sto se tice sony-a i nagradne igre, nisam zadovoljan... nije bilo dovoljno kupona tako da sam na nas 6 koliko je doslo, samo ja ubacio kupon i to tako sto sam uzeo jednom liku njegov!!! e sad, neko je muljao sigurno, nije bitno ko je ali bi bilo posteno da ako organizujete nagradnu igru, bude sve fer, posteno i ravnopravno... pa mogao sam ja da nastampam one "cyan" kupone i tako sebi povecam sansu za nagradni zgoditak ali to bi od mene bilo kulovski... voleo bih da neko izvadi kupone i prebroji likove koji su ubacili 2 i vise kupona u kutiju, stvarno nije fer!!
jos jedna stvar, izvlacenje... ako ste izvukli lika, glupo je da mu ponistavate nagradu ako se on nije pojavio bas tu u tom trenutku i za te stvari valjda sluzi telefon i adresa koju smo napisali a ne da se kasnije spamuju ucesnici sa reklamnim materijalom... znaci, ako je neko izvucen, mislim da nije morao da bude prisutan, mozda je covek stvarno morao da ide, ko zna s' kim je bio... taj lik(2 lika) su se 100% razocarala u honda club kad su culi da su izvuceni a nisu bili pozvani... ja bih se razocarao a bogme i naljutio...
jos jedna stvar, izvlacenje... ako ste izvukli lika, glupo je da mu ponistavate nagradu ako se on nije pojavio bas tu u tom trenutku i za te stvari valjda sluzi telefon i adresa koju smo napisali a ne da se kasnije spamuju ucesnici sa reklamnim materijalom... znaci, ako je neko izvucen, mislim da nije morao da bude prisutan, mozda je covek stvarno morao da ide, ko zna s' kim je bio... taj lik(2 lika) su se 100% razocarala u honda club kad su culi da su izvuceni a nisu bili pozvani... ja bih se razocarao a bogme i naljutio...
Comment