atmo motor}
Inače forum pratim već 2 godine i napokon sam odlučio da se priklučim i vama
Šta drugo da vam kazem za godinu dana polazem vozački ispit pa zatim odluka o kupovini auta
Pozdrav svima i vidimo se i u buduce.1-7-5-11-3-9-6-12-2-8-4-10
Comment
-
Comment