Ja rekoh ima jos, zato sto mi ovo ne izgleda kao full materijal i ovo je verovatno napravio nabrzaka, cisto da nas smiri malo...
A PRAVU stvar tek ocekujem od Gurubre-a
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
Kakve ima veze da li ima ili nema vaseg auta? Covek je montirao materijal tako sto je izabrao najzanimljivije. Al vi biste hteli k'o na svadbi izgleda, sve redom, mladozenja, mlada, crkva, restoran, sarma, kolo........nema veze i sto ste bili tamo, i sto snimak traje 4 sata i smoran je do 00, bitno je da imate vasih "15 sekundi".
Covek je radio video celog skupa, a ne privatan fotoseshn za svakoga ponaosob.
Ovako, mene ima bas dosta, i to vise kao sponzora, no kao clana, no to mi je i logicno, ovo je ocigledno napravljen promotivan filmic od 3 minuta, koji ce sluziti HCS kao reklama i promocija.
Ja sam sa te strane prezadovoljan.
A verujem da je i Driver napravio i slike svih, filmove, sta vec, gde ima i vase voznje..
A opet, logicno je da ce za perjanicu HCS staviti FN2, jer je trenutno najupecatljiviji auto, bar dok ne doteramo koji NSX, ili S2000...
Licno, ja sam odusevljen kako Driver radi, i ovim mu javno obecavam da cu da ga angazujem na mojoj svadbi(za koju nemam pojma kada ce biti, niti ko je mlada), a i drugim dogadjajima, gde je potrebna ovakva logistika...
Videcemo, ima ih spremne, samo da ih ugradim, a razmisljam se i o upgrade sa Coupe-a na prednje...A ako me iznervirate dovoljno, i skupim 2000 evra, cu da papnem turbo kit za 280 ks na radilici...
Comment