Vlasnik sam renoa 5, a uskoro bih nešto novo od iste firme.
Pre registracije sam nekoliko sati iščitavao brojne postove na raznim podforumima ovog foruma, i pošto sam zadovoljan i pokrenutim temama, i odgovorima na pitanja, i nivoom rasprave... eto i mene
Pozdrav!
Zovem se Nikola,iz Beograda sam vozim golfa(mk4 2.0).
Nadam se da nikoga nisam naljutio sto sam otvorio temu
pre nego sto sam se predstavio.
Neka drugi ne budu kao ja,neka uce na tudjim greskama i prvo procitaju one prve teme tamo "gore" i ispostuju pravila foruma i ljude koji dele znanje i savete besplatno.
Pozdrav!!
Ja sam Dejan, iz Valjeva, registrovan sam vec neko vreme, pa je red da Vam se prestavim.
Vozim VW mk2 1.3 a od skoro sam i na plinu.
Provodim dosta vremena na forumu Auto-Gas, i naucio sam dosta toga... Najbolji ste!!!
Ja sam Igor, iz Pozege, vozim yuga 45 90'to godiste, furamo 97000km, III vlasnik.
Pozdrav svim drugarima,posebno mom prijatelju Miljanu iz Nisa, kao i Administratoru foruma!
Pozdrav svima! Ja sam Vlada iz Nisa,vlasnik sam auto servisa, te ce mi biti drago ako nekom mogu da pomognem!!Na forumu sam jako dugo kao gost pa rekoh ajd' da se napokon aktiviram.Vozim(trenutno) Mitsubishi Galant 2.5v6 '99. i Jeep Grand Cherokee 2.5td,al' sam u dusi nepopravljivi ALFISTA!Nadam se lepom druzenju.
Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Comment